- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Cocugumla en keyifli anlarimi bekar anneyken gecirdim , elbette zorlugu var ama bence deger , bambaska bir iliski oluyor anne cocuk arasindaÇocuğunuza maşallah. Ancak başka bir sorum olacak. Babasız büyütmek çok zor mu? Boşanmayı düşünüyorum ama kızımı düşününce acaba yapmamalı mıyım diyorum. Bazen de şans verilmeli mi bu evliliğe diye sorguluyorum. Karma karışık duygular içerisindeyim. Bu arada ailem arkamda ve çalışıyorum.
Estağfirullah çok iyi yaptınız. Ben çocuk için baba eksikliği olur mu diye merak ediyorum aslında bir yandan da. Yoksa babası üzmediği zamanlarda ben daha iyi oyunlar oynuyorum kızımla :)Cocugumla en keyifli anlarimi bekar anneyken gecirdim , elbette zorlugu var ama bence deger , bambaska bir iliski oluyor anne cocuk arasinda
Bu arada bana sormamissiniz ama atladim soruya kusura bakmayin :)
Bence bu cocuguna gore degisir , her cocuk ayni seyi beklemiyor , benim oglum bir babasi olmasini istiyordu , o donemlerde cok zorlandim , ama genelde mutlu bir cocuktu ve kendi gercegini kabul edip onunla yasiyorduEstağfirullah çok iyi yaptınız. Ben çocuk için baba eksikliği olur mu diye merak ediyorum aslında bir yandan da. Yoksa babası üzmediği zamanlarda ben daha iyi oyunlar oynuyorum kızımla :)
Benim bebegim.16 aylik anne ve mamadan baska birsey demiyor ben mi hataliyim bu konudaMerhabalar .
Daha önce 20 aylık kızımla ilgili konu açmıştım. 1den 20 ye kadar turkce sayabiliyor, 200 e yakin kelime kullaniyor ve 3 kelimeli cumle kuruyordu.
Dün rutin doktor randevusu vardı ve doktor kızımi muayene ederken nasilsin bakalim dedi gulerek. Kizim da iyiyim sen nasilsin dedi ve dr la bi sure konustu. Bunun uzerine doktor bizi bir ram ( rehberlik ve araştırma merkezi) ne yönlendirdi.
Orada sorular sordular kızıma bi takım testler yaptılar ve üstün yetenekli olduğu , 4 ay sonra sisteme alınacağı söylendi.
Ben babasız büyütüyorum ve herseyim o olduğu için aşırı ilgilendim.
Acaba diyorum çocuğun bu durumu ben ilgilendiğim için mi ortaya çıktı. Yani gelişim olarak zeka olarak ilerde değildi ama benim destegimlemi oldu ???
Hayir sizin bebeginiz gayet normal , uzulmeyinBenim bebegim.16 aylik anne ve mamadan baska birsey demiyor ben mi hataliyim bu konuda
16 ayda çok normal. Benimki 3 yaşında kreşe başlayana kadar doğru dürüst cümle bile kuramıyordu, sonradan açıldı. Zeka ya da ilgi eksikliğinden değil merak etmeyin.Benim bebegim.16 aylik anne ve mamadan baska birsey demiyor ben mi hataliyim bu konuda
Ayrica onceki konulariniza da baktim daben gibi yanliz da buyutmemissiniz bakiciniz nerdeyse bir yildir varmis ayrica cakisiyormussinuz da demek ki vakit gecirmekle olmuyor gibi ven gece calsiiyorum gunduz kendim vakit geviriyorum cocukla dolu dolu. Ama benimki yaşıtlarıyla ayni ya da bir tik fazla. Senin cocugun kucuk oldugi icin bence oldukca iyi gibi. Seninle alaklai degil coxukla alakali bence.Merhabalar .
Daha önce 20 aylık kızımla ilgili konu açmıştım. 1den 20 ye kadar turkce sayabiliyor, 200 e yakin kelime kullaniyor ve 3 kelimeli cumle kuruyordu.
Dün rutin doktor randevusu vardı ve doktor kızımi muayene ederken nasilsin bakalim dedi gulerek. Kizim da iyiyim sen nasilsin dedi ve dr la bi sure konustu. Bunun uzerine doktor bizi bir ram ( rehberlik ve araştırma merkezi) ne yönlendirdi.
Orada sorular sordular kızıma bi takım testler yaptılar ve üstün yetenekli olduğu , 4 ay sonra sisteme alınacağı söylendi.
Acaba diyorum çocuğun bu durumu ben ilgilendiğim için mi ortaya çıktı. Yani gelişim olarak zeka olarak ilerde değildi ama benim destegimlemi oldu ???
Benim bebegim.16 aylik anne ve mamadan baska birsey demiyor ben mi hataliyim bu konuda
Merak etmeyin diğer gelişim yönleri normalde konuşuyorlar. Benim kızım ilk anneyi 3.5 yaşında söyledi düşünün daha önce konuşmuyordu. Biz de ne doktorlara götürdük. Şimdi 4 yaşına 3 ay var ve sadece 3 ayda öyle bir acildiki şimdi de susturamiyoruz evde sürekli şarkı söylüyor ve bizimle çok güzel konuşuyor.Benimki 20 aylık o da öyle. Bazen acaba gecikecek mi konuşması diyorum da buna karar vermek için de çok erken.
Normal yani takılma.
Konuyu okudugumdan beri benim kiza su demeyi ogretmeye çalışıyorum babasiyla beraber :)Benimki 20 aylık o da öyle. Bazen acaba gecikecek mi konuşması diyorum da buna karar vermek için de çok erken.
Normal yani takılma.
Zeka öyle ilgilenmekle pek değişebilecek bir şey değil. Belli bir sınırı var ne yaparsanız yapın o değişmez.Merhabalar .
+1Kızınızı ram a götürürken kendiniz için de bu takıntınıza çözüm odaklı birşeyler bulun. Her konunız kızınızla ilgili neredeyse. Üstün zekayı falan bırakın, mutlu çocuk yetiştirmek için çaba gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?