Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gururlu kadınlar bosaniyor, instada birbirine hakaret etme akimi yapanlara emin degilim, sen i kitleyi ornek aliyorsun nasilsa bizi bosver.Evlenmeden önce hakaret affedılmez ya .. (küfür degıl yalnız )peki evlılık olunca ne yapılıyor? Hemen boşanma mu oluyor merak ediyorum
Yaa ramazan günüGeldi yine
Evlenmeden önce hakaret etmeyen insanlar evlendikten sonra da etmiyor tamalyacım…
Hakaret etmeyeniyle evleniyoruzEvlenmeden önce hakaret affedılmez ya .. (küfür degıl yalnız )peki evlılık olunca ne yapılıyor? Hemen boşanma mu oluyor merak ediyorum
Camdan aşağı sallandırıyordu benim annem.Evlenmeden önce hakaret affedılmez ya .. (küfür degıl yalnız )peki evlılık olunca ne yapılıyor? Hemen boşanma mu oluyor merak ediyorum
Mükemmel evliliği aramıyoruzYaa ramazan günüyemın edrım merak edıyorum mükemmel bir evlılık yoktır diye düşünüyorum
14 yıldan bildiriyorum, hakaret yok.Yaa ramazan günüyemın edrım merak edıyorum mükemmel bir evlılık yoktır diye düşünüyorum
Ya git şu çocuğu affet sende kurtul bizde kurtulalım ya git yalvar yakar bişi yap senin sağlıklı bi ilişki yaşaman imkansız gibi bişi bari başkasının başını yakma iki insan birbirine hakaret etmeye evlenmiyo ki sandığının aksine bırak hakareti yüksek ses duymayan insanlar var ama senin layığın bu değil o kesinEvlenmeden önce hakaret affedılmez ya .. (küfür degıl yalnız )peki evlılık olunca ne yapılıyor? Hemen boşanma mu oluyor merak ediyorum
Hakaret, şiddet, küfür, aşağılama olmayan evliliği mükemmel olarak mı adlandırıyorsun sen?Yaa ramazan günüyemın edrım merak edıyorum mükemmel bir evlılık yoktır diye düşünüyorum
Yoo varYaa ramazan günüyemın edrım merak edıyorum mükemmel bir evlılık yoktır diye düşünüyorum
Yoo, var.Yaa ramazan günüyemın edrım merak edıyorum mükemmel bir evlılık yoktır diye düşünüyorum
Çok mu hakaret ettin ya hakarete uğradın sürekli bir aklama ya da aklanma çaban var. sana ne başkalarından. herkesin doğrusu kendine. ne yani biz hemen boşadık diye boşayacak mısın ya da biz boşanmadık diye sen de boşanmayacak mısın? Senin kendi doğruların ve özsaygın yok mu? kendin karar veremiyor musun hayatında olan biten için?Evlenmeden önce hakaret affedılmez ya .. (küfür degıl yalnız )peki evlılık olunca ne yapılıyor? Hemen boşanma mu oluyor merak ediyorum
Bozuk plak gibi takılı kaldın sen de. Önceki konunla açtığın başlık bile aynı. Mükemmel evlilik, mükemmel insan diye bir şey yok zaten. Hiç kimse mükemmel değildir. Küfür ,hakaret edilmemesini nimetten sayacak durumdasın. Psikolojik destek almıyorsan bir an önce destek alman lazım doğru düzgün. Bu kafa yapısıyla mutlu olman mümkün değil. Aşk evliliği yapan, severek evlenen kadınlar, kendisine hiçbir zaman hakaret etmeyen, öfke sorunu olmayan, sevgisini ilgisini gösteren anlayışlı merhametli erkeklerle evleniyorlar. Çünkü kendilerine değer veriyorlar. Kendine değer veren bir insanın katlanacağı bir ilişki ya da evlilik tarzı değil bu.Yaa ramazan günüyemın edrım merak edıyorum mükemmel bir evlılık yoktır diye düşünüyorum