Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hic vakıt kaybetme ben 3 yılın sonunda bu hastalıgı saygın bey sayesınde yendım. allah ondan bınlercekez razı olsun... hemen basla canım tedavıne emın ol bu muydu vajınusmus dıyeceksın....Dr Saygin Bey'e vajinismus tedavisi icin gidenler varsa yorumlarinizi bekliyorum.
canım hic vakıt kaybetme ben 3 yılın sonunda bu hastalıgı saygın bey sayesınde yendım. allah ondan bınlercekez razı olsun... hemen basla canım tedavıne emın ol bu muydu vajınusmus dıyeceksın....
Mrhb Özge Hanım;ben Dr.Saygın Bey'e vajinismus tedavisi almak için gidiyorum.Ben şuan 3 seansdayım iyiki karşılaşmışım son bir seansım kaldı;ama şuan bile çözdüm heyecanla bekliyorum.Sonucu sizlerle paylaşacam.
iSevdiye hanim merhaba,seansiniz bttimi[/QUOTE]post: 38978037, member: 635240"]Mrhb Özge Hanım;ben Dr.Saygın Bey'e vajinismus tedavisi almak için gidiyorum.Ben şuan 3 seansdayım iyiki karşılaşmışım son bir seansım kaldı;ama şuan bile çözdüm heyecanla bekliyorum.Sonucu sizlerle paylaşacam.