Sebebsiz yere içim sıkılıyor

aylin113

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
76
39
8
26
Hayırlı ramazanlar herkese. Son zamanlarda sebebsiz yere içim sıkılıyor. Duvarlar üstüme üstüme geliyor gibi. Her şeysen çabuk sıkılıyorum. 18 yaşıma giricem bu arada. Çalışmıyorum okuyorum yani. Derslerde problem yok sınav kaygım da oek yok açıkcası. Pek çalışkan değilim umutlu değilim. Onun dışında bir sebeb yok ama korkunç derecede bunalımdayım. Yerimde duramıyorum sürekli yürüyüşe filan çıkıyorum. Geceleri uyku yok.

Kuran öğretmeni bir abladan tavsiyeler almıştım, sonrasında da psikiatriye gitmiştim. Ne yaptıysam geçmiyor.

İçim sıkılıyor, sanki kötü şeyler olacak gibi. Sanki içimde biri ölmüş gibi, üstümde bi öküz oturuyor gibi. ÖYle bir tarifsiz bir his sıkıntı yaşıyorum. Ne dini tavsiyeler ne tıp fayda etmiyor :(

Boşluktan. En güzel en verimli çağlarınız. Sizin yasınız hayır kurumlarında çocuklarla ilgilenmek için en ideal yas.
Enerjınızı kullanın oda sızı boğmasın

Kafanızı boşaltacak, ruhunuza iyi gelecek bir hobi edinin. İlla ki bir konuda yeteneğiniz vardır, bunu tespit edin ve üzerine gidin. Bana da arada gelir bunalımlar, buhranlar acayip haller. Kaç yaşına geldim, çıkamadım sanki ergenlikten. :)

Oturur resim çizer boyarım, rahatlarım. Bunun gibi bir şeyle uğraşsanız, eliniz üretse, gözünüz takip etse, ruhunuz da dinlenir.

18 yaşındaymışsınız, zaten ömrünüzün yarısından fazlası sınav ve ders ile geçmiştir, sınırsızca kendinizi ifade edebileceğiniz bir hobi, cidden iyi gelir.

Ergenlikten çıkma dönemi olduğu içindir, yaz tam bir gelsin kendinize gelirsiniz

O ergenlikten ya.. Bende oyleydim ayni öküz bnde de otururdu içim dikilirdi aglardim sebepsiz yere canım sıkılıyor diye.. Sora annem görürdü terligi yapıştırdığı gibi kalkardı o öküz.. Saka maka bu bi donem atlatirsin zamanla sora bide hamilelikte yaşanıyor bu durum şuan oturuyor mesela gene o öküz.. Mutfakta geceden kalma bulaşıklar ve sereserpe camis gibi hala yatan ben...

Yorumlar için teşekkürler ama ergenlikten olduğunu sanmıyorum. Böyle tarifsiz bir sıkıntı var içimde, her şeyden sıkılmış durumdayım :(

bir amacın bir hedefin yok seni heyecanlandıracak hiçbirşey yok. tabiki öyle hissedersin. kendine hedefler koy, şu zamana kadar şunu başaracağım gibi yada hobiler edin en iyisini yap, kurslara katıl falan. öyle hayat mı geçer be

Rahatlıktan sıkılıyorsundur.
Bir uğraşın olsa sıkılmaya fırsat bulamazsın.
Hobi edin, kursa git vs vs.

Back
X