Bebek Beslenmesi sebamed

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yuzu icin bisey kullanmiyorum canim cok gerekli olduğuna da inanmiyorum yenidogan bebeklerin krem kullanmasinin.

arkadaşlar bebeği için sebamed yüz kremi kullanan var mı acaba? memnunmusunuz?
arkadaşım yanlışın olmasın??? yüz kremi diye bişey kullanılmaz bebeklerde.sakın öyle bişey yapma!!!
senin bahsettiğin pişik kremi yada vücut yağı falan olmasın?? ılk oğlumda sebamed kullandım ben.gayette memnundum.

Ben almıştım bikaç ay önce ama pek kullanmadım açıkçası. Ürün güzel fakat pek gerekli olduğunu düşünmüyorum heveslenip almıştım. Bazen banyo sonrası bazen de dışarı çıkarken sürüyorum ayda yılda bir ama benim oğlum 9 aylık ilk birkaç ay hiç kullanmadım.

bir arkadasımın bebeğinin yüzü tahriş olmuştu öpülmeden kaynaklı. o kullanmış sebamed yüz kremini cok memnun kalmış ki bebğin yüzü de gayet düzelmişti. benim bebeğim 5 aylık ve ağız suyundan dolayı dudak cevresi tahriş oldu. bende kullansam mı diyee düşündüm ama bebeğe yüz kremi kullanılır mı diye bende tereddüt ettim.

Ben almıştım bikaç ay önce ama pek kullanmadım açıkçası. Ürün güzel fakat pek gerekli olduğunu düşünmüyorum heveslenip almıştım. Bazen banyo sonrası bazen de dışarı çıkarken sürüyorum ayda yılda bir ama benim oğlum 9 aylık ilk birkaç ay hiç kullanmadım.

Back
X