• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebsiz Hamile Kalamayanlar

diger baslig da yazdim sebepsiz inferteliteydim, 22 ay sonra dogal yoldan hamile kaldim ama ne yazikki 10. haftada kalbi durdu yavrumun...
hayirlisiyla isteyelim aci bir gercekle ogrendim bunu. bir hafta oldu yavrumdan ayrilali cok kotu gunler geciriyorum, Allahim beterinden koru; amin.

bende ayni durumdayim kac tane doktor gezdim hicbir sorun yok diyorlar bu ay ilk kez asilama olucak bakalim nolur benim icinde dua edin

Bende de sebepsiz infertilite var.3 yıllık evli olmama rağmen gebelik hiç olmadı.3 kez aşılamada da sonuç almadık.Artık biraz da kocakarı ilaçları deneyeceğim.

Kızlar size bunula ilgili duyumumu aktarayım.Ben yapacağım reglim bitince inş.TARıFı:Temizlendiken sonra üşütmeyeceksin.Temizlendiğin gün 1 kg süte 1 bağ maydanoz ve biraz papatya atıp kaynatacaksın.Sonra da buharına oturacaksın ve için ısınana kadar beklyeceksin o buharda.Kalkınca ise üşümeden ve soğumadan hemen eşinle olacaksın.Bunu bana güvendiğim bir abla dedi ve faydalı olduğunu söyledi.Gece yapılması daha uygun ve üşütmemeye dikkat.Bu kürü deneyeceğim inş.Sizle de paylaşmak istedim.Allah tan umut kesilmez.

bende 3 yıldır bekliyorum sebep yok 1 kez aşılama denendi olmadı şimdi 2.yi denicez olmazsa tüp bebek hakkımızda hayırlısı ( ben araştırmalar sırasında laparoskopiden korktum sadece onu yaptırmadım)

3. asilamada bitti ve artik tup bebege karar verdik.2 ay bekliyip tup yapicaz bakarsiniz o sirada kendiliginden olur insallahhhhh

ah ah hepimizin istediği sadece içimizde çok biriken evlat sevgisi anne olma hayali bile bizim için heyecan verici bende öle kötü
bi dönemdeyimki 6 yıl oldu evleneli ama hala bişi yok sabır etmekte bazen çok zor tek istediğim hayırlı bi evladım olsun sağlıkla sıhatle dolu bende bu ay bişi olmazsa eşimle tekrar dr gitcez yine depreşti evlat sevgimiz hayırlısı herkese duacıyım bu yolda

Back
X