- Konu Sahibi sardunyam_06_04
-
- #6.581
kıs delimisin ben biraz aceleciydim sanırım
senin yaşın daha küçük kalmassın merak etme..
sevdiceğin okuyomu ?
Henüz yok canım askerden önce olmuyor maalesef
Askerden sonra inşallah
ama ben çok pişmanım çokkdoğru söylüyorsun vardır bir hayır ünv. hayatı çok güzel olsa gerek öyle değil mi ah ah hiç bir zaman yaşayamayacağım..
anladım canım kısa dönemmi yapıcak peki
olsun sende okulunu bitirmiş olursun hem
sen neler yapıyorsun okuyormusun tatlım yoksa evlimisin veya nişanlı bu arada benim hangi şehirde olduğumu sormuşun yeni gördüm niğdedeyim benn :) :)
Evet kısa dönem inşallah. 12 ay çıkmasın diye nasıl dua ediyorum bilemezsin. Ağustosta asker
Sana şöyle söyleyim, o hayatı güzel yapan sensin. Abartıldığı kadar eğlenceye boğulmuyorum açıkçası. Eminim bir çoğunuz benden çok eğleniyordur kendi arkadaş çevresinde
Evet insana çok katkısı oluyor. Allahım iyi ki böyle değilim diye şükrettiğim çok insan görüyorum. Ama bu yani bu kadar
Benimlede tanışııınnnbende istiyoruummm Duygu ben yaş 19
yok canım oda polisliğe hazırlanıyor bu sene olmassa kendi işini kurup askere gidecek anlıcan bize daha çok var yani. epey uzun bir zaman annesi felan beni biliyor 1 bucuk yıldırda beraberiz ama gel görki işte ortada iş güç hiç birşey yok ..
inş. kısa dönem olur canım şimdiden stres yapma.
allah yardım eder merak etme. :26:
Bende ilk tercihim de istediğim bölüm olmasına rağmen gitmedim canım pişman oluyorum bazen ama vardır herşeyde bi hayır . Çoğu insan aptallık ettiği mi söyledi ama ben öyle düşünmüyorum :)
Canım kafam makina gürültüsünü kaldırmıyo hiç :) ama çok fena tasarım yaparım:) ilahiyat düşünüyorum bacım ben :)
Nevşehirdeyim bende şuan canım yakınız oldukça :)
Şuan için okumuyorum bekarım :) çalışmıyorum :)
İnşallah canım. Abim de geliyor 10 gün sonra
Ağustosta beni avutursunuz buralarda artık :85:
abinde askerdenmi geliyo canım, hadi gözün aydın.. darısı sevdiceğinin başınaa
avuturuz kıs zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bileem
:98::98:
ailesinin bilmesi daha güzel enazında bayaa aşama kaydetmişsiniz balım
o gitsin bakalım askere, sende okulunu düzene koy sonra yaparsınız nişanı..
:118::118:
Evet kısa dönem inşallah. 12 ay çıkmasın diye nasıl dua ediyorum bilemezsin. Ağustosta asker
Evvet abim de yedi bitirdi 5 buçuk ayı
üzülme tatlım bak ne güzel işte hiç değilse askerlik aradan çıkar engeller kalkar ortadan sevin sevinnnnn :)
anladım canım ozaman senin için zor olur kuzum. balım yaa tasarım yapıyosan seninle msn'den iletişime geçek bacım..
benim istediğim bikaç abiye modeli var onları konuşuruk biara olmamı ?
ilahiyatta çok güzel bir bölüm o bölümü çok seviyorum ama nasip olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?