sayısal zeka yoksunlu, 26 yaşında olmak, veterinerlik okuma isteği. ..

Galiba yapamayacağım. Neden yoksunum ki sayısal zekadan nedenn. Ayrıca veterinerlik neden sayisaldan alıyor sanki off.

Canım biyoloji yaparım ya dediğin gibi matematik çok gerektirmiyor. Biraz matematik, çokça biyoliji yapsam , sozeli de fule yakın yapsam olur mu bu iş dersin?

Msddi durumunu bilmiyorum konu sahibinin ama dediğim gibi.
Bence yarı burslu özel üni.
Parasını kazanıyor zatenç 2. öğretim okur.

Sanırım devlet universitesini unutmaliyim. Ama bu da bir çözüm yani hemen arastirmalara baslamaluyim

Şöyle bir şey varsan
Kazansan bile okurken zorlanırsın
Eğer matematiği yapamazsan
Ama bence matematik güzel, eğlenceli
Çalışınca yapılabilir

öğretmenim diyorsun daha önceden lisans okuduğun için anadolu üniversitesinin açıköğretim programlarına sınava girmeden kayıt yaptırabiliyorsun. Anadolu üniversitesinde laborant sağlık ve veterinerlik diye bir böüm var oraya kayıt yaptırıp oradan dgs ile veterinerlik fakültesine geçebilirsin. Bu arada kayıtlar 17 ekime kadar harç yatırıp ayıt oluyorsun :)

Sanırım devlet universitesini unutmaliyim. Ama bu da bir çözüm yani hemen arastirmalara baslamaluyim
Bence de tatlım öyle yap
Çok bütçeni yakacağını da sanmam ödemelerinin.
Maaşın var sonuçta.
Hem çalışıyorsun filan ya , özel üni biraz daha rahat olur.

Şöyle bir şey varsan
Kazansan bile okurken zorlanırsın
Eğer matematiği yapamazsan
Ama bence matematik güzel, eğlenceli
Çalışınca yapılabilir

Veteriner Fakültesi ndeki dersler Histoloji , Parazitoloji, Farmakoloji tarzı. Ben baktım direkt meslek dersleri :) Matematik vs yok diye biliyorum

Matematik yapmadan o bolume girdiğinde derslerde zorlanirsin tatlim. Ben de senin tersine tamamen matematik zekasi olan biriyim. Ve sevmek galiba ben zevk icin integral, dif.denklemler cozerdim. Sana bir tavsiye konuya hakim biriyle calismaya basla. Matematik temel gerwktirir. Sen direkt o sorulara bakinca zor gelir ama dogal sayilar, islemlerden calismaya başlarsaniz eminim on onbes tane yaparsiniz.

Süper fikir çok teşekkürler

Veteriner Fakültesi ndeki dersler Histoloji , Parazitoloji, Farmakoloji tarzı. Ben baktım direkt meslek dersleri :) Matematik vs yok diye biliyorum

ben de psikoloji okudum
direkt matematik olmasa da lazım olduğu yerler olabiliyor
o yüzden dedim
gönül koymak lazım yani sınava kadar değil de öğrenmek için çalışmak lazım
hem ozaman hayat boyu rahat eder dimi :)

Haklısınız önlisansı okurken lazım olmadı diyelim bu sefer de dgs de çıkçak karşımıza hey Allahım sabır :) :)

Haklısınız önlisansı okurken lazım olmadı diyelim bu sefer de dgs de çıkçak karşımıza hey Allahım sabır :) :)

evet mezun oldum hala çalışıyorum
şimdi de ALES için
yani matematik hayat boyu lazım
bereket seviyorum mereti
hele mat 2 inanılmaz kolay
çünkü formül ezberle uygula başka bişey yok
o yüzden çalıştı mı halledilir diyorum ya zaten :)

Canım biyoloji yaparım ya dediğin gibi matematik çok gerektirmiyor. Biraz matematik, çokça biyoliji yapsam , sozeli de fule yakın yapsam olur mu bu iş dersin?
Gayet de olur. Sonuçta veterinerlik okurken matematiğe ihityacın olmayacak. Mat temelini güçlendirmen için konu anlatımlı videolar izlemenizi ve antrenmanlarla matematik kitabını bitirmenizi öneririm. Mat 1 aslında cidden kolay konulardır ama biraz yorum yapma kabiliyeti gerektirir. Bunun içinde konuları bilmelisiniz. Puanları da o kadar yüksek değil. Başaracağınıza inanıyorum.

Size şöyle diyim lise 2 ye kadar beynim de sayısal kısım ya çalışmıyor ya da yok diye yaşadım asla yapamazdım zorlaya zorlaya kopya çekerek 2 düşürürdüm karnemde.Sonra lise 2 de matematik hocam benle çok ilgilendi bende boşa çıkarmamak için hergün matematiğe çalıştım ve matematiğim mükemmel oldu önceden sınavda 16 alan ben 100 alır oldum.Yani benim mat zekam yok diye düşünmeyin ben öyle düşündüm ve belki de o dönüm noktam olmasaydı şuan çok ayrı yerlerde okuyor olurdum onun için ben daha çok çabalayın derim mutlaka yaparsınız :)

öğretmenim diyorsun, elinin altında internet var. sorduğun soruların cevabını çok kolay kendin de öğrenebilirsin. sanırım ilgi çekmeye çalışıyorsun:) şaka bir yana burada kocası ölen, eşiyle çocuğuyla bir dünya sorun yaşayan insanlar varken böyle şeyler ilginç geliyor bana.

Arkadas işin mi yok şu mübarek gunde bozusmayalim istersen. Daha da cvp yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…