- Konu Sahibi huzuncicegi18
-
bugun ilk gunumdu... Dediğim seyleri yaptım ama canım sekerli bir seyler istiyor... Ama tutmam lazım kendimi 2 haftadan once kaçamak yok:)
bugun ilk gunumdu... Dediğim seyleri yaptım ama canım sekerli bir seyler istiyor... Ama tutmam lazım kendimi 2 haftadan once kaçamak yok:)
hep dusunuyorum ama bir turlu gerçeklestiremedim ya da basladim çok surmedi... Bu sayfada sizlerden cesaret aldım insallah sizin desteğinizle kurtulurum fazla kilocuklarımdan...
Ben 23 yasindayim boy 1.60 kilo 73.. Kendimi genç olarak gormuyorum hep fazlaliklarımı saklamak zorundayim ve de istediklerimi giyemiyorum artık bu durumdan kurtulmak istiyorum...
Ben diyet listesine ya da bir programa uyamam. Su saatte su bu saatte bu bana uymaz. Kendimce soyle bir program yaptım. Gune ılık suyla baslayacam. Kabızlık sorunum da var iyi geliyor bana. Elma sirkesi limon gibi seyleri sevmiyorum. Sabah kahvaltımı normal yaparım ama ekmek bir iki dilim. ogleden once bir meyve olabilir ya da bir iki kraker. Oglende artık ne yemek varsa bir iki kasık ekmek yok. Okuldan eve gidince yoğurt yerim saat 4 gibi. Aksam yemeginde de ne yemek varsa tabi ki en geç 8den once. Sonrasında da bir meyve yerim. Benim en buyuk eksikligim fazla su içmiyorum. Bunu arttırmaya calısacam. Yuruyus yapma imkanım yok ise yuruyerek gidip geliyorum. Okuldan gelince de yorgun olduğum için yapamiyorum. Bir de sekerli seylerden vazgecemiyorum ama birakmam gerek.
Gun gun yaptıklarımı yazarim size... Sizin de onerileriniz varsa yardımci olursunız çok sevinirim... Simdiden tesekkurler kızlar
hep dusunuyorum ama bir turlu gerçeklestiremedim ya da basladim çok surmedi... Bu sayfada sizlerden cesaret aldım insallah sizin desteğinizle kurtulurum fazla kilocuklarımdan...
Ben 23 yasindayim boy 1.60 kilo 73.. Kendimi genç olarak gormuyorum hep fazlaliklarımı saklamak zorundayim ve de istediklerimi giyemiyorum artık bu durumdan kurtulmak istiyorum...
Ben diyet listesine ya da bir programa uyamam. Su saatte su bu saatte bu bana uymaz. Kendimce soyle bir program yaptım. Gune ılık suyla baslayacam. Kabızlık sorunum da var iyi geliyor bana. Elma sirkesi limon gibi seyleri sevmiyorum. Sabah kahvaltımı normal yaparım ama ekmek bir iki dilim. ogleden once bir meyve olabilir ya da bir iki kraker. Oglende artık ne yemek varsa bir iki kasık ekmek yok. Okuldan eve gidince yoğurt yerim saat 4 gibi. Aksam yemeginde de ne yemek varsa tabi ki en geç 8den once. Sonrasında da bir meyve yerim. Benim en buyuk eksikligim fazla su içmiyorum. Bunu arttırmaya calısacam. Yuruyus yapma imkanım yok ise yuruyerek gidip geliyorum. Okuldan gelince de yorgun olduğum için yapamiyorum. Bir de sekerli seylerden vazgecemiyorum ama birakmam gerek.
Gun gun yaptıklarımı yazarim size... Sizin de onerileriniz varsa yardımci olursunız çok sevinirim... Simdiden tesekkurler kızlar
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmegi,
1 yemek kaşıgı kadar light peynir
3 tane tuzsuz zeytin
1 tatlı kaşıgı kadar reçel yada helva
bir kaç yaprak maydonoz
2 bardak yeşil çay
öglen
yagsız tuzsuz sebze çorbası 1 kase
mevsim salata
saat 4.30 gibi
1 bardak yeşil çay
ve form bisküvim bir kaç tane
akşam 6'da
herhangi bi yemekten az miktarda yiyorum ve ekmek kullanmıyorum
6 dan sonra
1 tane elma
1 bardak yeşil çay
2 lt su
olumlu ve olumsuz yorumlara açıgım
1 haftada çok iyi canım kaçamak illa ki olacak ama az olsun ki sonu da gelmesin... Kaç yasindasin kilon boyun hedefin nedir? Insallah sağlıkli bir sekilde verirsin...ben pazartesinden itibaren diyete başladım.. arada ufak kaçamaklar yaptım,ama o kaçamaklar olmazsa olmuyo diyet
ne biliyim,zorlanıyorm..yani doktorada gitsem o kaçamaklar illa olacakama başarıyla 1 kilo verdm,ve kala kaldım..devamını getiricem büyük azimle bogazımı tutuyorum
Ben de kan sekeri sorunu vardı o da sundan oluyormus karbonhldratli besinlerden çok fazla tuketmemden kaynaklanıyormus. ben de carsamba baslamistim çok sık acıkıyordum ve kaçamak çok fazlaydi dun aksam da 1,5 porsiyon makarna yiyince yapamayacam diye çok korktum. Bu sitede arastirmaya basladim. Karatay diyeti dikkatimi çekti arastirdim uygun geldi bana onu uyguluyorum bugunden itibaren. Basta seker ekmek yok deniince çok korkmustum ama oyle olmadı. istedigin kadar ye serbest olanlardan sorun yok aç kalmıyorsun canin seker de istemiyor... Ben sastım kendime bensabah sekersiz çay lcsem 2 saat sonra elim titrerdi bunun ustesinden gelmek için de sarılıırdim çikolataya.... Çok sukur bu diyeti gordum en yakın zamanda kitabını alacam uyarsam hem saglıgıma kavusurum hem de fazlalıklara elveda derim :) sana da tavsiye ederim basarilar...kahvaltım
2 dilim çavdar ekmegi,
1 yemek kaşıgı kadar light peynir
3 tane tuzsuz zeytin
1 tatlı kaşıgı kadar reçel yada helva
bir kaç yaprak maydonoz
2 bardak yeşil çay
öglen
yagsız tuzsuz sebze çorbası 1 kase
mevsim salata
saat 4.30 gibi
1 bardak yeşil çay
ve form bisküvim bir kaç tane
akşam 6'da
herhangi bi yemekten az miktarda yiyorum ve ekmek kullanmıyorum
6 dan sonra
1 tane elma
1 bardak yeşil çay
2 lt su
olumlu ve olumsuz yorumlara açıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?