- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.770
- 88
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirli sekilde olur insallah. Dua ve niyetinizi guzel alarak moralli baslayin insallah.Aynen öyle tüp bebek için gideceğiz bakalım bi görüşelim nasıl bir yol izleyeceğiz
Himm yoksa tamam insallah.H M varikosel yok dendi canım 2 kere ayrı doktor tarafından bakıldı.
Amiin inşallah ya çabalıyorum ☹Hadi hayirli sekilde olur insallah. Dua ve niyetinizi guzel alarak moralli baslayin insallah.
Evet canım bu kürler yapıyormuş doktor kullanma dedi. Hemen aşılama yaptırdı bu ay
İnşallah aşılamanız tutar hayırlısı olsunEvet canım bu kürler yapıyormuş doktor kullanma dedi. Hemen aşılama yaptırdı bu ay
Amin canım inşallah. Sen yukarda verdiğin listeyle aynı canım. Birtek çakışık suyunu kullanmadı. O ileri hız içinmiş bizim zaten iyiydi ileri hızımız. Onun dışındakileri günde bi tatlı kaşığı yediAnladım canım hayırlı olsun insallah hemen tutariçerik olarak neydi kürün içindekiler M Minikbirmucizemeselesi
Doktor şuan bize vitamin bile almayın dediBizim ileri hareketlilik de sorun var iişte canım M Minikbirmucizemeselesi
Aşılama oldum eşim bişey kullanmıyor doktor kendiliğinden düzelir dedi. Zaten ilk test verdiğinde herşey normal di bu kür mahvettiŞuan tedavi olarak ne uyguluyorsunuz Peki M Minikbirmucizemeselesi
Amin canım inşallah
İnşallah canım rabbim olmayan herkese nasip etsin ...Seku35 hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla kucağına al inslalah bizde böyle burada paylaştığımız günler gelir
![]()