Sayı doldurmak ve diğer kızlarla tanışmak acemi, profesyonel hiç farketmez buyrun :))

bende iyiym canım işteyim şimdi burda da vakit geçiriyorum işte kaçak göçek Memnun oldum canım bende sevgi sen neler yapıyorsun

Bende kurstayım canım şuanda ama burada vakit geçiriyorum :9 İş arıyorum bu süreçtede evde sıkılmıyım diye kursa gidiyorum.. Bende çok memnun oldumm :)

Anladım canım hayırlısı olsun, inşallah sevebileceğin bir işin olur ilerde.. Yinede işsiz kalmaktan iyidir heralde bi yerde gerçi çalışanlar pek öyle demiyor :)

Biz insanoğluna yaranılmaz yaa herşeyden şikayett Evlimisin bu arada

Aynen öyle herşeyden şikayet Yok canım henüz evli değilim, bu yıl istiyorduk ama işsizlik sebebiyle evlenemiyoruz sen evlimisin canım?

Bizde askerliği bekliyoruz canım malesef son sınıftayız bu sene 5 ay da askerlik var bizim düğün 2014 de

Kuzum günaydın gece farkettim dolduğunu ama çok uykum vardi boşaltamadim bakıyorum şimdi

bende dıyorum geceden berı nasıl doldurdu msj kutusunu
YAA IKI SAYFA ONCE MSJ YAZDIM KIMSE BAKIPTA CVP YAZMADI BAK KUSERIM BI DAHA DA GELMEM

Bizde askerliği bekliyoruz canım malesef son sınıftayız bu sene 5 ay da askerlik var bizim düğün 2014 de

bende dıyorum geceden berı nasıl doldurdu msj kutusunu
YAA IKI SAYFA ONCE MSJ YAZDIM KIMSE BAKIPTA CVP YAZMADI BAK KUSERIM BI DAHA DA GELMEM

ne diyon kıss nereye gelmiyon bak gelmeyim yanına haa...
neymiş derdin anlat hele özelden dinleyem
burada nasılsın neler ediyon balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…