Sebebsiz infertilitede tüp bebek başarısı

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Merhaba kızlar ben bu ay sebebsiz infertiliteden dolayı tüp bebek yaptırcagim acaba sebebsiz infertiliden dolayı tüp bebek yaptırıp pozitif ve negatif olan sonuçlarınızı paylaşabailirmisiniz. Bazen diyorum sorun bilinse belki ona göre tedavi olur umutta artar ama sebebsiz olunca düşündürüyor tabi herşeyin hayırlısı

Merhaba ben 1.5 sene sebepsiz inf ile uğraştım 2 aşılama 3 çatlatma iğnesi sonunda tüp bebek yaptırdım ilk denemem tuttu sağlıkla kucağıma alırım inşallah keşke daha önce yaptırsaydım maddi manevi yıprandık şimdi en azından sadece maddi olara yıprandık ama olsun önemli değil çalışılır kazanılır bebişimiz olsun da

Canim cok sevindim sag salim hayirla kucagina al insallah bende asilama 6 ay yumirta takibi yaptirdim bu ay tup bebek yaptiracagim ama inaniyorumki doktor ve hastane imkanlari laborotuar gibi etkili. Sen nerde yaptirmistin cnm. İyi erken yaptirmissin tup bebek 1.5 senede bende onceden deneseydim diyorum aslinda

Tşk ederim canım darısı başına izmirdeyim ben irenbede yaptırdım. Başarılı bir hastane araştırmıştık öncesinde il dışından gelen de çok oluyo. Sen nerdesin bilmiyorum ama bi araştır istersen

canim ben simdi erzincandayim erzurumda yaptiricam cunku uyguna oluyor seneye yada sonraki sene olmazsa istanbula gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…