Aşılama Sayı kaç olmalı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Uykusuz Koala Uykusuz Koala içlerinden ginseng pahalı baya canım yoksa diğerleri 6 7 tl bisey benim bu karışım 130 tl tutmuştu ona göre bilgin olsun.
Gerçekten şu vitaminlere o kadar para veriyoruz ki doktor 3 ay kullanın demişti ilk ay 388 2. Ay 326 tl ve bu ayda 320 tl ye buldum bunlara para verirken doğal birseye 130 tl vermek gözüme gelmez gerçekten 🤦🏻‍♀️ Yeterki sonuç versin

Aynen öyle canım bizde proxeed e 215 veriyoruz bide bizim bi kutu 15 günlük herşey ateş pahası zaten fayda ettiğini görsem hiç biri gözüme gelmez yeter ki faydasını görelim Uykusuz Koala Uykusuz Koala sperm kalitesi için e vitamini ve çinko önemli demisti doktor yer fıstığı badem incir ceviz yediriyorum her gün eşime bide beslenme düzenimizi değiştirdik daha sağlıklı seyler tüketmeye çalışıyoruz. Her gün meyve saati falan yapıyoruz. İnsallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Aynen öyle canım bizde proxeed e 215 veriyoruz bide bizim bi kutu 15 günlük herşey ateş pahası zaten fayda ettiğini görsem hiç biri gözüme gelmez yeter ki faydasını görelim Uykusuz Koala Uykusuz Koala sperm kalitesi için e vitamini ve çinko önemli demisti doktor yer fıstığı badem incir ceviz yediriyorum her gün eşime bide beslenme düzenimizi değiştirdik daha sağlıklı seyler tüketmeye çalışıyoruz. Her gün meyve saati falan yapıyoruz. İnsallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Gerçekten çok pahalı ya. Eczaneler aşırı pahalı ben aldigim vitaminlerin üretildiği firmayla irtibata gectim hicbir sekilde sahtesinin olmadigini ogrendim ve bu bilgiyle internetten arastirip aliyorum çok daha uyguna geliyor.. Çinko vs bunlar kullandığı vitaminlerin içinde var ama tabii direk yediğimiz besinlerden almakta önemli. Yeme şeklimize dikkat etmeye çalışıyoruz gerçekten zorlansakta çabalıyoruz çünkü ikimizde sebze sevmiyoruz artık sevebileceğimiz tarifler bulmaya çalışıyorum. Meyve vs kesip doğrayıp veriyorum ama çok az yiyor benimki çok meyve de yemiyor zorlaştırıyor işimi🤦🏻‍♀️

Uykusuz Koala Uykusuz Koala benim eşimde öyle ne duysam yaptığım için artık bıkmış durumda. Zorla yiyor artık biseyler yapınca meyveyi falan yiyo Allahtan ama diğer bitkisel şeyleri yerken biraz işimi zorlaştırıyor. 😊

Uykusuz Koala Uykusuz Koala hangi ilde yaşıyorsunuz tüp bebeğe başvurucaz dedin ya aynı ildeysek fikir edinmiş olurum
Ben Kocaeli'de yaşıyorum fakat tedavi için İstanbul bahçeci umut tüp bebek merkezine gideceğiz Prof. Dr. Cem Çelik doktorumuz olacak nasipse. Çok fazla öneri gördüm birçok insan memnun ve laboratuvar olarak en iyi tüp bebek merkezleri arasındalar bizim içinde laboratuvar çok önemli bu yüzden orayı tercih ettik araştır istersen sende. Tabii inşallah gerek kalmaz🤗

Uykusuz Koala Uykusuz Koala ben izmirdeyim canım burada 9 Eylül araştırma hastanesinde Prof dr Ömer Erbil Doğan a gidicez pazartesi inslalah tedaviye gerek kalmaz 🤗
Epey uzaksınız benim gideceğim merkezle aramda 1 buçuk 2 saat var bu mesafe bile bizi zorlayacak mı diye düşünüyorum yani zaten külfetli bir süreç maddi olarak gun gelecek gün aşırı kontrol olacak yakıt masrafı da eklenecek nasıl üstesinden geleceğiz hiç bilmiyorum.. İnşallah canım ya bende her ay diyorum ki regl zamanı gelince hadi bu ay olmayayım lütfen bi mucize olsunda gerek kalmasın ama yok son 1 regl kaldı sonra doktor zamanı 🤦🏻‍♀️

Öyle canım maddi manevi yıpratıcı bir sürecin içerisindeyiz Allahım hayırlısıyla bu sınavı da bitirsin 🙏 Gerçektne çok zor bir süreçmiş her ay tuttu mu hamilemiyim diye düşünmek sonunda regl olmak insanı derinden üzüyor Uykusuz Koala Uykusuz Koala

Öyle canım maddi manevi yıpratıcı bir sürecin içerisindeyiz Allahım hayırlısıyla bu sınavı da bitirsin 🙏 Gerçektne çok zor bir süreçmiş her ay tuttu mu hamilemiyim diye düşünmek sonunda regl olmak insanı derinden üzüyor Uykusuz Koala Uykusuz Koala
Tüp Bebek mevzusu ortada yokken reglim 3 gün gecikse test yapardım kaç defa yaptım sayısını hatırlamıyorum ovulasyon testleriyle falanda denedim yok olmayınca olmuyor tabi o zamanlar bir sorun olduğunu bilmiyorduk. Herşeyin hayırlısı bakalım yeni yılda yeni heyecanlarımız olsun inşallah "Anne" oluruz.💜🌺

Uykusuz Koala Uykusuz Koala aynı şeyleri yaşamısız bu tip sorunlar olduğunu bilmeden adetim bir gün geçse hamileymis gibi hissedip test almaya koşardım şimdi sorunlar olduğu için 2 gün geçse de içimde bir umut olmuyor🤗 yeni yıl bize uğurlu ve bebiişli gelsin 🌸💓

Uykusuz Koala Uykusuz Koala aynı şeyleri yaşamısız bu tip sorunlar olduğunu bilmeden adetim bir gün geçse hamileymis gibi hissedip test almaya koşardım şimdi sorunlar olduğu için 2 gün geçse de içimde bir umut olmuyor🤗 yeni yıl bize uğurlu ve bebiişli gelsin 🌸💓
Amin amiinn🙏 Gerçekten çok zor şeyler pazartesi günüde umarım hayırlı haberler alırsınız 🤗

Uykusuz Koala Uykusuz Koala inşallah buradan haberleşelim aynı dertleri yaşıyan biriyle konuşmak beni hem rahatlattı hemde biraz umutlandırdı 🤗 Memnun oldum
Kesinlikle öyle ben bu konuları herkesle konuşamıyorum arkadaş cevremde ise 2 kişi biliyor ve beni anlamadıklarını biliyorum sadece içimdeki stresi biraz atmak amacı ile paylaşıyorum ve eşimden dolayı sorun olduğunu anlatmadan paylaşıyorum bu yüzden burada beni anlayan biriyle konuyu tamamen açarak konuşmak benide çok rahatlatıyor bende çok memnun oldum güzel haberlerini bekliyorum🤗

Uykusuz Koala Uykusuz Koala benimde arkadaş çevremde bi kaç kişi biliyor ama anlamadıklarına eminim acele ediyorsun stres yapma hemen olmasın bebek evliliğin tadını çıkar gibi yorumlar alıyorum. O yüzden kimseye açamıyorum bu konuları açık açık ama aynı şeyleri yaşayıp hissseden biriyle konuşmak daha iyiymiş. İnsallah güzel haberleri paylaştığımız günler de gelir 🤗 Bu arada sende tüp bebek randevuna gidince süreçten beni bilgilendirirmisin ? Bu gecelik ben offline oluyorum iyi geceler

Uykusuz Koala Uykusuz Koala benimde arkadaş çevremde bi kaç kişi biliyor ama anlamadıklarına eminim acele ediyorsun stres yapma hemen olmasın bebek evliliğin tadını çıkar gibi yorumlar alıyorum. O yüzden kimseye açamıyorum bu konuları açık açık ama aynı şeyleri yaşayıp hissseden biriyle konuşmak daha iyiymiş. İnsallah güzel haberleri paylaştığımız günler de gelir 🤗 Bu arada sende tüp bebek randevuna gidince süreçten beni bilgilendirirmisin ? Bu gecelik ben offline oluyorum iyi geceler
Eğer instagramdan eklersen garanti olur olurda buradan seni kaybedersem oradan bilgi veririm mesaj olarak kullanıcı adımı atarım😄 Ya soyle laflar beni çileden çıkarıyor ne demek stres yapma ve diğer saçma şeyler🤦🏻‍♀️ gerçekten uzaktan konuşmak cook kolay. Bende çıkıyorum artık vakit baya ilerledi uyumaya çalışayım hayırlı geceler 🤗

Back
X