Scl18'in Diyet Günlüğü

AYNI BOY VE KİLODAYIZ AMA BEN BU KİLOYA 85 LERDEN GELDİM HAMİLELİKTE ALDIM HEPSİNİ
dediğin gibi bende sevmem öyle şeyleri ama karbonhidrat diyeti yapıyorum hem serbest birsürü şeey hemde sıkıcı değil tavsiye edebilirim sen bilirsin tabi

çok guzel basarmissin insallah istediğin kiloya ulasirsin... Tesekkur ederim onu da arastıracam uygulayabilirim belki... Yuruyus de yaptin mi bu surecte ben yapamıyorum çok etkiler mi acaba?

arkadaslar bende sizle aynı boydayım ve ikiz dogumdan sonra bende de kilolar kaldı bana da bildiklernizi söyleyin lütfen 1ayda kendi bildiklerimle ve abur cuburu keserek 3 kilo verdim ama 1o kilo daha vermek istiyorum

bugun ilk gunumdu... Dediğim seyleri yaptım ama canım sekerli bir seyler istiyor... Ama tutmam lazım kendimi 2 haftadan once kaçamak yok:)

kuru erik,kaysı veya erik yemeyi denesene..birde ılık suya limon sıkıp içine tarçın atıp içersen şeker ihtiyacın biraz azalır diye düşünüyorum.,

bugun ilk gunumdu... Dediğim seyleri yaptım ama canım sekerli bir seyler istiyor... Ama tutmam lazım kendimi 2 haftadan once kaçamak yok:)

kuru erik,kaysı veya erik yemeyi denesene..birde ılık suya limon sıkıp içine tarçın atıp içersen şeker ihtiyacın biraz azalır diye düşünüyorum.,

eğer emziriyorsan yemenden o kadar kesme ama yaptigin gibi devam et. 1 ayda 3 kilo iyi bence hani ugrasmadan verdiysen on kiloyu da kolaylikla verirsin. Ben diyetimde oyle çok kural koymadim yediklerimi azalticam hareketim fazla yok. 1.donem bitsin sonra yuruyse de baslayacam. Sen de oyle yapabilirsin ekmek kızartma fazla yağlı seylerden uzak dur kolaylikla verirsin... Insallah bende verebilirim...

çok haklısın aslında ama bu zamana kadar oyle seylere hiç elimi surmedim... Bundan sonra mecburen yapacam... Dediklerini dikkate alaca canım çok tesekkurler....

bugün sersem gibiydim... kendime zor geldim... çok sık acıktığımın farkına verdim ve karatay diyetini araştırmaya karar verdim... aranızda uygulayan var mı?

ben pazartesinden itibaren diyete başladım.. arada ufak kaçamaklar yaptım,ama o kaçamaklar olmazsa olmuyo diyet
ne biliyim,zorlanıyorm..yani doktorada gitsem o kaçamaklar illa olacak ama başarıyla 1 kilo verdm,ve kala kaldım..devamını getiricem büyük azimle bogazımı tutuyorum

kahvaltım
2 dilim çavdar ekmegi,
1 yemek kaşıgı kadar light peynir
3 tane tuzsuz zeytin
1 tatlı kaşıgı kadar reçel yada helva
bir kaç yaprak maydonoz
2 bardak yeşil çay

öglen
yagsız tuzsuz sebze çorbası 1 kase
mevsim salata

saat 4.30 gibi
1 bardak yeşil çay
ve form bisküvim bir kaç tane

akşam 6'da
herhangi bi yemekten az miktarda yiyorum ve ekmek kullanmıyorum

6 dan sonra
1 tane elma
1 bardak yeşil çay
2 lt su

olumlu ve olumsuz yorumlara açıgım

peki kendini nasıl hissediyorsun... açıkçası ben bunları yesem düşer kalırım bir yerde... ne bileyim çok sinirli olurum okulda çocuklara tahammülüm kalmaz...

1 haftada çok iyi canım kaçamak illa ki olacak ama az olsun ki sonu da gelmesin... Kaç yasindasin kilon boyun hedefin nedir? Insallah sağlıkli bir sekilde verirsin...
Ben de kan sekeri sorunu vardı o da sundan oluyormus karbonhldratli besinlerden çok fazla tuketmemden kaynaklanıyormus. ben de carsamba baslamistim çok sık acıkıyordum ve kaçamak çok fazlaydi dun aksam da 1,5 porsiyon makarna yiyince yapamayacam diye çok korktum. Bu sitede arastirmaya basladim. Karatay diyeti dikkatimi çekti arastirdim uygun geldi bana onu uyguluyorum bugunden itibaren. Basta seker ekmek yok deniince çok korkmustum ama oyle olmadı. istedigin kadar ye serbest olanlardan sorun yok aç kalmıyorsun canin seker de istemiyor... Ben sastım kendime bensabah sekersiz çay lcsem 2 saat sonra elim titrerdi bunun ustesinden gelmek için de sarılıırdim çikolataya.... Çok sukur bu diyeti gordum en yakın zamanda kitabını alacam uyarsam hem saglıgıma kavusurum hem de fazlalıklara elveda derim :) sana da tavsiye ederim basarilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…