tovbe yarabbim kirk yilin basi bi konu actim nerdeeeee
yoneticimisiniz eger oyle degilseniz geri cekilin bulamadim onun icin yazmak zorunda kaldim sayin saygideger bayan yeterince tatmin oldunuzmu yoksa saldircakmisiniz
yoneticimisiniz eger oyle degilseniz geri cekilin bulamadim onun icin yazmak zorunda kaldim sayin saygideger bayan yeterince tatmin oldunuzmu yoksa saldircakmisiniz
asla saldirgan degilimdir ancak ders verir gibi burada konu acacaginiza denirse bu sekilde cvp verilir kadinlat klubu her acilan konulara neden agresif davranir anlamadim yok fake kesin yalandir cok sacma gibi tabirler cok fazla her acilan koniya mutlaka sorun cikarmak isteyen biri geliyo bende bunu anlamiyorum genelleme yaptim cogu konuda bu tavirlar var
asla saldirgan degilimdir ancak ders verir gibi burada konu acacaginiza denirse bu sekilde cvp verilir kadinlat klubu her acilan konulara neden agresif davranir anlamadim yok fake kesin yalandir cok sacma gibi tabirler cok fazla her acilan koniya mutlaka sorun cikarmak isteyen biri geliyo bende bunu anlamiyorum genelleme yaptim cogu konuda bu tavirlar var
tovbe yarabbim kirk yilin basi bi konu actim nerdeeeee
sayin yonetici kisisel bir derdim yok sadece herkes yerini bilsin eger bilmezse bu sekilde tavirda zoruna gitmesin ben direk size ilgiliye yazdim
kendimi ne anlamda belli etmisim cok pardon anlamadim onuda bir anlatirmisinizGayet de saldirgansiniz. Ben buraya konu acarak zaman kaybetmissiniz o anlamda soyledim neyse sizin anlayacaginizi dusunmuyorum arkadaslar da destek olmuslar zaten tesekkurler. Siz bu tavirla konu acarsaniz tek bir tane duzgun cevap alamazsiniz zaten. Konunuzda bile kirk yilda bir konu actim tovbeeee yaziyo yazim tarzinizdan da belli etmissiniz kendinizi. Bayram gunu ayiptir insanlara boyle davranmak hele yardimci olmaya calisan birine. Terbiyesizlik bu.
sayin yonetici kisisel bir derdim yok sadece herkes yerini bilsin eger bilmezse bu sekilde tavirda zoruna gitmesin ben direk size ilgiliye yazdim
arkadaş yönetici değil olmak zorunda da değil, ama siz saldırma derken saldırmamak zorundasınız,
üstüne yardımcı da olmuş, bir tesekkur edebılırdınız
oky zaten size konunun tasınacagını söylemiş, ama saydırmak düşünmekten kolay gelmiş olmalı ki profilime bile tıklamak aklınıza gelmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?