SBS ve lise tercihi 2013

holoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
44
6
28
İstanbul
Bu sene sbsye girdim normalde cok başarılı olmama rağmen (460civari) son zamanlarda hic çalışmayıp puanımı cok düşürdüm SBS puanım 382 zaten bı bakıma iyi oldu cunku ben küçüklüğümden beri oyuncu olmak istiyorum ama guzel sanatlar lisesi yetenek sınavını kaçırdım ve en azindn meslek lisesinde radyo televizyona giderim sonradan konservatuara gecerim dedim ama meslek lisesinden sonra üniversiteye gidebilme ihtimalim varmı ve radyo televizyona gidile oyuncu olabilirmiyim ( ve sunu belirtmek istiyorum suan herkes puani tutmayız yada ünlü olmak heves icin falan oyuncu olmak istiyor ama benimki böyle bişey değil küçüklüğümden beri bı tutku benim icin )

Kat sayı kalktı artık istediginiz bölüme gidebilirsiniz.Lise bittikten sonra radyo,televizyon ve sinema bölümüne gidebilirsiniz.

Neden oyuncu olmak istiyorsunuz acaba farklı meslek dalları varken oyunculuk tv görüldügü gibi degil parıltılı yaşama aldanma derim gelecegini düşün, oyuncular 45 li 50 yaşlara geldikten sonra çogu borç batagı içinde yüzüyor en basiti sosyal güvenceleri bile olmuyor artılarını eksilerini düşün ona göre karar ver.

Back