- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
11. sınıf sayısaldayım. Matematik her şeyin içinde çıkıyor çünkü fiziği bilip matematiği bilmeme gibi bir durumun yok. Veya çoğu kimya sorularında ilk başta denklemi oluşturup gerisini matematik kullanarak çözmek gerekiyor. Biyoloji de ise çok fazla matematik bilgisine ihtiyaç olmuyor. Benim de matematiğim çok müthiş değil. Fakat doktor olmak istediğim için biyolojiyi fullemeye çalışıyorum. Sizin de istediğiniz bölüm mf 3 olduğu için matematiğe çok fazla takılmamanız sadece biraz temel çalışıp biyolojiye yüklenmelisiniz. İnşallah istediğiniz yere gelebilirsiniz.
Msddi durumunu bilmiyorum konu sahibinin ama dediğim gibi.
Bence yarı burslu özel üni.
Parasını kazanıyor zatenç 2. öğretim okur.
Bence de tatlım öyle yapSanırım devlet universitesini unutmaliyim. Ama bu da bir çözüm yani hemen arastirmalara baslamaluyim
Şöyle bir şey varsan
Kazansan bile okurken zorlanırsın
Eğer matematiği yapamazsan
Ama bence matematik güzel, eğlenceli
Çalışınca yapılabilir
öğretmenim diyorsun daha önceden lisans okuduğun için anadolu üniversitesinin açıköğretim programlarına sınava girmeden kayıt yaptırabiliyorsun. Anadolu üniversitesinde laborant sağlık ve veterinerlik diye bir böüm var oraya kayıt yaptırıp oradan dgs ile veterinerlik fakültesine geçebilirsin. Bu arada kayıtlar 17 ekime kadar harç yatırıp ayıt oluyorsun :)
Veteriner Fakültesi ndeki dersler Histoloji , Parazitoloji, Farmakoloji tarzı. Ben baktım direkt meslek dersleri :) Matematik vs yok diye biliyorum
Haklısınız önlisansı okurken lazım olmadı diyelim bu sefer de dgs de çıkçak karşımıza hey Allahım sabır :) :)ben de psikoloji okudum
direkt matematik olmasa da lazım olduğu yerler olabiliyor
o yüzden dedim
gönül koymak lazım yani sınava kadar değil de öğrenmek için çalışmak lazım
hem ozaman hayat boyu rahat eder dimi :)
Haklısınız önlisansı okurken lazım olmadı diyelim bu sefer de dgs de çıkçak karşımıza hey Allahım sabır :) :)
Gayet de olur. Sonuçta veterinerlik okurken matematiğe ihityacın olmayacak. Mat temelini güçlendirmen için konu anlatımlı videolar izlemenizi ve antrenmanlarla matematik kitabını bitirmenizi öneririm. Mat 1 aslında cidden kolay konulardır ama biraz yorum yapma kabiliyeti gerektirir. Bunun içinde konuları bilmelisiniz. Puanları da o kadar yüksek değil. Başaracağınıza inanıyorum.Canım biyoloji yaparım ya dediğin gibi matematik çok gerektirmiyor. Biraz matematik, çokça biyoliji yapsam , sozeli de fule yakın yapsam olur mu bu iş dersin?
Süper fikirçok teşekkürler
öğretmenim diyorsun, elinin altında internet var. sorduğun soruların cevabını çok kolay kendin de öğrenebilirsin. sanırım ilgi çekmeye çalışıyorsun:) şaka bir yana burada kocası ölen, eşiyle çocuğuyla bir dünya sorun yaşayan insanlar varken böyle şeyler ilginç geliyor bana.Evet durum bu. Ben veteriner olmak istiyorum ama matematiği hiçbir zaman beceremedim. Dusunun oss ve kpssde bile tek matematik sorusu cozmus degilim. Aslında bir mesleğim var ogretmenim ama neden her gün işe daha mutlu gitmek varken gönlünüzce gideyim. Aslında meslegimden nefret etmiyorum seviyorum sayılır ama koşa koşa gitmiyorum.
Bir soru: selçuk Üniversitesi veterinerlik ikinci öğretim kaçla kapattı bilen var mı.?
Ayrica kac matematik yapmam lazim bu bolumu kazanmak icin? Lütfen yardimm
öğretmenim diyorsun, elinin altında internet var. sorduğun soruların cevabını çok kolay kendin de öğrenebilirsin. sanırım ilgi çekmeye çalışıyorsun:) şaka bir yana burada kocası ölen, eşiyle çocuğuyla bir dünya sorun yaşayan insanlar varken böyle şeyler ilginç geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?