sebebsiz tekrarlayan dusugu olan kimse yokmu

Hilalozt

yoruldummm karnımda gorup kucagımda gorememekten
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
224
156
103
Arkadaşlar bi dertten çeken yokmu hiç sonra anne olan hayat enerjimi bitti sanki

Çok yoruldum karnında görüp kucağıma alamamaktan anlayissiz insanlardan habire çocuk soranlardan

allah hayırlısını nasip etsin ben evladıma 10. gebeliğimde kavuştum rabbim senide tez vakitte kavuştursun

Aa çok sevindim oldu mu senin maşallah nasıl oldu ne uygulandı rabbim size bagislasin

Amin inşallah çok yoruldum herşeye rağmen kaybetmekten sizi esma kavakin konusundan hatirliyorum

Amin inşallah çok yoruldum herşeye rağmen kaybetmekten sizi esma kavakin konusundan hatirliyorum
bu işin başı sabır ve dua

takdir allahındır

anlatsana durumunu neden düşüyor kaç haftalıkken düşüyor

daha dün bir çalışanımızın eşi 7 aylık ölü doğum yaptı çok etkilendim çok zor gerçekten rabbim sabır versin

benım 6 haftalık dusuyor genelde 2 sınde kalp atısı vardı dıgerlerınde yoktu ıstanbulda bır doktora gıdıyorduk maddı olarak cok zorlayınca tup bebegı ankarada yaptıralım dedık 6 haftalıkken yıne kaybettım kalbı atıyordu durdu sonra bagısıklılık problemım oldugu ıcın serum taktılar clexan kullandım ama yıne kaybettım ıstanbuldakı doktor tedavıyı eksık buldu sımdı ıstanbulda tedavıye basladım

sana nasıl bır tedavı uygulandı bundan ocekılerde yanı dusenlaerde herhangı bır tedavı uygulanmısmıydı

7 aylık olu dogumda cok zordur gercekten rabbım sabırlarını artırsın

benım 6 haftalık dusuyor genelde 2 sınde kalp atısı vardı dıgerlerınde yoktu ıstanbulda bır doktora gıdıyorduk maddı olarak cok zorlayınca tup bebegı ankarada yaptıralım dedık 6 haftalıkken yıne kaybettım kalbı atıyordu durdu sonra bagısıklılık problemım oldugu ıcın serum taktılar clexan kullandım ama yıne kaybettım ıstanbuldakı doktor tedavıyı eksık buldu sımdı ıstanbulda tedavıye basladım
İNŞALLAH TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE HAMİLE KALIP SONUNDA EVLADINI KUCAĞINA ALIRSIN

genetik tanı yapıldımı size ve embriyolara

sana nasıl bır tedavı uygulandı bundan ocekılerde yanı dusenlaerde herhangı bır tedavı uygulanmısmıydı
benim 8 gebeliğim normal yolla olmuştu dış gebelik oluyordu veya kimyasal
tüp bebekle bir kimyasal gebeliğimde vardı

sonuncu transferde prednol 16 kullandım çok şükür tuttu bunun yanında kan sulandırıcı ve doğum olana kadarda 200 mg alttan sabah akşam progestan kullandım

Back
X