sebebi yokmus :

merkem

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
17
0
16
İstanbul
9 hafta 5 gunluk bebegimin kalp atislarini duyamdm ve dun kurtaj oldum soluguda burada aldim dr sebebi yok olmus dedi ne hissediyorum yada neler hissetmeliyim kafam karisik dr 2 ila 6 ay korunma onerdi biliyorm cok yeni ama bole beklmk daha mi uzucu olur ya rabbim nasip eder bebegm olur ve tekrar kaybedersem ona bile korkuyorum sizler nekadar ara verdiniz kizlar rabbim herkeze yardim etsin :(

Canım öncelikle geçmiş olsun.Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı evlatla doldursun inş. Benimde 2,5 sene çocuğum olmadı.Sonra hamile kaldım 8.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum.2 ay korunduk.Sonra tekrar hamile kaldım.Bu seferde 5 haftalıkken düşük yaptım.Seni çok iyi anlıyorum ama şunu unutma : Veren Allah , Alan yine Allah.Herşey de bi hayır vardır.Seninde nasibinde ne varsa onu yaşıyıcan.Kaç yıllık evlisin,ilk gebeliğinmiydi.?

oncelikle guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun daha cok yeni 10 aylik evliyim ve ilk gebeligim di esim cok cocuk istiyor simdi ne yapmaliyim bilmiorum

Canım daha çok yenisiniz.En az bi adet görene kadar korun.Daha sonra psikolojini hazır hissedersen bırakırsın.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

merhaba merkem,
kadere bak ki ben de 13-03-2013te bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve ayın 14ünde kürtaj oldum benim de senin gibi 9 hafta 5 günlüktü:(
yazını okurken sanki ben yazmışım gibi üzüldüm:( herşey aynı çünkü. ve benim de patoloji sonucumda sebep yok dedi, yani bizden kaynaklanan, pıhtılaşma yok, şu yok bu yok... 18. günümdeyim hala damla damla lekelerim geliyo, sende de öyle mi? ben kısmetse adetten hemen sonra hamile kalmayı düşünüyorum, inş senin de Allah gönlüne göre versin.... lütfen bana geri dön:):54:

ben geçen sene haziranda kalbi durduğu için kürtaj olmuştum
o zaman en az 2 adet dönemi geçmesini önermişti doktor
ama ben baya bekledim
bu sene şubatta tekrar hamile kaldım ama sonuç maalesef gene hüsran oldu.
doktorum 2 ay sonra histeroskopi ile rahmin içine bakacak
onun için bile iyice iyileşsin diye 2 ay sonra yapalım dedi

tavsiyem rahmin iyice iyileşsin en az 2 adet dönemi bekle
zaten daha yeni evliymişsin
1 ay daha fazla beklemek sorun olmaz.

34moni53 cnm
peki patoloji sonucun ne çıkmıştı, benim bu ayın 14ünde kontrolüm var, ondan sonra duruma göre bakıcam.:)

merkem ve arkadaşlar geçmiş olsun. inşallah tekrar bebeğimiz olur.

bende 9u gecesinde 8,5 haftalıktı kürtaj oldum. ve 13,03 benim doğum günümdü. doğum günü kutlaması 9 unda sürpriz yapılacaktı.

neyse inşallah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geçiririz..

pataloji sonucumu alamadım çıkmış ama gidemedim.

dr altı ay hamilelik yok dedi. özel dr kendini hazır istediğinde dedi. o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum. burda yazılanları okuyunca hislerim düşündüklerim veya düşünemediklerimizin aynı olduğunu görüyorum. herkes destek oluyor işte tekrar olur vs diye ama işte bu günleri atlatmak önemli. onun için de yeni sağlıklı bir hamilelik gerekiyor. bunlar için de zaman ve sağlık. çünkü benim diğer sağlık sorunlarım var onları hallediyim bu sefer ondan sonra.. inşallah..

Son düzenleme:
merhaba merkem,
kadere bak ki ben de 13-03-2013te bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve ayın 14ünde kürtaj oldum benim de senin gibi 9 hafta 5 günlüktü:(
yazını okurken sanki ben yazmışım gibi üzüldüm:( herşey aynı çünkü. ve benim de patoloji sonucumda sebep yok dedi, yani bizden kaynaklanan, pıhtılaşma yok, şu yok bu yok... 18. günümdeyim hala damla damla lekelerim geliyo, sende de öyle mi? ben kısmetse adetten hemen sonra hamile kalmayı düşünüyorum, inş senin de Allah gönlüne göre versin.... lütfen bana geri dön:):54:
canim kusura bakma gec gordum yazini bende yok denecek kadar az bir kanama oldu lekelenmem de sadece 5 gun surdu bu arada ilk reglimide bu hafta gordum biz isinma turlarina baslayacagiz ins en kisa zamnda en onmlisi saglikli bebeislere kavusuruz

Back
X