• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebep ne olabilir...

Tam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmalık bir tip sizin kocanız.

Allah kolaylık versin, inşallah geçici bir durumdur.
Durum geçer de sizde açtığı yaralar kolay kolay geçmez.
Ah nasil istiyrm kafasini duvara vurmayi bide eve gelir gelmez elinde telefon yatana kadar. Araba siteleri oyunlar falan filan sanki bekar adam

Benim 2 ay gecti duzelmiyor gecermi bilmiyorum
Daha cok yeni. Bu donemde acilan yaralar unutulmuyo. Esim sonradan cok pisman oldu. Suan 2. Hamileligim ve ben yine cok sogugum esime karsi. Seviyorum onu ama kırgınlik doluyum. Ama bu defa hersey cok daha guzel olur insallah diyorum.

şu ben çocukla yatıyorum lafını hiç sevimorum ,

sen hala evlisin ve bir kocan var , ne kadar ayrı yatarsan okadar uzaklaşırsın kocandan ,

elin değsin ayagın deysin senın varlıgını hissetsin , bende bir anneyim ve asla kocamdan ayrı yatmadım zaten de uygun bulmuyorum .

derhal eşinle yatmaya başla değişimi görürsün.
Esim istemiyor ben yatak ayirmayi istemedimki hic elimden gelenide yaptim sicagi bahane edio sabah ise gidicem uykumu alamiyorum diyo konustum olmadi tavir yaptim olmadi bi kelepce takmadigim kaldi

bir arkadaşım "merhametiniz zamanla göreviniz olur" demişti bana epey zaman önce
sizinki de öyle sevgiden kaynaklanan fedakarlıklarınız vazife olmuş.
bence geç değil
kendinize değer vermekle başlayın hiç de üzerine gitmeyin
yazık değil mi size bebeğin yükü yeter zaten tek başına
Nede guzel bir soz.gercekten tam beni anlatti haklisin kendime deger vermedigim surece deger gormeyecegim

Daha cok yeni. Bu donemde acilan yaralar unutulmuyo. Esim sonradan cok pisman oldu. Suan 2. Hamileligim ve ben yine cok sogugum esime karsi. Seviyorum onu ama kırgınlik doluyum. Ama bu defa hersey cok daha guzel olur insallah diyorum.
Canim benim esimin bir ozelligi var pismanlik duygusu yok! Ona gore o hep dogruyu yapar yanlisi yok kendini cok onemser hep ben der.cabalamayi sevmez ugrasmaz hatta ona sikintini bile anlatamazsin dinlemez.onunla ilgili skntilarimi guzel dille anlatmaya kalkiyorum bi sus ya of ya sacmalama ya der ortami terk eder oyuzden hersey daha guzel olmaz bizde

Bir cinnet her şeyi çözer. Eşinize laflar hazırladım rest çekmeye hazırsanız her şeyi göze alıyorsanız bir gün bağırın çağırın ben bu çocuğu sadece kendim mi yaptım bu kiloları keyfimden mi aldım vermeye çalışmasam anlarım ama elimden geleni yapıyorum destek olmak yerine kaçıyorsun sürekli kendini önemsiyorsun şeklinde bir konuşma yapın. Ben elimden gelen her şeyi yapıyorum, sana yanaşıyorum uykunu alamaman vs. de umrumda değil yapmasaydık o zaman çocuğu senin derdin bunlar değil sen benden soğudun derdim çok kurdum ama dayanamazdım sanırım ya.

Onuda soyledim ama cam aciyorum ben yatamiyorum sicaktan flan dedi istemedi gene daha ne yapabilirimki zaten ayni yataga girsekte hemen sirtini donup yatiyor
Ters mi kaçar bilmiyorum ama, biraz çemkirin. Ne demek ayrı uyumak falan diyin kocamsan yanımda uyucaksın bu kadar basit. Aaa yeter artık diyin masaya vurun yumrugunuzu bir sarsın kendine getirin. Şuan çok sinirlendim. Eşime saldırmayı düşünüyorum :sinirli:

Yatakları kesinlikle ayırmayın çocuk beşikte yatsın. Sen kocanın yanında yat. Yatak ayırma bütün evlilikleri önce soğutur sonra bitirir unutma. Ayrıca bu bir dönem zamanla toparlayacaksınız merak etme sadece şu an dikkat et bu olaylar sizi tuketmesin. Fazla dillendirip kavga etmek sana bişey kazndirmayacak.

B
Bir cinnet her şeyi çözer. Eşinize laflar hazırladım rest çekmeye hazırsanız her şeyi göze alıyorsanız bir gün bağırın çağırın ben bu çocuğu sadece kendim mi yaptım bu kiloları keyfimden mi aldım vermeye çalışmasam anlarım ama elimden geleni yapıyorum destek olmak yerine kaçıyorsun sürekli kendini önemsiyorsun şeklinde bir konuşma yapın. Ben elimden gelen her şeyi yapıyorum, sana yanaşıyorum uykunu alamaman vs. de umrumda değil yapmasaydık o zaman çocuğu senin derdin bunlar değil sen benden soğudun derdim çok kurdum ama dayanamazdım sanırım ya.
Bu dediginizi bende yapmayi dusunuyorum aslinda zaten boyle giderse cinnet geciricem omdanda anlamazsa artik biromur yanima yanasamaz

Ters mi kaçar bilmiyorum ama, biraz çemkirin. Ne demek ayrı uyumak falan diyin kocamsan yanımda uyucaksın bu kadar basit. Aaa yeter artık diyin masaya vurun yumrugunuzu bir sarsın kendine getirin. Şuan çok sinirlendim. Eşime saldırmayı düşünüyorum :sinirli:
:))))) inan soyledim yanimda yaticaksin ulan dedim sonuc gene yatmadi

Yatakları kesinlikle ayırmayın çocuk beşikte yatsın. Sen kocanın yanında yat. Yatak ayırma bütün evlilikleri önce soğutur sonra bitirir unutma. Ayrıca bu bir dönem zamanla toparlayacaksınız merak etme sadece şu an dikkat et bu olaylar sizi tuketmesin. Fazla dillendirip kavga etmek sana bişey kazndirmayacak.
Bende tukenmekten korkuyrm cunki cideen cok azaldik zaten benim adamla kavga olmaz sus ya sacmalama of der ortami terk eder ben dahada deliriyorum sonra

Merhaba arkadaslar.kimseyle paylasamadigim icin buraya yazip rahatlamak istedim.7 yil bitti evliligimde.guzel gidiyordu hersey.cocuk sahibi olamiyorduk esimden kaynakli.daha once olumsuz denemlerimiz vardi tup bebekte.son denememizde tuttu sukurler olsun.hersey daha guzel olucak dedik tek eksigimiz cocuk gbi gorunuyordu cunku.okadar mutluyduk...esim cok nazlanan insani sevmez ihmal edilmeyi sevmez bende hamileligim boyunca zor sahip oldugum halde isimi gucumu yaptim ona birakmadim.affiniza siginarak soyluyorum yataktada elimden geldigince onu ihmal etmemeye calistim.neyse...dogurdum.logusaligimda ister istemez uzaklastik bebekle ilgilenmem gerekiyordu zor dogum oldugu icim acida cekiyordum dikis acisi falan.busefer ondan ilgi bekledim beni idare etmesini.ama yapmadi yaptigini saniyordu.logusalik bitti birlikte olduk daha sonra beni hic istemedi sevgisi azalmis gbiydi bi kadin olarak istenmek istedim guzel giyindim yanasmaya calistim ama istemedi bi gun patladim gittim yanina neden istemiyosun dedm sen gelmiyorsun dedi oysaki ben cok kez yaklasmaya calismistm.ogundem sonra birkez daha benim istememle birlikte olduk.sunu fark ettm beni istemiyor artik sevmiyorda eskisi gbi evet kilo aldim ama vermeye calisiyorum kendimede bakiyorum ama yok gibiyim onum icin aldatiyormusun diyorum ben oyle bi insan degilim diyor.kafam cok karisik.zoruma gidiyor acikcasi begenmiyor galiba beni diyorum ayri yatiyoruz artk ben cocugumla yatyorum ona birlikte yatalim dedim istemiyor cam aciyorum ben cock hastalanir diyor.surat yapinca isteksizce tamam diyor buseferde ben aliniyorum gun gectikce bu sekil tukenmek beni daha cok uzuyor git gide bitiyoruz sanki.oysaki ben onu baba yapmak icn cok ugrastim cok aci cektim hersey daha guzel olsilun diye beklerken neden boyle olduki...
Burda daha öncede bu tarz birkaç konu vardı, erkeklerde kadın anne olduktan sonra böyle bir sendrom olabiliyormuş, karısını kadın olarak değil de anne olarak görüyormuş, böyle konu açan bir konu sahibi psikoloğa gitmişti, sonra eşiyle birlikte tedavi oluyorlardı,bir psikoloğa danışın isterseniz, epey faydasını görmüştü o konu sahibi. eski konularda arayıp bakarsanız belki yardımı olur, şimdi adını hatırlayamadım

Burda daha öncede bu tarz birkaç konu vardı, erkeklerde kadın anne olduktan sonra böyle bir sendrom olabiliyormuş, karısını kadın olarak değil de anne olarak görüyormuş, böyle konu açan bir konu sahibi psikoloğa gitmişti, sonra eşiyle birlikte tedavi oluyorlardı,bir psikoloğa danışın isterseniz, epey faydasını görmüştü o konu sahibi. eski konularda arayıp bakarsanız belki yardımı olur, şimdi adını hatırlayamadım
Esim asla gitmez zaten bu sendromu soylesem kabul bile etmez bi sorunumuz yok der gecistirir keske cozumlere acik olsa

siz peşinden koştunuz siz dediniz oldu durumları şimdi size nasıl ilgi vereceğini bilemeyen bir adam bırakın kendi haline çocukla ilgilenin bakalım öğrenecek mi?yapamazsa sizi suçlarsa zaten adam değil erkekmiş hemde damızlık.

Back
X