Sebebi ne acaba?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
Şu hayatta 3-4 tane dostum var. Dost diyorum bir çok sey yasadık yıllardan beri.
ama son zamanlarda bişiy farkettim.. 1 tanesi hariç istda değil kendisi. istla geldiğinde yanıma hep uğrar..
ama diğer 2si İstda olmasına ragmen ve benm herseylerine koşturmama ragmen evime gelmezler .Hele birine herseyıne gittim koştum nişanına kınasına düğüne kaç defa evine ama o bi kere bile gelmedi :) ama sorarsan candostuz .. diğerinde hep bişiy oldu ya yurtdısındaydı yada baska yerde . Mesela suan nişan hazırlığım var ama kendisi Hamile koşturamaz ki şuan da da Almanyada :)
bir kere bile ne yaptın ne ettin sormadı ama o ev tasınacak gel, yardım lazm gel cinsiyet partisi olacak gel. en son buluşmamız da elbise bakıyorum bildiğin yer var ise söyle dedim tamam dedi kaldı öyle.. yada ben çağırmıyorum belkide bende hata bilmiyorum. Nişan alışverişimde deneyeceğim ama kesin hamileyim diyecek bende biliyorum tabiki koşturmayacağım kendisini ama neyse :)
bende mi hata her cagırıldıgnda gittiğimden mi acaba ? yada ne yapmam gerek. . .

Cagirmaniza ragmen gelmiyorsa okey haklisiniz. Ben de kimse cagirmadiysa gitmem. Eger ihtiyaciniz varsa arkadasiniza net sekilde cagirin gel deyin. Anlamiyor olabilir

Cinsiyet partisi? :KK64::KK48:
Gerçekten dost olsaydınız bunları düşünmediniz bence.

O gel diyormuş, siz de gel deyin. Belki de çok yakınız benim dememi beklemez ihtiyacı olsa çağırır diye düşünüyordur. Bazı insanlar çok ince düşünceli olmaz.

Şu hayatta 3-4 tane dostum var. Dost diyorum bir çok sey yasadık yıllardan beri.
ama son zamanlarda bişiy farkettim.. 1 tanesi hariç istda değil kendisi. istla geldiğinde yanıma hep uğrar..
ama diğer 2si İstda olmasına ragmen ve benm herseylerine koşturmama ragmen evime gelmezler .Hele birine herseyıne gittim koştum nişanına kınasına düğüne kaç defa evine ama o bi kere bile gelmedi :) ama sorarsan candostuz .. diğerinde hep bişiy oldu ya yurtdısındaydı yada baska yerde . Mesela suan nişan hazırlığım var ama kendisi Hamile koşturamaz ki şuan da da Almanyada :)
bir kere bile ne yaptın ne ettin sormadı ama o ev tasınacak gel, yardım lazm gel cinsiyet partisi olacak gel. en son buluşmamız da elbise bakıyorum bildiğin yer var ise söyle dedim tamam dedi kaldı öyle.. yada ben çağırmıyorum belkide bende hata bilmiyorum. Nişan alışverişimde deneyeceğim ama kesin hamileyim diyecek bende biliyorum tabiki koşturmayacağım kendisini ama neyse :)
bende mi hata her cagırıldıgnda gittiğimden mi acaba ? yada ne yapmam gerek. . .
Benim de öyle arkadaşım var benim en iyi çözüm eğlenecek arkadaşlarım başkadır,dertlesecek arkadaşlarım başkadır. Aklına zekasına fikirlerine güvendiğim başkadır. Ben de dört dörtlük değilim elbet arkadaşlarım için hiç birinin bana yapmadığı şeyleri yaptım ama onlardan hiç bişey görmedim napiyim benim yolum bu

Siz o yaptıklarınızı karşılık bekleyerek mi yaptınız

Gelene giderim. En temizi. Hamile olan biri tabiki gelemez nişan alışverişinize. Eğer sizde gelmemelerinden rahatsızsanız anlatın düzgünce bence.

Cinsiyet partisi? :KK64::KK48:
Gerçekten dost olsaydınız bunları düşünmediniz bence.
haklısınız evet ama son zamanlrda sorguluyor oldum.. annem rahatsızlandı aradım hastanedeyım dedim. aaa çok geçmiş olsun la kaldı olay.. bende sorgulamaya başladım..

O gel diyormuş, siz de gel deyin. Belki de çok yakınız benim dememi beklemez ihtiyacı olsa çağırır diye düşünüyordur. Bazı insanlar çok ince düşünceli olmaz.
Belkide haklısın bir de öyle deneyeceğim ama sanmam gelmeyecek..

Siz o yaptıklarınızı karşılık bekleyerek mi yaptınız
hayır tabiki asla karsılık beklemedim. ama baktıgınz da siizn de basınz dertte yada bir derdiniz oldgunda sıcak bi dost omzu arıyorsunuz çağrılmadan gelen ben bunu yaşamadım hiç ..

haklısınız evet ama son zamanlrda sorguluyor oldum.. annem rahatsızlandı aradım hastanedeyım dedim. aaa çok geçmiş olsun la kaldı olay.. bende sorgulamaya başladım..
Ayıp etmiş biraz ama belki düşünememiştir. Siz arayıp gel diyin. Gelmezse ona gore hareket edersiniz artık.

Nisan alisverisine hamile birinin gelememesi cok normal anladigim kadariyla sizde pek cagirmiyorsunuz kendileri gelsin istiyorsunuz belki onlarda sizden bekliyorlardir. Benim de can dostum dedigim bir arkadasim var bize surekli gelir ama ben 8 yildir hic evine gitmedim cunku hic cagirmadi bunu ne o sorun etti dene ben fazla takmissin galiba

Back
X