Saygısızlıkla seviyesizlikle bitti...

beste07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
193
0
46
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Burada birkaç defa konu açmıştım erkek arkadaşımla olan tatsızlıklarla ilgili. İlgisizliğinden şikayet ediyordum. Acaba aldatılıyor muyum diyordum. Face şifresini vermişti bana. Hiç girmiyordum bana güvenmiyor demesin diye. Bu akşam bir gireyim dedim. Açtım. (Açtığımdan onun haberi yok tabi) Aynı anda o da faceteymiş. Ve konuşma penceresi açıktı. Listesinden bir kızla konuşuyordu. Bütün konuşmalarını canlı yayın okudum resmen. O kadar seviyesiz bir sohbetti ki... Kız ona küfür ediyor şakasına, erkek arkadaşım da cevap veriyor. Erkek arkadaşım "arıyorum niye meşgule atıyorsun" diyor. Kız da patronum yanımda falan diyor. Resmen gözlerim karardı bunları okuyunca. Konuşmayı gördüğümü erkek arkadaşıma söyleyip bitirdim ilişkimi. Konuşmanızı gördüm deyince bana verdiği cevap şuydu: "Ne var ki konuşmada" İlişkiyi bitirmek istediğimi duyunca da "zaten kabak tadı vermiştin" dedi. Aynen bunu dedi. Yazıklar olsun. İçim acıyor... Kimseye bir şey anlatamadım. Buraya yazıp paylaşmak, azıcık da olsa rahatlamak istedim...

Sadece bu olay da değil... İlgisizliği, her tartışmayı sakız gibi saatlerce, günlerce uzatması... Beni peşinden koşturması. Ağır lafları... Dağ gibi büyüdü içimde.

Ne kadardır birlikteydiniz canım peki..? bence en doğru kararı vermişsn ayrılmakla..

1 yıldır birlikteydik canım. En ufak tartışmamızda onu kaybetme korkusuyla hüngür hüngür ağlardım. Şu an ayrıldık ama bir damla gözyaşı gelmiyor ağlayamıyorum.

1 yıldır birlikteydik canım. En ufak tartışmamızda onu kaybetme korkusuyla hüngür hüngür ağlardım. Şu an ayrıldık ama bir damla gözyaşı gelmiyor ağlayamıyorum.

sanırım sende alışkanlık yapmış olabilir. En iyisini yapmışsın böylelerine az bile bu devirde sevmek, saygı duymak, sadakat, sevgi yok denecek kadar az artık. Herkes birbirinin kuyusunu kazar oldu, sevgiyle dalga geçer oldu.

ağlama da zaten şükret ki gördün ne olduğunu her tartışmayı sakız gibi uzattığında bitirecektin aslında böyle erkekler çok bencil oluyor karşısındakinin üzüldüğünü bile bile keyif alıyorlar bundan tecrübe gör yaşadıklarını bi daha da hiçbir erkek için ağlama kaybederim diye tam tersi hep seni her an kaybedebilir korkusu yaşat ne kadar sevsen de hiç söyleme sevdiğini bağlılığını da hissettirme çıkaracağın dersler bunlar

senin sevgine hic ama hic layik degilmis. NEXT!

Bu arada sevdigin bu cocukla ciktigin icin uzulme, her zaman sevenler kazanir. bunu da unutma

bence böyle bir ilişkiden kurtulduğun için sevinmelisin

Allah değer kıymet bilen birini nasip etsin.O ne öyle kabak tadı verdin demek çok iğrenç.Nerde o eski aşklar saygı sevgi.Seviye iyice yerlerde sürünüyor.

gerçekten sevgilinin seni en ufak kaybetme korkusu yokmuş. Face şifresini vermiş sana ve buna rağmen rahatça başka kızla samimiyetle konuşuyor. Bu da yetmez gibi sen tepki gösterince de kabak tadı verdin zaten diyor.

Aman yol ver gitsin. sakın barışmayı falan da düşünme. Ne biçim erkekler var ya. Değmez harcadığın saniyeye bile değmez. Kurtulduğuna gerçekleri gördüğüne sevin canım.

sen de iyice kabak tadı verdin ne demek. zaten seven bir insan bu cümleyi kullanmazdı. en doğru kararı vermişsin. o seni kaybettiğine üzülsün

ben okurken sinir oldum bu ne terbiyesizlik bu ne aşalık bi erkek canım kusura bakma ya ne demek kabak tadı verdin allahından bulsun böyleleri t.....h yazıklar olsun insan değil bu hayvan bence çok iyi yapmışsın deymez böyle seviyesizler için üzülmeye boşver yazık etme kendini sonra niye üzüldüm diye pişman olursun çok iyi yapmışsın

Sağolun arkadaşlar. Ciddi bir ilişkisi olduğunu kabul etseydi zaten o kadınla o seviyede konuşma yapmazdı. Ben onun kız arkadaşlarına karşı çıkmadım. Sadece her zaman seviyeni koru dedim. Kadınla konuşmaları o kadar seviyesizdi ki. Küfürler, laçkalıklar... Kadın buna "Maaşını bana göndersene. Param bitti" bile diyebiliyor. İçim soğudu o konuşmayı görünce. Bu arada, gece sürekli mesaj attı barışmak için. Ölürüm sensiz diyor.

canım hayırlısı olsun senin için...

ama nacizane fikrim, senin bu ilişkide yaptığın en büyük hata ona vazgeçilmez olduğunu hissettirmen olmuş. her tartışmada ayrılma peşine düşmen seni onun gözünden kafeste kuş kıvamına getirmiş.Buna keşke biraz daha dikkat etseydin cnm. her erkeğin içinde sahiplenme ve her erkeğin içinde reddetme isteği vardır. sen ne yana çekersen o yöne gider.

erkek dediğin sen bile olsan hatalı olan senin peşinden gelmeli. öyle karı gibi naz yapmaz erkek dediğin.

iyi yapmışsın ilişkini bitirmekle.. baksana dengesiz hem kabak tadı verdin diyo sonrada ölürüm sensiz diyo.. boşver canım yenisinin canına sağlık.. klasik olucak ama üzülmene değmez değicek olsa zaten üzmez... önüne bak sen.. gelecek güzel mutlu günler senin o düşünsün..

cnm bence kendinden ödün verme senin için ölen insan bi kadınla o seviytede konuşmaz arkadaşıysa madem niye seviyesini bilmiyor acaba afferdersiniz arkadaşlar ama düşünmeden edemiycem acaba metresi falan mi ki benden san a tavsiye layik olmadığınla sakın olma o sana lazik değil o daha alt seviyelerine layik bilmem anlatabildim mi

canım üzgunum ama çıktığın çoçuk senı sevmıyormuş laf hareketler bunu gösterıyor ipliğini pazara kendı çıkarmış ucuzluk basitlikten başka birşey değil tekmeyı bastığın iyi olmuş sakın üzülme böylesine döktüğün gözyaşı degmez bunu gıbısıne

kurtulmuşsun canım, alalhın sevdiği kuluymuşsun. seviyesizliğe bakar mısın? saygı yok sevgi yok. ağlamana değecek bir adam yok karşında. geçmiş olsun, dilerim iyi insanlarla karşılaşırsın

Acı bir şekilde öğrenmişsin ama bıçak gibi kesin ve net bir sonuç olmuş.. sürüncemede kalmak daha kötü olurdu.. bitirdiğin çok iyi olmuş.. en azından arkaya bakmadan yoluna devam edersin..ayrıca sana geri dönmek isteyecektir sakın buna izin verme..

İyi olmuş böyle olması.Ne olduğunu gördünüz.
Yüzsüz mesaj atmış bir de,terbiyesiz.Gerekirse hat değiştirin muhatap olmayın onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…