Saygisizlari atin

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
merhaba buraya kadinlarimiz kizlarimiz üye oluyor lakin daha demin bir sürü saygisizca konusmalar ,hakaretler okudum buna nasil izin verirsiniz?neden bi hopp ne oluyo dememissiniz konu belki eskiydi okudugum ama moderatörler ne is icin burda.Ben küfür saygisizlik yapani bu sitede okumak görmek istemiyorum.kac yildir bu sitedeyim bu bi senedir aktifim .ama böyle olmaz lütfen az cok yazilanlari okuyunuz.kiz kürtaj olmak istedigi icin konu acmis kiza demedikleri kalmamis kimse konu acamixcakmi bu sitede hep estetikmi konusulcak hayir tabikide bizler kadiniz bir degil bin derdimiz olabiliyorken neden adam akilli cevap verilmesin .biz bize yardimci olmaliyiz bizden baska biz yokuz daha.lütfen yazilan yorumlara dikat ediniz.saygisizlik yapani affetmeyiniz .moderatörnmü olsam acaba :))))

genel konuşuyorum. aslında bazıları güncel hayatında burada olduğundan çok daha farklı ama herkes uzman her konuda ve çemkirmeye hazır.

Herkesin mutlaka söyleyemediği şeyleri burada paylaşıyor ne yapsın yani kimseye güvenmiyor ki söylesin en iyi burada içini döküyor ..Bence bu normal bir şey.

Mutlaka söyleyecek şeyleri vardır Benimde var yok değil ama biraz zamana ihtiyacım var.

merhaba buraya kadinlarimiz kizlarimiz üye oluyor lakin daha demin bir sürü saygisizca konusmalar ,hakaretler okudum buna nasil izin verirsiniz?neden bi hopp ne oluyo dememissiniz konu belki eskiydi okudugum ama moderatörler ne is icin burda.Ben küfür saygisizlik yapani bu sitede okumak görmek istemiyorum.kac yildir bu sitedeyim bu bi senedir aktifim .ama böyle olmaz lütfen az cok yazilanlari okuyunuz.kiz kürtaj olmak istedigi icin konu acmis kiza demedikleri kalmamis kimse konu acamixcakmi bu sitede hep estetikmi konusulcak hayir tabikide bizler kadiniz bir degil bin derdimiz olabiliyorken neden adam akilli cevap verilmesin .biz bize yardimci olmaliyiz bizden baska biz yokuz daha.lütfen yazilan yorumlara dikat ediniz.saygisizlik yapani affetmeyiniz .moderatörnmü olsam acaba :))))
Hakaret ve küfür dediğiniz Mesajları kib yapın,yönetim gerekli müdahaleyi yapar zaten,yapıyorda.

Her yorumun sol alt kısmında K.İ.B. ( Kötü İçerik Bildirimi) butonu vardır, ona basar bildirirseniz yöneticiler ilgilenir, ki küfür, argo kelimeler, hakaret, polemik, reklam, erkek üye vb yasaktır ve yasaklara uymayanlar mutlaka ceza alır.

Okuduğunuz konu ne idi bilmiyorum ama orda saygısız bulduğunuz yorumlar bildirilmişse ceza almıştır.

Küfür dışındaki yorumlar sansürlenmediğinden ve hangi yorum ceza almış sizler göremediğinizden uyarı almamış diye düşünebilirsiniz.

Her yorumun sol alt kısmında K.İ.B. ( Kötü İçerik Bildirimi) butonu vardır, ona basar bildirirseniz yöneticiler ilgilenir, ki küfür, argo kelimeler, hakaret, polemik, reklam, erkek üye vb yasaktır ve yasaklara uymayanlar mutlaka ceza alır.

Okuduğunuz konu ne idi bilmiyorum ama orda saygısız bulduğunuz yorumlar bildirilmişse ceza almıştır.

Küfür dışındaki yorumlar sansürlenmediğinden ve hangi yorum ceza almış sizler göremediğinizden uyarı almamış diye düşünebilirsiniz.

siteye misafir kabul ediliyor mu? bir tane guest gördümde.

Ne yazıkki bu tarz insanlar başkalarının hayatlarına saygı duymak nedir bilmezler, yargılamaya ve aşağılamaya bayılırlar. Her yerdeler ve ne yazıkki bu sitede de bolca varlar. Gördüğünüz canınızı sıkan yorumları sol alt kısımdaki kib tuşuna tıklayarak şikayet edebilirsiniz. Emin olun moderatörler büyük bir zevkle cezalarını kesiyor. Hatta o kadar zevk alıyorlar ki bu işten sana resmen küfür etmiş insan müsvettesine cevabını verince sen bile engelleniyorsun siteden. Çok defa başıma geldi oradan biliyorum cevap vere vere engel manyağı oldum :KK54:

tamamda o zaman üzgün yazmaz mı? üyelik iptallerinde üzgün yazıyor ya şimdi. :oops:
Üzgün yazanların bir kısmı banlıdır banları açıldığı zaman tekrar dönerler,yine üye iptalini yapanlarda da üzgün yazıyor onlarda siteye geri dönebilirler istedikleri an üyeliklerini açtırarak,erkek üye olduğu için guest yapmışlardır siteye tekrar giremesin diye.

Üzgün yazanların bir kısmı banlıdır banları açıldığı zaman tekrar dönerler,yine üye iptalini yapanlarda da üzgün yazıyor onlarda siteye geri dönebilirler istedikleri an üyeliklerini açtırarak,erkek üye olduğu için guest yapmışlardır siteye tekrar giremesin diye.

teşekkürler.:KK50:

Aynen! Saygısızlar atılsın bir de lafı bilmem neresinden anlayıpta gelip durduk yere sataşan tiplere de ceza verilsin ya! Daha az önce boyle bi tip gelip bana sataştı, k.i.b. lediğim halde dikkata fazla alınmadı, yaptığı yanına kar kaldı terbiyesiz şeyin! O kadar sinirliyim ki daha fazla yazmamak için kendimi zor tutuyorum! İlk defa birini k.i.b. ledim ben burda..

Empati nedir diye bir başlık açıp en tepeye iğnelemek lazım. Hoş işleri güçleri sırf eleştirmek olan insanların okuma alışkanlıkları da yoktur ya hani belki göz atarlar diye...

çogu zaten biri konu açsada eleştirsek diye bekliyor
hatta eleştirmeninde ilerisine gidiyorlar
bide şöyle bir durum var onca konu onca mesaj var
yöneticiler hangi birini kontrol edecek ama bana kalırsa
aktif yönetici çok az
koca sitede lazım olunca bir tane aktif yönetici bulunmaz mı

X