Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşlhh cnm bnm birtane var allahım esirgesin yanına bi arkadas bi kardesi olsun istyrz cnmm artık büyüdü 2 yasına girecek 2016 yılının son dilekleri hayırlısıyla kabul olur12 gun var benimde :) heyecanla bekliyoruz gelsin artik su veledlerr bee. ALLAH'İM DUY SESİMİZİİİ![]()
İnsAllahh cnm benim hic yokk. Bizde umutla bekliyoruz her ayyinşlhh cnm bnm birtane var allahım esirgesin yanına bi arkadas bi kardesi olsun istyrz cnmm artık büyüdü 2 yasına girecek 2016 yılının son dilekleri hayırlısıyla kabul olur
evleneli n kadar zaman oldu cnmİnsAllahh cnm benim hic yokk. Bizde umutla bekliyoruz her ayy
9-10 ay olduevleneli n kadar zaman oldu cnm
inşlhhh cnmmmmBenimde bat 12 Ocak :) hayırlısı olur inş ve hepimiz anne oluruz
vücüt yeni alışıyordur belki cnm bazen böyle durumlar olabiliyor allah gönlüne göre versin inşlh..9-10 ay oldu
Aminnnvücüt yeni alışıyordur belki cnm bazen böyle durumlar olabiliyor allah gönlüne göre versin inşlh..
doktor gelişimi hakkında n dedi pekiKızlar yardım edinultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.
![]()
Normal ama basından beri gec gelıyordoktor gelişimi hakkında n dedi peki