sdf10 Burun Estetiği Ameliyatı

sdf10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
52
0
96
İstanbul
ben ameliyat olalı 8 gün oldu, alçım dün çıktı.eve gelince inceledim yüzümü ve burun dudak arası mesafe çokmuş gibi geldi bana. daha önce estetik olan bir arkadaşım burun dudak arasındaki bölgenin ve dudakların şişmesinden dolayı öyle gözüktüğünü zamanla düzeldiğini söyledi. emin olamadım ben :(( bi de sağdaki burun deliğim daha büyük gibi, acaba yüzümün sağı daha çok şiştiğinden olabilir mi ??

cnm gecmis olsun canını sıkmaya erken baslamıssın. Merak etme sislik ve ödemler yüzünden burnun sanki oraya monte edilmis gibi olur zamanla güzellesecegini sende farkediceksin biraz sabır =)

ben ameliyat olalı 8 gün oldu, alçım dün çıktı.eve gelince inceledim yüzümü ve burun dudak arası mesafe çokmuş gibi geldi bana. daha önce estetik olan bir arkadaşım burun dudak arasındaki bölgenin ve dudakların şişmesinden dolayı öyle gözüktüğünü zamanla düzeldiğini söyledi. emin olamadım ben :(( bi de sağdaki burun deliğim daha büyük gibi, acaba yüzümün sağı daha çok şiştiğinden olabilir mi ??

canım öncelikle cok geçmiş olsun cok yeni burunun takma burun gibidir şimdi sana tuhaf gelir ve cok hata bulursun burun işi emek işi zamanla hepsi düzelcek şişliklerden zaten burun şekli bile düzgün değildir benim ilk zaman bile patates gibiydi kaç öyle gezdim düzelmeyecek felan diyodum ama zamanla hepsi geçti şimdide incecik cok zarif oldu yani hiç takma doktorun dediklerini ihmal etme masajlarını felan hepsi gecer..

ank sana arkadaslik yolladim eger kabul edersen burnuna bakmak istiyorum

geçmiş olsun.aynı durumdayım bnm çok çatlağım olduğu için alçı 12 gün kaldı pazartesi günü aldırdm.bantlı şimdi onu da pazar kendin çıkarabilrsn dedi.15 gn sonra kontrolum var.ama şu an oraya monte edilmiş gibi benimkide çok şiş.banada deliklerimn biri kçk biri büyük gibi geliyo.resim eklicem fakat bulamadım nerden ekliceğimi.

teşekkür ederim arkadaşlar, biraz olsun rahatladım. bi şeyi daha merak ediyorum. hapşırmak burnuma zarar verir mi acaba ? bi tanıdık öyle demişti de

teşekkür ederim arkadaşlar, biraz olsun rahatladım. bi şeyi daha merak ediyorum. hapşırmak burnuma zarar verir mi acaba ? bi tanıdık öyle demişti de

Geçmiş olsun canım. Hapşırırken ağzın açık olsun tatlım yani tüm basınç ağzından dışarı çıksın. Bu yöntemle burnunu kullanmamış ve zorlamamış olursun ve istediğin kadar hapşırabilirsin...

8 gün tam şişmeye başladığı zaman oluyor aynaya fazla bakmamaya çalış inceleme ister istemez insanın canı sıkılıyor ozaman bu dönemde herkes anı şeyi yaşıyor geçmiş olsun cnm

Back
X