vallahi bende korkuyorum al benden de o kadar ortalik karisikBize 562 km miş araçla gidebilirizde doğu ya biraz tırsmıyo değilim hani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi bende korkuyorum al benden de o kadar ortalik karisikBize 562 km miş araçla gidebilirizde doğu ya biraz tırsmıyo değilim hani
Aynen öyle ama sen uçakla gidersen problem olmaz karayolu biraz sıkıntı ama bilmiyorum kafam karıştı baya eskiden böyle türbe falan olayları bana çok saçma gelirdi ama büyük konuşmamak gerekiyomuş şuan ne olsa vesile olur belki diye denemek yapmak istiyorum, düşün aktara karışım bile yaptırıp kullandım işe yaramadı ama aklımda da kalmadı yanivallahi bende korkuyorum al benden de o kadar ortalik karisik
valla turbeye gidip inciri yiyen cok insan var hamile kalan cok insan varAynen öyle ama sen uçakla gidersen problem olmaz karayolu biraz sıkıntı ama bilmiyorum kafam karıştı baya eskiden böyle türbe falan olayları bana çok saçma gelirdi ama büyük konuşmamak gerekiyomuş şuan ne olsa vesile olur belki diye denemek yapmak istiyorum, düşün aktara karışım bile yaptırıp kullandım işe yaramadı ama aklımda da kalmadı yani
Valla konışucam eşimle itiraz etmezse kesin götürürüm inşallah vesile olurda hamile kalırız canımvalla turbeye gidip inciri yiyen cok insan var hamile kalan cok insan var
insallah insallah canim gidersen yaz bariValla konışucam eşimle itiraz etmezse kesin götürürüm inşallah vesile olurda hamile kalırız canım
Tamam canım sende gidersen yaz haberleşeliminsallah insallah canim gidersen yaz bari
ucak biletleri 120 tl valla gitmeyi dusunuyorum ama esimden hic ayrilmadigim icinde yanliz gitmek korkutuyo beni biz heryere beraber gideriz onsuz bi yere gitmwye cesart edemiyorum oyle alistim calistigi icinde o gelemiyoTamam canım sende gidersen yaz haberleşelim![]()
Bende benimkine söyledimde hayır dedi malesef gidemicem benucak biletleri 120 tl valla gitmeyi dusunuyorum ama esimden hic ayrilmadigim icinde yanliz gitmek korkutuyo beni biz heryere beraber gideriz onsuz bi yere gitmwye cesart edemiyorum oyle alistim calistigi icinde o gelemiyo
erkekler karsi malesef boyle seylereBende benimkine söyledimde hayır dedi malesef gidemicem ben![]()
Ben bugün gittim canım inşallah nasip olurben turbeye gitmeyi dusunuyorum izmirde oturuyorum. mardinde sultan sehymus turbesi var oraya git diyo herkes
GittinizmiCanım baktım biraz netten açıkcası denemek istiyorum belki vesile olur yarın eşimle bu konuyu konuşucam, senin köyün ve şimdiye kadar neden gitmedin kız ben ilk defa duydum da sen niye bu zamana kadar durdun
Hayır gitmedim ,, tüp bebekle oğlum oldu şuan 4 yaşındaGittinizmi
Amin inşallah canımHayır gitmedim ,, tüp bebekle oğlum oldu şuan 4 yaşındarabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()