Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Merhaba, gerçekten benim için çok önemli. Hafıza kartında silinen fotoğraf ve videolara ulaşmam gerek. Bir çok program buldum fakat en iyi program hangisidir? Lütfen yardım edin, gerçekten çok önemli benim için
Kızlar Merhaba, gerçekten benim için çok önemli. Hafıza kartında silinen fotoğraf ve videolara ulaşmam gerek. Bir çok program buldum fakat en iyi program hangisidir? Lütfen yardım edin, gerçekten çok önemli benim için
konunu biliyorum, bence direk bilgisayarcıya götür onlar geri getirir. O internetten buldupun progrsmlar da getirir ama çoğu bozuk gelir. Videolar da senin için önemli biliyorum, eğer yanlış program denersen var olan dosyaları bir daha bulamayabilirsin