• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygısızlık

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
33
Evlenmeden önce hakaret affedılmez ya .. (küfür degıl yalnız )peki evlılık olunca ne yapılıyor? Hemen boşanma mu oluyor merak ediyorum

Evlenmeden önce hakaret affedılmez ya .. (küfür degıl yalnız )peki evlılık olunca ne yapılıyor? Hemen boşanma mu oluyor merak ediyorum
Gururlu kadınlar bosaniyor, instada birbirine hakaret etme akimi yapanlara emin degilim, sen i kitleyi ornek aliyorsun nasilsa bizi bosver.

Yaa ramazan günü 🤭😂yemın edrım merak edıyorum mükemmel bir evlılık yoktır diye düşünüyorum
14 yıldan bildiriyorum, hakaret yok.
Mükemmel bir evliliğim de yok ama birbirimize hakaret etmeden yaşamayı biliyoruz.
Sen illa her evlilikte hakaret olur diyerek kendini rahatlatmaya çalışıyorsun ama boşuna yani.

Ya git şu çocuğu affet sende kurtul bizde kurtulalım ya git yalvar yakar bişi yap senin sağlıklı bi ilişki yaşaman imkansız gibi bişi bari başkasının başını yakma iki insan birbirine hakaret etmeye evlenmiyo ki sandığının aksine bırak hakareti yüksek ses duymayan insanlar var ama senin layığın bu değil o kesin

12 yıldır evliyiz ne ben ne eşim birbirimize hakaret etmedik. Ne ailemde ne de ailesinde görmedim.

Bir keresinde kp nin sinirli anına denk geldim. Biri o kadar çok kızdırmış ki sinirden yüzü kıpkırmızı. Hani ana avrat dümdüz gitse, oh iyi dedin onu, hak etti diyeceğim o derece. Durdu, derin bir nefes aldı, o en büyük, en ağır hakaretini savurdu. O hakaret de Allah'ın adamı 🤣🤣🤣

Yani hakaret etmeyen hatta benim kp gibi edemeyen insanlar da var. Kendine saygısı olan hakaret etmeyeni de buluyor.

Çok mu hakaret ettin ya hakarete uğradın sürekli bir aklama ya da aklanma çaban var. sana ne başkalarından. herkesin doğrusu kendine. ne yani biz hemen boşadık diye boşayacak mısın ya da biz boşanmadık diye sen de boşanmayacak mısın? Senin kendi doğruların ve özsaygın yok mu? kendin karar veremiyor musun hayatında olan biten için?

Yaa ramazan günü 🤭😂yemın edrım merak edıyorum mükemmel bir evlılık yoktır diye düşünüyorum
Bozuk plak gibi takılı kaldın sen de. Önceki konunla açtığın başlık bile aynı. Mükemmel evlilik, mükemmel insan diye bir şey yok zaten. Hiç kimse mükemmel değildir. Küfür ,hakaret edilmemesini nimetten sayacak durumdasın. Psikolojik destek almıyorsan bir an önce destek alman lazım doğru düzgün. Bu kafa yapısıyla mutlu olman mümkün değil. Aşk evliliği yapan, severek evlenen kadınlar, kendisine hiçbir zaman hakaret etmeyen, öfke sorunu olmayan, sevgisini ilgisini gösteren anlayışlı merhametli erkeklerle evleniyorlar. Çünkü kendilerine değer veriyorlar. Kendine değer veren bir insanın katlanacağı bir ilişki ya da evlilik tarzı değil bu.

Back
X