- 12 Kasım 2015
- 878
- 200
- 103
- 33
Hocam ben 15 yasımdan beri falan polikistik overim su an 26 yaşımdayım yıllarca aralıksız dogum kontrol hapı kullanarak adet gördüm artık bu hapları kullanmaktan bıktım ve bıraktım ama şimdi 3 ayı geçti adet olamıyorum, artıkevliyim ve bu konu beni artık çok üzüyor merak ettiğim doktorlardan cevabını tam olarak alamadıgım bir kaç soruyu size sormak istiyorum cevaplarsanız cok sevinirim
Pkolular yumurtlayamıyo mu yoksa yumurta catlatma sorunu mu var?
Dogum kontrol hapları kullanmazsam kistlerim büyür mü?
Dogal yollardan cocuk sahibi olma ihtimalim zor mu?henüz çocuk istemediğim halde korunmayı bırakmalımıyım şimdiden?
Agnucaston adlı ilaç adwt düzensizliğine çok iyi geliyormuş diye duyuyorum sizin fikriniz nedir bu konuda
Nerdeyse herseyi denedim kurtuşamıyorum bu rahatsızlıktan cok üzülüyorum normal bir bayan gibi düzenli adwt görmek istiyorum artık şimdiden cok tsk ederim size
Son olarak sayın hocam bitkisel kürlerle şifa buldum diyenleri cok duyuyoruz bu konuda fikriniz nedir olumlu karsılıyorsanız önerebileceğiniz kürler var mı
Pkolular yumurtlayamıyo mu yoksa yumurta catlatma sorunu mu var?
Dogum kontrol hapları kullanmazsam kistlerim büyür mü?
Dogal yollardan cocuk sahibi olma ihtimalim zor mu?henüz çocuk istemediğim halde korunmayı bırakmalımıyım şimdiden?
Agnucaston adlı ilaç adwt düzensizliğine çok iyi geliyormuş diye duyuyorum sizin fikriniz nedir bu konuda
Nerdeyse herseyi denedim kurtuşamıyorum bu rahatsızlıktan cok üzülüyorum normal bir bayan gibi düzenli adwt görmek istiyorum artık şimdiden cok tsk ederim size
Son olarak sayın hocam bitkisel kürlerle şifa buldum diyenleri cok duyuyoruz bu konuda fikriniz nedir olumlu karsılıyorsanız önerebileceğiniz kürler var mı
Son düzenleme: