• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebebsiz infertilite olup ilk denemede hamiş kalanlar

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
nedensiz infertiliteyle hamile kalan kimler var arkadaşlar ilk denemesinde tutan

nedensiz infertiliteyle hamile kalan kimler var arkadaşlar ilk denemesinde tutan

Canım inşallah en kısa zamanda sana sorunun cevabını verebilirim.
Bizde sebepsiziz benimde ilk defa dün yumurtalarım toplandı...
Transfer için haber bekliyorum
Dilerim sen bize daha önce mutlu haberi verirsin:ecrin_bebek:

Canım inşallah en kısa zamanda sana sorunun cevabını verebilirim.
Bizde sebepsiziz benimde ilk defa dün yumurtalarım toplandı...
Transfer için haber bekliyorum
Dilerim sen bize daha önce mutlu haberi verirsin:ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan inşallah canım benim pazartesi sonucumu alıcam dua edin bana eşime diyorum ben kan tahlilini verim ondan sonra beni uyutsunlar diyorum kalbim sıkışıyo sanki nefes alamıyorum hayatımda hiç bu kadar endişe yaşamamıştım canım biliyormusun bizimki aslında en zoru sebep yok ama olmuyo çok korkuyorum canım

opuyorumnanaktan inşallah canım benim pazartesi sonucumu alıcam dua edin bana eşime diyorum ben kan tahlilini verim ondan sonra beni uyutsunlar diyorum kalbim sıkışıyo sanki nefes alamıyorum hayatımda hiç bu kadar endişe yaşamamıştım canım biliyormusun bizimki aslında en zoru sebep yok ama olmuyo çok korkuyorum canım

En zor çünkü ilaçla kontrol edilmesi gereken yada yapılabilecek herhangi birşey yok.
Her ay yeni bir umut bize.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
İnşallah bize güzel haberlerini verirsin.
Hep beraber halay çekeriz :teytey:

benım arkadasım sebepsızdı tum tahlıller superdı ama on yıl olmadı onyıl sonra ılk mıkro denemsı tutu...........bı oğlu var sımdı yıne olmuyo ...............bes kez denedı............ınş sende kavusursun

benım arkadasım sebepsızdı tum tahlıller superdı ama on yıl olmadı onyıl sonra ılk mıkro denemsı tutu...........bı oğlu var sımdı yıne olmuyo ...............bes kez denedı............ınş sende kavusursun

inşallah canım ben çok stres yapmaya başladım 9 gündür rahatım şu 3 gün heralde evde kendimi yiyecem sıkıntıdan konu bebek olunca akan dereler duruyo benim için inşallah güzel haber veririm sizlere canlarım

ınş sıkma kendını...............zor elbette gecmez gunler...............ınş rabbım sevındırsın........bu yıl bereketlı ınşşşşşşşşşşş gelır bebışin................dua ıle

canım bizimkide sebebsiz infertiliteydi 7 yıllık evliyiz 3 aşılama bi tüp bebek denedik tüp bebek dış gebelik oldu kasımda denemiştik çok şükür şimdi kendiliğinden hamileyimm ben soğan kürü yapmıştım hamile kaldığım ayda çok düzenli deil ama kuru incir suyu içmiştim bide ali imran suresinin 38. ayetini çok oku inş.. pozitif olurr

canım bizimkide sebebsiz infertiliteydi 7 yıllık evliyiz 3 aşılama bi tüp bebek denedik tüp bebek dış gebelik oldu kasımda denemiştik çok şükür şimdi kendiliğinden hamileyimm ben soğan kürü yapmıştım hamile kaldığım ayda çok düzenli deil ama kuru incir suyu içmiştim bide ali imran suresinin 38. ayetini çok oku inş.. pozitif olurr

saol canım okuyacağım ben birkez aşılama yaptım sonra tüp bebeğe karar verdik inşallah hamile kalırım ve güzel haberi veririm canım nedensiz daha bi zor oluyo sanki hani bi neden yokya

kızlar ayakta fazla kalınca sizinde beliniz ağrıyomu

canlarım 5,5 yıllık evlıyım 3 asılama 1 tup bebek sukurler olsun hamıleyım ama cok yenıı rabbım herkese nasıp etsın dua edın ınsallah rabbım kucagımıza almayı nasıp eder

hewlercim sonucun ne zaman çıkıcak......merak içindeyim....inşaallah güzel çıkar....

Back
X