sebep ne sizce?

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
merhabalar.. bayanlar size az önce sevgilimle tartıstığımız konuyu anlatıcam biraz gülün ve bana kızın :( 7 ay oldu beraberliğimiz hiç yalan söylemedim ama sorsan hep yalan söylüyorum sanki :( sınav için cıktım isten ünive gidicem diye haber verdim merkeze 1 saat uzaklıkta biryerde tamam dedi ikide bir arıyor sınavdan cıktım arkadaslarla muhabete dalmısım aramıs görmedim döndüm sonra bi tripler bos bos laflar yok nerdeydin nasıl cevap vermessin tamm simdi cıkıyorum dedim gelme artık orda kal dedi teli kapattı binince aradım konustuk ama tavırlı bundan sonra sana hiç karısmam kafana göre takıl falan dedi hiç güvenmiyor mu cok mu kıskanç cözemedim güvenmemesi için gercekten içbir sebep yok düsünüyorum da acaba tartısmak için bahaneler mi üretiyor bi tuhaf bu aralar biyere gidecegim dediğimde üst üste arar evdeyim isteyim dediğimde en fazla iki defa mesaj attım simdi nankörlük ediyosun sana olduğum kadar kimseye doğru olmadım sıkıntı yapma nasıl istersen öyle yaparız dedim cevap vermedi.. sizce bizde durum ne?

Nasil istersen oyle yapariz ...
Yani niye hayatini sevgilinin cizdigi sinirlae dahilinde yasamak zorunda misin?
Ya guvenir ya gider kimse icin kendimi kisitlamadim benin kisitlamayan biriylede evlendim

Bence sizde durum senin kimliğinin oturmamış olması, insan yeri geldiğinde eeeehhhh demeyi bilmeli

Bazı tipler var böyle, genelde egosal sorunları oluyor tanıdıklarımın..
Kendisini size yakıştıramıyorsa veya sosyoekonomik olarak sizden aşağıda falansa bunu kaldıramayıp böyle davranıyorlar.
Çok üzerine gitme derim, he haklısın de geç :)

Simdiden bu kadar sık boğaz eden evlendiginde balkondan baktirmaz bırak bu adamı ayril

Bence sevgilinin güven sorunu var senden once yaşamiş olduğu kisi guvenini sarsacak birsey yapmistir yada ne bilim bu ilişkiden sıkılmıştır

Bu kisi ya daha once aldatilmistir ya da ailesinde boyle bir sayko vardir yetistirilme tarzindan dolayi o da oyle olmustur. Senlik birsey degil bence. Baskasi olsa ona da aynisini yapacak.

merhabalar.. bayanlar size az önce sevgilimle tartıstığımız konuyu anlatıcam biraz gülün ve bana kızın :KK43: 7 ay oldu beraberliğimiz hiç yalan söylemedim ama sorsan hep yalan söylüyorum sanki :KK43: sınav için cıktım isten ünive gidicem diye haber verdim merkeze 1 saat uzaklıkta biryerde tamam dedi ikide bir arıyor sınavdan cıktım arkadaslarla muhabete dalmısım aramıs görmedim döndüm sonra bi tripler bos bos laflar yok nerdeydin nasıl cevap vermessin tamm simdi cıkıyorum dedim gelme artık orda kal dedi teli kapattı binince aradım konustuk ama tavırlı bundan sonra sana hiç karısmam kafana göre takıl falan dedi hiç güvenmiyor mu cok mu kıskanç cözemedim güvenmemesi için gercekten içbir sebep yok düsünüyorum da acaba tartısmak için bahaneler mi üretiyor bi tuhaf bu aralar biyere gidecegim dediğimde üst üste arar evdeyim isteyim dediğimde en fazla iki defa mesaj attım simdi nankörlük ediyosun sana olduğum kadar kimseye doğru olmadım sıkıntı yapma nasıl istersen öyle yaparız dedim cevap vermedi.. sizce bizde durum ne?
Canım bu modelin 36 yaş modeli bende de mevcut.Senlik bir durum değil..Kısaca ben benim modele RAHATSIZSIN DİYORUM... :D

Şu dünyada trip yapan insan kadar soğutucu başka bir hava dalgası olmasa gerek.
Ne derse desin,üstüne düşme,huyundan vazgeçmezse de onunla harcayacağın zamana yazık değil mi yav.

valla arkadaşım ben 2 yıllık evliyim ondan öncede 4 senemiz var. yani aynı adamla 6 senedir beraberim. daha hiç arkadaşlarımlayım diye azar işitmedim. yada eşimi azarlamadım. ben eskişehirliyim burada bir mekan var ismi sensus. şarap evi. genelde kız arkadaşlarımla orada toplanır geç saatlere kadar birkaç kadeh şarap içeriz. daha eşim hiç nerde kaldın ne zaman geleceksin demedi. sadece bazen çok geç saate kalırsak 12 1 gibi filan çıkışta haber verin ben sizleri eve dağıtayım geç oldu taksiye binmeyin der o kadar.

bu zamana kadar bana nerdesin diye hesap soran sormasına izin veridiğim tek insan babamdır. evin yolunu bul kör gece oldu diye mesaj atan annemdir. gerçi kör gece dediği genelde 10 filan olurdu :D

anandan babandan başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin. dahası arkadaşlarınla geçirdiğin hoş vakitten senin kadar keyif alamayıp senin adına mutlu olamayan biriyle bir ömür geçmez.
ama birde madalyonun diğer yüzü var. eşimin bana gösterdiği anlayışı bende ona gösteririm. nerdesin ne yapıyorsun o yanındaki kim o mesaj atan kim demem. zaten evlilik yada ilişki dediğinin olmazsa olmazı güvendir. güveneceksin. gerisi teferruat..

valla arkadaşım ben 2 yıllık evliyim ondan öncede 4 senemiz var. yani aynı adamla 6 senedir beraberim. daha hiç arkadaşlarımlayım diye azar işitmedim. yada eşimi azarlamadım. ben eskişehirliyim burada bir mekan var ismi sensus. şarap evi. genelde kız arkadaşlarımla orada toplanır geç saatlere kadar birkaç kadeh şarap içeriz. daha eşim hiç nerde kaldın ne zaman geleceksin demedi. sadece bazen çok geç saate kalırsak 12 1 gibi filan çıkışta haber verin ben sizleri eve dağıtayım geç oldu taksiye binmeyin der o kadar.

bu zamana kadar bana nerdesin diye hesap soran sormasına izin veridiğim tek insan babamdır. evin yolunu bul kör gece oldu diye mesaj atan annemdir. gerçi kör gece dediği genelde 10 filan olurdu :KK70:

anandan babandan başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin. dahası arkadaşlarınla geçirdiğin hoş vakitten senin kadar keyif alamayıp senin adına mutlu olamayan biriyle bir ömür geçmez.
ama birde madalyonun diğer yüzü var. eşimin bana gösterdiği anlayışı bende ona gösteririm. nerdesin ne yapıyorsun o yanındaki kim o mesaj atan kim demem. zaten evlilik yada ilişki dediğinin olmazsa olmazı güvendir. güveneceksin. gerisi teferruat..
ne güzel masalla diyelim bende öyleyim bazen nerdesin diye soruyorum öylesine isteyim canım foto atayımmı görüntülü ara istersen falan diyo yok diyorm öyledir diyorum benimde kendisi gibi düsündügümü sanıyo :)

Ya size ya kendine güvenmiyor.
güvenini sarsacak hiçbirsey yapmadım yapmamdan korkuyor ya da tartısmak için bahane arıyor bilmiyorum insan olarak iyi ama bu huyu beni yıprattı acaba bahanemi arıyor ?

Ya arkadaşlar kıskançlık "Çok seviyor beni gözünden sakınıyor" anlamına gelmiyor, bunda bir anlaşalım mı? Bana kızın olur mu deyince sevgilinize hak vermemiz gerekiyormuş "Aaa evet nasıl dönmezsin sevgiline" falan dememizi bekliyormuş gibi geldiniz de. Dürüst olmak her dakika rapor vermek demek değil sizin de bir hayatınız var. Haber verirsiniz "Sınava giriyorum, sınavdan çıkınca da arkadaşlarımla buluşacağım", bitti. Bu kadar taviz verirseniz elin adamının hayatınızı yönetmesine izin verirsiniz. Bunu yapmayın.

güvenini sarsacak hiçbirsey yapmadım yapmamdan korkuyor ya da tartısmak için bahane arıyor bilmiyorum insan olarak iyi ama bu huyu beni yıprattı acaba bahanemi arıyor ?
Bahane aradığını sanmıyorum kıskançlık bir huy hatta bana kalırsa bu derecesi hastalık, asla tahammül edemeyeceğim birşey.
Sizin tavrınız önemli bu noktadan sonra adamın huyunu öğrendiniz, buna katlanıp ömür boyu taviz mi vereceksiniz? Yoksa rest çekip, normal bir ilişki yürütebilecek misiniz? İkisi de olmuyorsa yapılacak belli.

Bence sizde durum senin kimliğinin oturmamış olması, insan yeri geldiğinde eeeehhhh demeyi bilmeli
az mı dedim hep zamanla düzelicem dedi seni tanıdıkca ne bileyim ortada sevgi de var ben cok zor ıınan
Bahane aradığını sanmıyorum kıskançlık bir huy hatta bana kalırsa bu derecesi hastalık, asla tahammül edemeyeceğim birşey.
Sizin tavrınız önemli bu noktadan sonra adamın huyunu öğrendiniz, buna katlanıp ömür boyu taviz mi vereceksiniz? Yoksa rest çekip, normal bir ilişki yürütebilecek misiniz? İkisi de olmuyorsa yapılacak belli.
simdi ayrıldım bitti

Back
X