- 9 Mayıs 2025
- 28
- -15
- 1
- 33
- Konu Sahibi senanurrrrrr
Mrhba ismim Merve 9yiilik evliyim orduluyum ben bakire değildim evlenmeden önce eşime bunu söyledim bn yalvardim evlenelim diye normalde esim çok kapalı görüşlü birisidir ama beni sevdiği için evlendi benimle başlarda o kadar kötü degildik gitgide bunun lafıni çok etmeye başladı alkol vardı ama gitgide düzeyi arttı son 2yildir kavgalarimizda hakaret şiddet herşey var hatta bana oruspu dedi kaç defa özünde iyi bir insan alkolun etkisiyle söyledi diye hep affettim bu arada özür dileyen yok bn kendi kendmi sakinleştirdim hep en ufak bir sonirlenmesinde hakarete ve şiddete uğruyorum ertsi gun bırakın mahcup olmayı tripli tripli geziyor suratıma bakmıyor hatta bazen evi terk ediyor eve geç geliyor çoğu kez yeter ki bir kere yorum yapayım trip atayım kıyamet kopuyor son zamanlardada benik onu aldattığım dusuncesime girmiş her sinirinde bunu soyluyor bana güvenmiyormus bn bazen cevap verdim bazen sustum kavga anında ama sussamda cevap versemde kavgamız hep boyle bitti benimle bu şekilde evlendi diye bn hep ikinci bir şansı verdim aslimda kendiisine ama artık çok yorgunum kendimi çok değersiz umutsiz hissediliyorum mesleğim var ama atanmadim iki kcuuk cocugum var esim olmayinca onlara yetemeyecegim kaygısı yaşıyorum bn ne yapayım lütfen akıl verin şuan da ayrıyız esim istedigi zman evden çıkıp alkol alacak geç gelince ses cikartmayayim ona hiç Trip atmayayim istiyor beni dalgın gorse bile neye daldın der hemen eski sevgilimi düşündüğümü düşünüyor geçmişim evliligimi yıktı aslında bu nednle ona bu kadar hoşgörülü oldum hep bn ne yapayım lütfen fikir verin