Hayırlı ramazanlar herkese. Son zamanlarda sebebsiz yere içim sıkılıyor. Duvarlar üstüme üstüme geliyor gibi. Her şeysen çabuk sıkılıyorum. 18 yaşıma giricem bu arada. Çalışmıyorum okuyorum yani. Derslerde problem yok sınav kaygım da oek yok açıkcası. Pek çalışkan değilim umutlu değilim. Onun dışında bir sebeb yok ama korkunç derecede bunalımdayım. Yerimde duramıyorum sürekli yürüyüşe filan çıkıyorum. Geceleri uyku yok.
Kuran öğretmeni bir abladan tavsiyeler almıştım, sonrasında da psikiatriye gitmiştim. Ne yaptıysam geçmiyor.
İçim sıkılıyor, sanki kötü şeyler olacak gibi. Sanki içimde biri ölmüş gibi, üstümde bi öküz oturuyor gibi. ÖYle bir tarifsiz bir his sıkıntı yaşıyorum. Ne dini tavsiyeler ne tıp fayda etmiyor
Kuran öğretmeni bir abladan tavsiyeler almıştım, sonrasında da psikiatriye gitmiştim. Ne yaptıysam geçmiyor.
İçim sıkılıyor, sanki kötü şeyler olacak gibi. Sanki içimde biri ölmüş gibi, üstümde bi öküz oturuyor gibi. ÖYle bir tarifsiz bir his sıkıntı yaşıyorum. Ne dini tavsiyeler ne tıp fayda etmiyor