• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saygısızlık değilde nedir bu?

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
mrblar arkadaşlar..
eşim olmadık yerden sinirimi bozmayı başardı hemen konuya girip fikirlerinizi almak istiyorum sinirlerim zıpladı resmen
eşim geceye kadar mesaide kalıyo bütün gün yalnız basıma bekliyorum gelsinde güzel vakt gecirelim diye tabi oda aynı sekilde..uykulu uykulu bile olsa gerekrse sabaha kadar oturup brbrimize vakt ayırıyoruz ..
dün işten geldi pc basında kaçırdığımız dizimizi izliyoruz..dizide olay şu bir çocuğun sevgilisi var eski sevgilisi birden ortaya çıkıyo ve aynı evde yasamak durumunda kalıyolar.eski sevgili sabah 3 erkeğin içine üstnde erkeklerden birinin gömleğini giymiş vaziyette çıkıyor...tabi bu 3 erkek ayran budalası gbi bakıp kalıyolar kıza..
eşimle diyaloğumuz
eşim -abartmışlar baya
ben -aynen ama eski sevgiliyi abartmaları lazımki çocuğun aklı tekrar ona kaysın başka trlü nasıl bozulcak yeniyle arası
eşim -yani..bu eski sevgilide tam şey çıktı
ben -deme öle be dizi işte
eşim -ztn anca dizide olur gercekte böle 3 erkeğin içine bu halde çıkılırmı ?parçalarlar valla
bu lafın üstne ne tepki vereym ne söyliyim bilemedm böyle kaynar kaynar suları söktüler snaki tepemdennn.sinirim tavan yaptı resmen...
parçalarlar dediğide kız jartiyerle fln çıksa yabancı flm izlesek bi neviii diycem.yahu kzıın üstnde erkek gmleği var sadece bacakları görünüyo..türk yapımı bi dizi o kızı bile parçalıycaklarını düşünüo sevgili kocam...neresnden vurayım ne hissettiğimi nasıl anlatayım bilemedm...çok öfkeliyim ama asıl kızdığım şeyi eşimede burayada anlatamıyorum çünkü yok tarifi tarf edemediğim bi sebpten öfkem...bu yaptığı bana saygızılık değilmi ya...o benm eşim naısl böyle konusur nasıl yakıstırıyo kendine.
dünden beri buz gbiyim.boş bulundum söyledm özr dilerim niye bu kadar büyütüosun tm konusalım halledelm hadi dedi ama konusmak bile istemedm...çok bozuldu snrlerm çokk.haksızmıyım kızlar

mrblar arkadaşlar..
eşim olmadık yerden sinirimi bozmayı başardı hemen konuya girip fikirlerinizi almak istiyorum sinirlerim zıpladı resmen
eşim geceye kadar mesaide kalıyo bütün gün yalnız basıma bekliyorum gelsinde güzel vakt gecirelim diye tabi oda aynı sekilde..uykulu uykulu bile olsa gerekrse sabaha kadar oturup brbrimize vakt ayırıyoruz ..
dün işten geldi pc basında kaçırdığımız dizimizi izliyoruz..dizide olay şu bir çocuğun sevgilisi var eski sevgilisi birden ortaya çıkıyo ve aynı evde yasamak durumunda kalıyolar.eski sevgili sabah 3 erkeğin içine üstnde erkeklerden birinin gömleğini giymiş vaziyette çıkıyor...tabi bu 3 erkek ayran budalası gbi bakıp kalıyolar kıza..
eşimle diyaloğumuz
eşim -abartmışlar baya
ben -aynen ama eski sevgiliyi abartmaları lazımki çocuğun aklı tekrar ona kaysın başka trlü nasıl bozulcak yeniyle arası
eşim -yani..bu eski sevgilide tam şey çıktı
ben -deme öle be dizi işte
eşim -ztn anca dizide olur gercekte böle 3 erkeğin içine bu halde çıkılırmı ?parçalarlar valla
bu lafın üstne ne tepki vereym ne söyliyim bilemedm böyle kaynar kaynar suları söktüler snaki tepemdennn.sinirim tavan yaptı resmen...
parçalarlar dediğide kız jartiyerle fln çıksa yabancı flm izlesek bi neviii diycem.yahu kzıın üstnde erkek gmleği var sadece bacakları görünüyo..türk yapımı bi dizi o kızı bile parçalıycaklarını düşünüo sevgili kocam...neresnden vurayım ne hissettiğimi nasıl anlatayım bilemedm...çok öfkeliyim ama asıl kızdığım şeyi eşimede burayada anlatamıyorum çünkü yok tarifi tarf edemediğim bi sebpten öfkem...bu yaptığı bana saygızılık değilmi ya...o benm eşim naısl böyle konusur nasıl yakıstırıyo kendine.
dünden beri buz gbiyim.boş bulundum söyledm özr dilerim niye bu kadar büyütüosun tm konusalım halledelm hadi dedi ama konusmak bile istemedm...çok bozuldu snrlerm çokk.haksızmıyım kızlar

eşinizle birlikte öyle sahneler denk geliyorsa ya filmi izlemeyin yada o an değiştirin. çünkü doğru olan bu aksi halde beraberinde güzel olmayan yorumlar gelecektir. irade sizde..

Son düzenleme:
Canım cok tatlısın ya :)kıyamama ben sana kırılmakta haklısın da anlık olsun bişey yok bunda büyütme bence:)

zaman geçiyor,neler neler oluyor,ne fırtınalar kopuyor burda sen hala aynı tas aynı hamam!

Allah akıl fikir versin.

o sahneyı gördüm dün bende :ssz: ne var ki saldıracaklar anlamadım
o zaman sahılde her kadına saldırmaları lazım.
eşini kolla sen.
kendıne hakım olamayan bir model gördüm çünkü.
saygısızlığı anlayamadım ama.

Son düzenleme:
o sahneyı gördüm dün bende :ssz: ne var ki saldıracaklar anlamadım
o zaman sahılde her kadına saldırmaları lazım.
eşini kolla sen.
kendıne hakım olamayan bir model gördüm çünkü.
saygısızlığı anlayamadım ama.

he evet evet işte bu dünden beri kendimi yiyip btrdiğim konu bu kadar büyütmeme sebep olan düşünce bu...arkadasım çok sağol..
aynen dediğiniz gibi ne vardıki o görüntüde neye saldırcaklar parçalıcaklar...hiçbişey yoktu kızın bacaklarndan baska biyeri grnmüyodu şuh bi sahne bile değildi..eşim hangi akla hizmet ne düşünerek tutupta parçalarlar diyeiliyor kızdığım konu tam olark bu işte..

he evet evet işte bu dünden beri kendimi yiyip btrdiğim konu bu kadar büyütmeme sebep olan düşünce bu...arkadasım çok sağol..
aynen dediğiniz gibi ne vardıki o görüntüde neye saldırcaklar parçalıcaklar...hiçbişey yoktu kızın bacaklarndan baska biyeri grnmüyodu şuh bi sahne bile değildi..eşim hangi akla hizmet ne düşünerek tutupta parçalarlar diyeiliyor kızdığım konu tam olark bu işte..

eşin sapık demek ... !

Son düzenleme:

eşine olan sevgınden dolayı sinir olmuşsun.
ama saygısızlık yok ortada bunu bil.
boşver takma yahu, eşinin kadın meraklısı oldugunu anlamıs oldun bence.

sağol çok güzel açıkladın durmu:))o kadar yardımcı oldunki anlatamam sana:)

pardon nasıl bir yardım bekliyorsun benden ?

o kadarcık seyi büyütüp konu açan sensin yorumun sonundaki ünlem herşeyi anlatıyor zaten anlayana !:51:

Son düzenleme:
eşine olan sevgınden dolayı sinir olmuşsun.
ama saygısızlık yok ortada bunu bil.
boşver takma yahu, eşinin kadın meraklısı oldugunu anlamıs oldun bence.

hem eşinin kadın meraklısı olduğunu anlamış oldun diyosun hemde takma boşver diyosun takılmıcak gbimi cnmm..

pardon nasıl bir yardım bekliyorsun benden ?

o kadarcık seyi büyütüp konu açan sensin yorumun sonundaki ünlem herşeyi anlatıyor zaten anlayana !:51:

senden yardım beklediğimi nerden çıkardınnn..sana gre önemsiz küçük bi konu olabilir.benm için ehemmiyeti varki gelmiş yazmışım buraya iyi kötü yorum yapma hakkın tabiki var ama alaya alma hakkına sahip değilsin k.bakma ..madem anlayan biri yok karsında rca ediyorum yazma daha yorum morum arkadasım

hem eşinin kadın meraklısı olduğunu anlamış oldun diyosun hemde takma boşver diyosun takılmıcak gbimi cnmm..

yahu eşin kadın meraklısı işte, ''parçalarlar'' bilmem ne yaparlar dediğine göre meraklı bu ortada.
demek kendı olsa öyle yapıcak. boşver dıyorum evet, senı aldatmış falan değil.
ne dıyebılırım ? tak kafanı, boşa kocanı, şunu yap bunu et?
bir dizi için bu kadar tartısılır mı yahu?
takma dediğim bu.

Son düzenleme:
senden yardım beklediğimi nerden çıkardınnn..sana gre önemsiz küçük bi konu olabilir.benm için ehemmiyeti varki gelmiş yazmışım buraya iyi kötü yorum yapma hakkın tabiki var ama alaya alma hakkına sahip değilsin k.bakma ..madem anlayan biri yok karsında rca ediyorum yazma daha yorum morum arkadasım

arkadaşım iyimisin sen ? cok yardımcı oldun sağol yazan sensin ona cevaben yazdım !

aaaa allah akıl fikir versin sana belliki sorunlu birisin otur bacak bakan kocana yan hayret bişey

konu açmışsın fikir verin diye fikrimi söylüyorum bende

Son düzenleme:
ama sadece erkek gömleği giymiş bayanlar jaartiyerliden bile sexi olabiliyorlar.
bir çok filmde de bu tema işlenir.
eşiniz de ben olsam parçalarım dememiş ki.
çok net bir gerçeği dile getirmiş.
e 3 tane erkeğin olduğu bir evde kız başına öyle dolaşırsan tabi ki parçalarlar :1::1:

ne yazacağımı bilemedim

eşiniz boş bulunmuş söylemiş lafını geride ağzının içine alamaz dimi :51:

ama sadece erkek gömleği giymiş bayanlar jaartiyerliden bile sexi olabiliyorlar.
bir çok filmde de bu tema işlenir.
eşiniz de ben olsam parçalarım dememiş ki.
çok net bir gerçeği dile getirmiş.
e 3 tane erkeğin olduğu bir evde kız başına öyle dolaşırsan tabi ki parçalarlar :1::1:

dimi yaa:1: hangi diziden bahsediyorsunuz? merak ettim:27:

ben de büyütülecek bşy göremedim
sahneyi izlemedim ama evet sadece bacakları görünüyo olsa bile evde 3 erkekle birlikteyken sadece bi gömlek giyip donla gezmeyiz hiçbirimiz heralde denizde bikini giymekle aynı şey mi o zaman nasılsa denizde giyiyoruz diye normal sokakta yüyrürken de giyelim
anlatmak istediğim kocanızın o anki tepkisini söyleyiş tarzını daha iyi bilirsiniz tabi ama sapıklıkla ne alakası var derim ben
yani hiç bi erkek evin için kız arkadaşının başka erkek varken donla gezmesini hoş karşılamaz

Back
X