- Konu Sahibi sardunyam_06_04
-
Okul dedin de, kendi okul dönemlerim geldi aklıma.Bir geceden önce kıyafetimi hazırlar, geceden ertesi sabahın saç ve makyaj provasını yapardımBi de abartılı olurdu ki anlatamam.Şimdi düşünüp gülüyorum.
Ayy kızlar benide alın aranıza..Bugün hiç keyfim yok,canım sıkkın konuşalım azcık
ya fondoten pudra nemlendırıcı dudak dolgunlastırıcı alllık anlıcan okul acılmadan evel kozmetık reyonuna
dalmam gerekıcek hazırlık yapıyorumm
ayy evet yaa ben fazla abartmasmda kıyafetlerımı yada sacımı nasıl yapıcagımı dusunmeden edemıyorum kız mılletı ıste
Hoşgeldin sevgili memetör.Canın neden sıkkın?
ayy evet yaa ben fazla abartmasmda kıyafetlerımı yada sacımı nasıl yapıcagımı dusunmeden edemıyorum kız mılletı ıste
Ne biliyim yaa..Canım sıkkın işte..Bugün dışarı çıkmak istedim,eşim pek oralı olmadı..Sonra arkadaşlarıyla kendisi dışarı çıktı işte.Bende evdeyim.Bu duruma canım sıkıldı.Birazdan gelir tabi beyefendi dışarda havasını alıp deşarj olurya gayet keyifli keyifli karıcıgım,canım cicim falan..Üff...Evli olmak bir dert,olmamak bir dert..
Ne biliyim yaa..Canım sıkkın işte..Bugün dışarı çıkmak istedim,eşim pek oralı olmadı..Sonra arkadaşlarıyla kendisi dışarı çıktı işte.Bende evdeyim.Bu duruma canım sıkıldı.Birazdan gelir tabi beyefendi dışarda havasını alıp deşarj olurya gayet keyifli keyifli karıcıgım,canım cicim falan..Üff...Evli olmak bir dert,olmamak bir dert..
Ben eşimde bugun aksam dışarı çıkmak istedi tabiki ben cisss otur evde dedim gitmedi sonra beni aradı arkadaslarım dışarı çıkalım diye eşimde bana dedi cisss otur evde 2 saat telefonda konuştuk
Bi gün hiç unutmam sırf can sıkıntısından arkadaş saçıma maşa yapmıştı.saçlarım da kısa.Gülben Ergen in kıvırcık sahne saçları gibi olmuştu.Ben bi de lensli simli mimli, eyelinerlı makyaj yaptım saça ve okula giderken bi de bunların altına üşenip eşofman giyidim.Üst üste dersinden iki kez kaldığım Matematik hocam gördü beni koridorda (Kulakları çınlasın) Hayrola Elçin nişan mı vardı ? dedi. ben cevap veremeden laf atıp gitti.Dalga geçmişlerdi benle
ya fondoten pudra nemlendırıcı dudak dolgunlastırıcı alllık anlıcan okul acılmadan evel kozmetık reyonuna dalmam gerekıcek hazırlık yapıyorumm
Zamanla hafifliyor Canim icimizde var kadın milleti
Bi gün hiç unutmam sırf can sıkıntısından arkadaş saçıma maşa yapmıştı.saçlarım da kısa.Gülben Ergen in kıvırcık sahne saçları gibi olmuştu.Ben bi de lensli simli mimli, eyelinerlı makyaj yaptım saça ve okula giderken bi de bunların altına üşenip eşofman giyidim.Üst üste dersinden iki kez kaldığım Matematik hocam gördü beni koridorda (Kulakları çınlasın) Hayrola Elçin nişan mı vardı ? dedi. ben cevap veremeden laf atıp gitti.Dalga geçmişlerdi benle
aynen vala bır ara lıseden sonra bırakmıstım kendımı sıkılmıstım ugrasmaktan sımdı gerı dondumm
Var canım..O derdimi hiç sormaSaçma span alavere dalavere işlerle uğraşıyor.Bir taraftan bir elektronik firmasında proje sorumlusu, diğer taraftan Qnet diye bi firmanın network marketing sistemli işini yapıyor.Saadet zincirinin yasal ve ürünlü olanı diyim sen anla.Sisteme 4 kişi dahil ediyosun.Yani yaklaşık 3000 tl civarında toplamda 12000 tl o insanlar ürün alıyolar, sen 1200 tl kazanıyosun, onlar da 4er kişi alıyolar hem onlar hem sen kazanıyosun falan...Naaptımsa vazgeçiremedim.2 senedir birlikteyiz nerdeyse 8 ekimde 2 yıl olacak.Ama kafamı karıştırıyor.
hiçç gülüceğim yoktuu gece gece Allah seni napmasınn geçireydin ya altına bır elbıse:)DD
canımm bozmım cıldımı dıye makyaj yapmıyordum bır baktım kızlıktan cıkıyorum aman topuklu gıymm aman makyaj yapmım aman abartmım dedım bır baktım cevreme herkes makyajlı bakımlı bır ben kalmısım kımsede bakmıyo bana kendımden suphe etmeye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?