- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi Yesilelma90
Merhaba arkadaslar.kimseyle paylasamadigim icin buraya yazip rahatlamak istedim.7 yil bitti evliligimde.guzel gidiyordu hersey.cocuk sahibi olamiyorduk esimden kaynakli.daha once olumsuz denemlerimiz vardi tup bebekte.son denememizde tuttu sukurler olsun.hersey daha guzel olucak dedik tek eksigimiz cocuk gbi gorunuyordu cunku.okadar mutluyduk...esim cok nazlanan insani sevmez ihmal edilmeyi sevmez bende hamileligim boyunca zor sahip oldugum halde isimi gucumu yaptim ona birakmadim.affiniza siginarak soyluyorum yataktada elimden geldigince onu ihmal etmemeye calistim.neyse...dogurdum.logusaligimda ister istemez uzaklastik bebekle ilgilenmem gerekiyordu zor dogum oldugu icim acida cekiyordum dikis acisi falan.busefer ondan ilgi bekledim beni idare etmesini.ama yapmadi yaptigini saniyordu.logusalik bitti birlikte olduk daha sonra beni hic istemedi sevgisi azalmis gbiydi bi kadin olarak istenmek istedim guzel giyindim yanasmaya calistim ama istemedi bi gun patladim gittim yanina neden istemiyosun dedm sen gelmiyorsun dedi oysaki ben cok kez yaklasmaya calismistm.ogundem sonra birkez daha benim istememle birlikte olduk.sunu fark ettm beni istemiyor artik sevmiyorda eskisi gbi evet kilo aldim ama vermeye calisiyorum kendimede bakiyorum ama yok gibiyim onum icin aldatiyormusun diyorum ben oyle bi insan degilim diyor.kafam cok karisik.zoruma gidiyor acikcasi begenmiyor galiba beni diyorum ayri yatiyoruz artk ben cocugumla yatyorum ona birlikte yatalim dedim istemiyor cam aciyorum ben cock hastalanir diyor.surat yapinca isteksizce tamam diyor buseferde ben aliniyorum gun gectikce bu sekil tukenmek beni daha cok uzuyor git gide bitiyoruz sanki.oysaki ben onu baba yapmak icn cok ugrastim cok aci cektim hersey daha guzel olsilun diye beklerken neden boyle olduki...