• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayemde havalanan bir erkeğin havasını nasıl söndürebilirim hanımlar.?

2.5 ay önce sevgilim soğudum diyerek ayrıldı benden. 2 yıl çıktık. ilişkimiz boyunca da ayrıldıktan sonra da çok emek verdim. her tartısmadan sonra ilişkiyi toparlayan hep ben oluyordumm. ayrıldıktan sonra da baya bi uğrastım düzelebilmek için. ama bana 1 adım bile atmadı aynı fakültedeyiz bugün bir çok kez karsılastık ben hiç olmamısım gibi davranıyor. 2 hafta önce konusmak istedim konustuk sarıldım ona ağladım bana sarılmadı elini tutmak istedim izin vermedi. bir erkek neden böyle bir tavır alır? ben havalandığını düşünüyorum. siz ne dersiniz ? havasını nasıl söndürebilirim
Valla erkeğin tavrı belli de bence sizin tavrınızı anlamak mümkün değil , sizi istemeyen adama niye sarılıp ağlıyorsunuz Hint kumaşı mı

Canim seni uzmek istemem de biraz uzak kalsan bu cocuktan?
Ancak o zaman anlayabilirsin isin gercek yuzunu.
Sana sevgisi bitmis de olabilir, baska bir sebep de olabilir.
Ama sundan eminin tutumun yanlis. Pesinden kosma hicbir erkegin. Pesinden kosulmaya degecek erkekler zaten pesinden kosturmazlar sevdikleri kadinlari. :KK66:
belki de peşinden koşup aptallık yapan benimdir

haklısınız.. hayatımda yaptığım en büyük aptallığım sanırım bu olucak.. bi silkelensem iyi olcak sanırım. bir insanı hayatınızın merkezine koyunca sevmediğini kabullenmek zor oluyor.

Havalanmis olabilir , karsisinda agladigin icin , eger donmek isterse bekledigini bildigi icin ..
Ozguven patlamasi yasiyor sayende ...

Ama sevgiside bitmis olabilir...

Canı sıkılır kendisini poh pohlayacak birini bulamadığında belki dönebilir.Uğraşmaya değmez.

Back
X