Ne kadardır birlikteydiniz canım peki..? bence en doğru kararı vermişsn ayrılmakla..
1 yıldır birlikteydik canım. En ufak tartışmamızda onu kaybetme korkusuyla hüngür hüngür ağlardım. Şu an ayrıldık ama bir damla gözyaşı gelmiyor ağlayamıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Burada birkaç defa konu açmıştım erkek arkadaşımla olan tatsızlıklarla ilgili. İlgisizliğinden şikayet ediyordum. Acaba aldatılıyor muyum diyordum. Face şifresini vermişti bana. Hiç girmiyordum bana güvenmiyor demesin diye. Bu akşam bir gireyim dedim. Açtım. (Açtığımdan onun haberi yok tabi) Aynı anda o da faceteymiş. Ve konuşma penceresi açıktı. Listesinden bir kızla konuşuyordu. Bütün konuşmalarını canlı yayın okudum resmen. O kadar seviyesiz bir sohbetti ki... Kız ona küfür ediyor şakasına, erkek arkadaşım da cevap veriyor. Erkek arkadaşım "arıyorum niye meşgule atıyorsun" diyor. Kız da patronum yanımda falan diyor. Resmen gözlerim karardı bunları okuyunca. Konuşmayı gördüğümü erkek arkadaşıma söyleyip bitirdim ilişkimi. Konuşmanızı gördüm deyince bana verdiği cevap şuydu: "Ne var ki konuşmada" İlişkiyi bitirmek istediğimi duyunca da "zaten kabak tadı vermiştin" dedi. Aynen bunu dedi. Yazıklar olsun. İçim acıyor... Kimseye bir şey anlatamadım. Buraya yazıp paylaşmak, azıcık da olsa rahatlamak istedim...
1 yıldır birlikteydik canım. En ufak tartışmamızda onu kaybetme korkusuyla hüngür hüngür ağlardım. Şu an ayrıldık ama bir damla gözyaşı gelmiyor ağlayamıyorum.
Sağolun arkadaşlar. Ciddi bir ilişkisi olduğunu kabul etseydi zaten o kadınla o seviyede konuşma yapmazdı. Ben onun kız arkadaşlarına karşı çıkmadım. Sadece her zaman seviyeni koru dedim. Kadınla konuşmaları o kadar seviyesizdi ki. Küfürler, laçkalıklar... Kadın buna "Maaşını bana göndersene. Param bitti" bile diyebiliyor. İçim soğudu o konuşmayı görünce. Bu arada, gece sürekli mesaj attı barışmak için. Ölürüm sensiz diyor.
Sağolun arkadaşlar. Ciddi bir ilişkisi olduğunu kabul etseydi zaten o kadınla o seviyede konuşma yapmazdı. Ben onun kız arkadaşlarına karşı çıkmadım. Sadece her zaman seviyeni koru dedim. Kadınla konuşmaları o kadar seviyesizdi ki. Küfürler, laçkalıklar... Kadın buna "Maaşını bana göndersene. Param bitti" bile diyebiliyor. İçim soğudu o konuşmayı görünce. Bu arada, gece sürekli mesaj attı barışmak için. Ölürüm sensiz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?