- Konu Sahibi brunettella
-
Evlilik birlik olmak, hayatı paylaşmak içindir. Herkes herkesle olmaz. Olmuyorsa olmuyordur.
Kendinize saygı duyun ve saygı duymayani mazide bırakın.
Konulariniza baktım. Bikmistir adam yaşadıklarından. Bir konunuzda kendinizi elestirmissiniz her tartışmada ağzıma ne gelirse sayiyorum hakaretleri diye. sonucun ne olmasını bekliyordunuz?
Haksiz olsam bile bunlari bir kadin hak edermi sizce?
Kendimi savunarak laflarimi geri soyledim. Susmaliymisim kadinsam..
Sadece eger o adimi atarsam gercekten geri donusu olmicak..
Detayları bilmiyoruz tabi ama hergün daha beter kavga edenler var tabi bunlar çok mutlu olanlar vs değil ama var senelerce öyle bi şekilde kanlı bıçaklı olsada arada gidenler bunu bilin yani.
İlişkilerde size ne katıyor ne götürüyor buna bakmanız lazım yani bi eşiniz,belli bi düzeniniz vs var karşı taraftada saygısızlık,kavga vs var,hangisi daha baskınsa ona göre kendi yararınıza seçim yapmanız gerekir.
Yani ayrılınca kendi başınıza devam ettirebilecekmisiniz,nasıl hayatınızı idame ettireceksiniz bunları detaylı düşünün harekete geçmeden önce.
Ben hiçbir şekilde eşlerin birbirlerine kufretmesine sıcak bakmiyorum. Evlilik saygı ve sevgi üstünedir. Öyle olacaksa evli olmanın anlamı ne.
Ne kadın ne de erkek bu seviyeye getirmemeli evliliğini ve kimse hak etmez bu durumu. Olmuyorsa karşılıklı oturun konuşun durumu düzgünce.
Evliliğin üç sac ayağı vardır, sevgi, saygı ve sadakat. Bunlardan biri kırılırsa evlilik ayakta duramaz.
Aynen oyle, en mantiklisi ayrilik mi diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?