• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygınlık geri kazanma

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Kızlar kısa ve öz yazacam.benden küçük olup olgun olanlar yaşı büyük olup görmüş gecirenler .hata yapıp yapıp tecrübe sahibi olanlar hepinizin kıymetli yorumlarına ihtiyacim var.bir adama karşı cok gurursuzluk yaptim.hakaret olayı yok ne zaman yazsam cvb verdi ama beni istemediğini belli etti hep.ben şimdi vazgeçtim ama gururum kendime saygım hep bitti.tekrar o özgüvenimi saygimi kazanmak icin ne yapmalıyım.bayramdan sonra kurslara yazilacagim kayit yaptırdım birine kitapta okuyorum başka ne yapabilirim yardim edin lütfen.tukenmislik yasıyorum

Adama karsimi sayginlik kazancaksin? Seni istemeyen biri icin ne gerek var:)

O adamı ve o adama yaptıklarınızı unutun,öncelikle siz kendinizi sevin ,değer verin,böylece başkaları da sizi sevip değer verecektir..önce herşey kişinin kendinde ve kafasında başlayıp bitiyor ..böylelikle özgüveniniz yerine gelir.

Adama karsimi sayginlik kazancaksin? Seni istemeyen biri icin ne gerek var:)
Yok tontriko kendi ozsayginligimi kazanmak istiyorum.adama ben sayginduymuyorum ki zaten.ama sevgim saçmalamama sebeb oldu

Yok tontriko kendi ozsayginligimi kazanmak istiyorum.adama ben sayginduymuyorum ki zaten.ama sevgim saçmalamama sebeb oldu
Tekrar deger verirse biri sana o zaman tamamen gecer. O adami tam unutup yoluna baktigindada gecer bence.. ki asikken kim sacmalamazki:) sacmalamayan sacmalar:)

Valla teselli olur mu bilmiyorum ama kadınların çoğu sizin gibi zaten. İlişkisi olanlar hele ki iyice yapışık oluyor adam dövse de sövse de aldatsa da evleneyim tapusunu alayım kafasıyla ayrılmıyorlar. Eski işyerimdeki bir elemanın nişanlısı elemanı başka bir kızla bastı gitti yine de evlendi:olamaz: Bence unutun gitsin. Bir daha yapmazsınız olur biter.

Valla teselli olur mu bilmiyorum ama kadınların çoğu sizin gibi zaten. İlişkisi olanlar hele ki iyice yapışık oluyor adam dövse de sövse de aldatsa da evleneyim tapusunu alayım kafasıyla ayrılmıyorlar. Eski işyerimdeki bir elemanın nişanlısı elemanı başka bir kızla bastı gitti yine de evlendi:olamaz: Bence unutun gitsin. Bir daha yapmazsınız olur biter.
Takinti yapiyoz biz kadinlar bence..

Şimdi konu sahibesi şaka bir yana olaya şu şekilde bakmakta fayda var: Denemişsiniz, olmamış kaybetmişsiniz. Eğer kazansaydınız, bu kadar kötü hisseder miydiniz? Sanmıyorum. Gururumu da çiğnedim ama olsun sonuç olarak aşkta kazandım dicektiniz çünkü daha mutlu bir ruh halinde bakcaktınız. Şu an mutsuzsunuz ve bunun algınıza çok etkisi var.

Back
X