Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedensiz infertiliteyle hamile kalan kimler var arkadaşlar ilk denemesinde tutan
Canım inşallah en kısa zamanda sana sorunun cevabını verebilirim.
Bizde sebepsiziz benimde ilk defa dün yumurtalarım toplandı...
Transfer için haber bekliyorum
Dilerim sen bize daha önce mutlu haberi verirsin:ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan inşallah canım benim pazartesi sonucumu alıcam dua edin bana eşime diyorum ben kan tahlilini verim ondan sonra beni uyutsunlar diyorum kalbim sıkışıyo sanki nefes alamıyorum hayatımda hiç bu kadar endişe yaşamamıştım canım biliyormusun bizimki aslında en zoru sebep yok ama olmuyo çok korkuyorum canım
benım arkadasım sebepsızdı tum tahlıller superdı ama on yıl olmadı onyıl sonra ılk mıkro denemsı tutu...........bı oğlu var sımdı yıne olmuyo ...............bes kez denedı............ınş sende kavusursun
nedensiz infertiliteyle hamile kalan kimler var arkadaşlar ilk denemesinde tutan
canım bizimkide sebebsiz infertiliteydi 7 yıllık evliyiz 3 aşılama bi tüp bebek denedik tüp bebek dış gebelik oldu kasımda denemiştik çok şükür şimdi kendiliğinden hamileyimm ben soğan kürü yapmıştım hamile kaldığım ayda çok düzenli deil ama kuru incir suyu içmiştim bide ali imran suresinin 38. ayetini çok oku inş.. pozitif olurr
canlarım 5,5 yıllık evlıyım 3 asılama 1 tup bebek sukurler olsun hamıleyım ama cok yenıı rabbım herkese nasıp etsın dua edın ınsallah rabbım kucagımıza almayı nasıp eder