Scotch Brite Mop

ben bu aleti 3 yıldır kullanıyorum çevremdeki herkesede edindirdim herkes memnun

arkadaşların da sorduğu gibi, hiç başlığını değiştirdiniz mi? evet ise, nasıl? almadan markette çıkarıp takmayı deniyorum ben de, başlığı değiştiremezsem pek anlamı olmaz çünkümafoldumben

başlığını hiç değiştirmedim o işten bende bişey anlamdım.ilk aldığımın sıkma yeri kırıldı attım onu ikincide henüz eskimedi.eskiyince sorarız satan yerlere...

valla şu ürünü burada tanıtıp öneren herkesten Allah razı olsunopuyorumnanaktan
arkadaş ne pratik bişeydir o öyle...ve sonuç harikaşakkıdı
dün valla bayram temizliği öncesi koştur koştur markete gidip aldım...başka markalar da vardı ama almışken biraz dayansın düşüncesiyle scocth brite aldım...
:lepi:

bende burdaki övgüleri görüpde aldım bu ürünü haftasonu, bugün kullandım ve arkadaşlar harika bir ürün gerçekten. sağolun kızlar..

eveeet o kadar tereddutten sonra aldım bugun ılk kullanımımı yaptım. temızlendı mı emın degılım acıkcası:) alısmadıgım bısey ne de olsa. ama alır almaz bı denemıstım evı supurmeden ne varsa almıstı toplamıstı ben de cıglıklar atarak evde dolasıyodum kurtuldum kurtuldum die. ama sankı bugun supurdukten sonra yapısımda temızlık suyunun rengının degısmemesınden de kaynaklı içim pek bı rahat etmedi. normalde suyu bı kac kez degıstırırım kırlendı die.. bi de bu herkesın memnun kaldıgı acaba benım aldıgımdan mı?? hani sünger gibi silindirik olandan?? yoksa su bezi cıkıp yıkanıp takılanlardan mı bılemedım sımdı:S

ayyy nsl büyük rahatlıkmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
bayram temizligi yaptım bugunnnn heryeri elektrik süpürgesine aldımm ama yinede saklanmış saçlar tüyler kırıntılar vardı..okdrmııı güzelll alır ya yerdeki herşeyii..viledanın kovasının sıkması gereken yer varya orayı çıkardım dikdörtgen kova olduuu tamda içine sıgıyoo..suyun içine koydugum an tğm herşey suya gidiooo süper süper süper...ev temizlemek kdr kolay bşy vaarmı:)normlade yerleriiii 2 saatte sileridm şimdi bi saatten kısa sürüyor:)

Evet canım hakikaten. Bende aldığımın ertesi günü buraya konu açtım zaten. Hamileyim eğilip silemiyorum yerleri,vileda desen insanı katil ediyor. Benim için büyük kolaylık oldu.
Diyorum ya para verseler bu kadar reklam yaptıramazlardı :)

Evet canım hakikaten. Bende aldığımın ertesi günü buraya konu açtım zaten. Hamileyim eğilip silemiyorum yerleri,vileda desen insanı katil ediyor. Benim için büyük kolaylık oldu.
Diyorum ya para verseler bu kadar reklam yaptıramazlardı :)

offf vileda deme banaaaaaaaguclubacismiletüm başlıklarını aldım inanırmısın hepside birbirinden beterrr..bi tane saç telii varsa yerde ayvayı yedimmmmsempatiksalakcinnivsempatiksalakcinniallahi bura sayesinde gittim aldımmm yoksa haberim olmasdıı ..en sevdigim özelligi bu kadınlar kulübünün birbirne yardım etmesi:):enbuyukkk:

arkadaşlar ben yeşil buldum marketlerde ama annem bir yerde mavi de görmüş sanırım ilk mesajdaki fotodakinden. sizler mavi mi yeşil mi aldınız. bir de dar ya da eşyası çok olan evlerde sorun oluyor mu acaba. gerçi en azından banyo mutfak yerleri koridoru alır insan tabii.

arkadaşlar ben yeşil buldum marketlerde ama annem bir yerde mavi de görmüş sanırım ilk mesajdaki fotodakinden. sizler mavi mi yeşil mi aldınız. bir de dar ya da eşyası çok olan evlerde sorun oluyor mu acaba. gerçi en azından banyo mutfak yerleri koridoru alır insan tabii.

Cnım benim bahsettiğim ve memnun kaldığım yeşil. İnternetten fotosunu bulamadığım için mavi koydum. Zaten bu markanın ürünü yeşil.

Cnım benim bahsettiğim ve memnun kaldığım yeşil. İnternetten fotosunu bulamadığım için mavi koydum. Zaten bu markanın ürünü yeşil.

oo tamam o zaman, teşekkürler! annem belki diğer paspasları gördü aynı markanın poşetli oluyor ya anlamadı sanırım mavi, lacivertli bir şey gördüm dedi çünkü yeşilin yanında.

kızlar ben de bugün gittim aldım 23.9 fiyatı pahalıydı aslında ama çok övdünüz gerçekten. denedim hemen çok beğendim. hiç yedeğiyle ucunu değiştiren var mı. üstünde yazana göre süngerini çıkarmayı denedim ama çıkmıyor

ben de çıkramadım başlığı ya..

kızlar ben de bugün gittim aldım 23.9 fiyatı pahalıydı aslında ama çok övdünüz gerçekten. denedim hemen çok beğendim. hiç yedeğiyle ucunu değiştiren var mı. üstünde yazana göre süngerini çıkarmayı denedim ama çıkmıyor

cnmmm yeşil sünger siyah bi çubuga tutturulmuş o siyah çubugu yana dogru ittirince çıkıyor..çıakrttım geri taktım..ama yedek başlıgı hala bulamadım umarım bulurum yoksa herseferinde almak iyi olmuycak..
bide ben yeri silcegim suya marc aktif koyuyorumm iki kapak bide çamaşır suyu az bşyy..sade suyla silmek içime sinmiyor siz nsl yapıyorsunuz:)

cnmmm yeşil sünger siyah bi çubuga tutturulmuş o siyah çubugu yana dogru ittirince çıkıyor..çıakrttım geri taktım..ama yedek başlıgı hala bulamadım umarım bulurum yoksa herseferinde almak iyi olmuycak..
bide ben yeri silcegim suya marc aktif koyuyorumm iki kapak bide çamaşır suyu az bşyy..sade suyla silmek içime sinmiyor siz nsl yapıyorsunuz:)

Canım anwayin loc diye bir ürünü var çok beğeniyorum ben ondan ve bir iki kapak yüzey temizleyici koyuyorum. Eğer banyoyu temizleyeceksem çamaşır suyuda ekliyrum.

migrosta yedek başlık var kızlar....

Canım anwayin loc diye bir ürünü var çok beğeniyorum ben ondan ve bir iki kapak yüzey temizleyici koyuyorum. Eğer banyoyu temizleyeceksem çamaşır suyuda ekliyrum.
yaa tmm ondan alayım bidahaki sefere evdeki marc bitcek zaten az kalmıştı:)yaaaa sen sadece banyo için koyuyosun demek bende heryere koyuyorum çamaşır suyu ama çok az yaniii:)sanki bu konuda okudum çamaşır suyu süngerin yapısını bozuyor diye ondan sormuştum belkide başka yerde okudum:)aklinialirimsmile

migrosta yedek başlık var kızlar....
baktım kuzuş yaaaaaa inş ben baktıgımda kalmamıştır yenisi gelcektir:Saruboceq:

Back
X