saygılı erkek

miele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
95
0
86
Ankara
annesine babasına düşkün-saygılı erkek eşine çocuklarına da düşkün olur mu???ne dersiniz kızlar tecrübeleri konuşturalım:uhm::1closedeyes:

ailesine bağlı büyümüş birisi evlilik hayatında da evine düşkün oluyo çevreden gördüğüm kadarıyla fakat düşkünlük derecesi önemli tabi ailesinin sözünden çıkmaması düşkünlük değil abartı olur bu da kurduğu yeni yuvayı yıpratır

walla canım o hiç belli olmaz annesine babasına çok düşkün olan erkek evlendigi zaman dengeyi kuramıyor çogu zaman annesi ile eşinin arasında ki ayrımı yapamıyor ortasını bulmak lazım yani bilemezsin bunları evlenmeden kestiremezsin bana kalırsa.. gerçi erkeklerin çogu sevgiliyken bi farklı nişanlanınca daha bi farklı evlenince ise çok farklı oluyorlar ve degişiyorlar diye duyuyorum
evlenecegin insan saygılıysa merhametlisye sorumluluk sahibiyse vede bana kalırsa en önemlisi içinde Allah korkusu varsa hiç korkma

annesine babasına saygılı diye evlilikhayatında ne yapacağını kestiremeyiz bence çünkü bazı erkekleri çocukluktan nasıl korkuttularsa içlerinde o korku oluyo ailelerine karşı. evlenince de onlar hanımlarınıçocuklarınııkorkutup hükmetmeye de çalışabilirler belli olmaz.

gerçi anneye çok düşkünlük de sorunlara yol açabiliyor değil mi?:1closedeyes::1closedeyes:

anneye düşkünlük sorun olabilir tabi.. annenin karakterine de bakar tabi bu.. çok domianantsa eğer, çocuk annenin sözünden pek çıkmaza, bu durumda gerek kendi isteklerini gerek eşini/sevgilisini 2.plana atmak durumunda kalır.. etliye sütlüye karışmayan bi anneyse sözkonusu anne, o zaman çocuk düşkün olsa da ne olacak ki.. bi zararı olmas; hatta pek de küsel olur bence..

Kişinin "Aile kavramı "ve "aileyi ne olarak görmesi"ile alakalıdır
Aile bir kültürdür..kişi ailesinden ne görürse evliliğin de bunu uygular
Çünkü yaşam biçimi haline gelir..
Bence erkekten önce ebeveynler kendi yerini bilmeli ve mesafeyi kendileri koymalı
Bazen bu ayrımı yapamayıp da aile huzursuzluğu yaşayan insan çok fazla

bence farklı kavramlar
iyi bir eş iyi bir evlat olmayabilir

Back
X