Sebep hem yok,hem çok.

Kurabiyeee78

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
388
218
23
Gercekten de sebep hem yok,hem çok.
Sevgilimle ben diyim inat, siz diyin başka bir sebepten 5 gündür ne arama var ne bir mesaj. Arkadaşlarına da sormadım merak etmek istemiyorum. O beni soruyormus her gün - şu ara sağlık sorunlarım var bundan dolayı sorduğunu düşünüyorum-
En son çarşamba günü arkadaş grubu hakkında tartıştık. Daha doğrusu grup değil de,tek bir kişi hakkında. Her zaman o kişi hakkında "degmeyecek değerde" der, ben de buradan yola çıkarak "neden bugün 4 saatlik zamanını o kişiye ayirdin o zaman,üstelik gorusmeni tasvip bile etmiyorum ama karisamam da,benim çevremde bir tane bile gereksiz insan yok" vs bir şeyler söyledim. Bir seyler değil de bayagi bir saydirmis olabilirim o günün sonunda 3 4 kez aradı beni her seferinde "bana saygı duymuyorsan iliskimize saygı duy,bize zarar veren insanlarla arana normal bir şekilde mesafe koy istiyorum ama sen beni üzmeyi kırmayı göze alarak millete peşkeş cekiyorsun" dedim. Sen sakinles ben uyuyorum dedi iyi geceler diyerek kapattım telefonu. Bir daha da ne ben aradım ne de o. Arkadaşından duyduğuma göre bir ton laf saydirmama takilmis (Özür mü bekliyor bilemiyorum,ama ben o arkadaşını hayatımda barindirmak istemiyorum bu sebepten tavrim 5 gündür çok net)
Kendisi 23 yaşında,6 senedir birlikteyiz,haliyle patlama noktama nokta atışı yapmaya çalışarak 5 günün sonunda bugün whatsapptan resmimizi kaldırmış ama beklediği gibi geri adım atıp iletisime gecmedim kendisiyle.
Ona çok kırgın ve de kizginim,her ne yasanirsa yasansin ben 3.bir kişiye durumumuzdan bahsetmeye duyurmaya çalışmam,oysa resim degistirsin,whatsapp durumundan liseli ilişkisi yasiyormusuz gibi laf gondersin.
Yine karakterlerimizin çok zıt düştüğü bir konu bu. Ben hayatımdan cikarttigim birini tekrar hayatıma sokmazken,o kendi isteğiyle sildigi iletişimi kopardığı arkadaşıyla degmeyecek insan dediği kişiyle birden can ciğer kuzu sarması olabiliyor ki oldu da. Ben buna anlam veremiyorum.
Sizlere danışmak istedigimse şu; ben bu işin neresinde hataliyim ya da hatalı mıyım? Ve devaminda ne yapmam gerekli?

Son düzenleme:
Bizde bi arkadaş için 2-3 gündür küsüz. Sadece olay farklı.
Normalde küs olsak bile günaydın ve iyi geceler msjı kesinlikle atan biz hiiiç bir şey yapmıyoruz.
Birde haftaya nikah başvurusu yapacaktık.
Hepimiz için hayırlısı olsun bir şey diyemiyorum ben artık.

Belki biraz fazla tavirli davranmissiniz birbirinize. Eger aranizdaki sorun sadece bu anlattiklarinizsa tekrar barismaniz muhtemel. Ama adimin ondan gelmesini bekleyin

Bizde önceden arkadaş sorunu yaşıyorduk baya.
Geçen gün konusu açıldı 3. şahıslar için amma kırmışız birbirimizi diye kendimize kızdık.
Yıllar sonra hangisi kalacak yanında hiç düşünüyor mu?
İlişki ciddiyse ve evliliğe gidiyorsa insan bir durup düşünmeli.
Yahu istemediğine göre vardır bir sebebi demeli, inadına o kişiyle görüşmemeli.
Önce olgunlaşması gerek ilişkinin.
İletişimsizlik daha da kötü eder herşeyi.
Bir buluşun konuşun 6 senenin hatrına bitecekse de böyle bitmemeli.
Mesaj beklemiş sanırım, sizde atmayınca nasıl ilgisini çekerim demiş fotoğrafı kaldırmış aha kesin bu sefer yazar diye.
Bu konuya takılmayın, buluşun konuşun.

Ben bildirimleri kapatmışım,yorumları şimdi konuya bakınca gördüm
Hepinize teşekkür ederim
Bu tatsız olayı,buraya konu açtıktan birkaç gün sonra uzun uğraşlar sonucunda sevgilimle hallettik (umarım uzun soluklu bir çözüm olur)

hatalı olduğunuzu düşünmüyorum
şu bahsettiğiniz arkadas kız mı erkek mı?
ne kadar zamandır tanıyor?
ayrıca 23 yasında bırı ıcın 6 sene ılıskı yok degılmı ya ? cok ne kadar cok

Arkadaş kız.
8 senedir arkadaşlar.
Bana da bazen çok geliyor :)
bu noktada durum degısıyor
neden arkadslık etmelerını ıstemıyorsun?
bıseymı rahatsız edıyor senı? kızın tavırları ya da erkek arkadasının ona olan ılgısımı?
zıra bu durumda erkek arkadasının bır secım yapmak uzere oldugunu dusundum ben
erkek olsaydı ıs degısecektı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…