Sebep ne olabilir...

siz peşinden koştunuz siz dediniz oldu durumları şimdi size nasıl ilgi vereceğini bilemeyen bir adam bırakın kendi haline çocukla ilgilenin bakalım öğrenecek mi?yapamazsa sizi suçlarsa zaten adam değil erkekmiş hemde damızlık.
Dediginiz gbi yapicam bugun mesajlarina gayet seviyeli uzak cevaplar verdim klavye asigi olucak halim yok evde o bana nasilsa bende ona telefonda oyleyim bide soruyo bugun bi sorunmi var diye dahada deliriyorum alay ediyor sanki

Sezeryan yapicaktim normal oldu aniden geldi soylemek istediginizi anladm bunu ona sordum hayir eskisi gbi diyor ben israrla ustune gittim ama.kabul etmiyor biseylerin degismedigini soyluyor ama halen inanmiyorum.acaba diyorum?
:) demek istedigim gibi bisey olsa bile zaten bi sure sonra eski haline gelir toparlardi. Esinizin durumu psikolojik sanirim.

Anne olmayi evlendigim gunden beri istedim zaten bizim durumumuz cok farkli esimin sigarayi birakmasi gerekti ama yapmadi onceki olumsuz deneyimimizde transferin olacagi vakit sigara icip oyle geldi doktorlarin israrla icmemen gerek dedigi halde.bosa diyenler cok oldu genede pes etmedim onu baba yapmak dememden kasit bu.aci cekiyorum evet cunku yillardir tanidiginiz insanin bi anda uzaklasmasi gercekten cok koyuyor
Yillardır tanidıgınızı sanmissınız. Sigara içerek yransfere gelmis hala siz dogumdan sonra değisti diyorsunuz. O zamanlar da düsuncesizmiş. Hamilelikte de sizi nazlayacagi yerde siz onu sizin tabirle ihmal etmemişsiniz. Bu kadar nazlayinca o da kendini bir halt sanmis. Yaklasmayin hiç bebekle ilgilenin. Kendisine de verin bebeği markete falan cikın o ara alissın ilgilensin bebek bir tek zizin degil. Bebek zor zaten ilk aylar. Yemek bile yiyemiyorsunizdur söyleyin ya dısardan alsin ya da kendisi yapsın arada. Az istemeyi bilin sizi enayi yerine girüyor bir de beğenmemeye baslamis hasbam. Hendisi sigaradan biel fedakarlikta bulunmamis siz cocuk dogurdunuz

Yillardır tanidıgınızı sanmissınız. Sigara içerek yransfere gelmis hala siz dogumdan sonra değisti diyorsunuz. O zamanlar da düsuncesizmiş. Hamilelikte de sizi nazlayacagi yerde siz onu sizin tabirle ihmal etmemişsiniz. Bu kadar nazlayinca o da kendini bir halt sanmis. Yaklasmayin hiç bebekle ilgilenin. Kendisine de verin bebeği markete falan cikın o ara alissın ilgilensin bebek bir tek zizin degil. Bebek zor zaten ilk aylar. Yemek bile yiyemiyorsunizdur söyleyin ya dısardan alsin ya da kendisi yapsın arada. Az istemeyi bilin sizi enayi yerine girüyor bir de beğenmemeye baslamis hasbam. Hendisi sigaradan biel fedakarlikta bulunmamis siz cocuk dogurdunuz
Üye en son 5 yıl önce girmiş. Eski konu

Özgüven her şeydir. İlgiyi erkekten beklemeyin kendinize ilgi gösterin. Kendiniz için süslenin,enerjiniz yüksek olsun. Bebek için yatak ayırmak hiç hoş değil benim gözümde. 2 bebek büyüttüm asla yatak ayırmadım. Hatta geçen gün burun ameliyatı oldum sadece 2 gece ayrı yattım eşim çok deli yattığı için 3. Gün yataktaydım. Eşinizle aynı yatakta yatmak için izin istemeyin onun istekli olmasını beklemeyin bu zaten hayatınızın doğal akışı.
İstiyorsanız sizi alevlendirecek filmler izleyin ve en önemlisi Tripli,nazlı,istekli,şikayetçi olmadan sohbet edebilin
O da şu an hayatının bir evresinde sonuçta kendi içinde sıkıntılı günler yaşıyor olabilir

Back
X