merhabalar.. bayanlar size az önce sevgilimle tartıstığımız konuyu anlatıcam biraz gülün ve bana kızın
7 ay oldu beraberliğimiz hiç yalan söylemedim ama sorsan hep yalan söylüyorum sanki
sınav için cıktım isten ünive gidicem diye haber verdim merkeze 1 saat uzaklıkta biryerde tamam dedi ikide bir arıyor sınavdan cıktım arkadaslarla muhabete dalmısım aramıs görmedim döndüm sonra bi tripler bos bos laflar yok nerdeydin nasıl cevap vermessin tamm simdi cıkıyorum dedim gelme artık orda kal dedi teli kapattı binince aradım konustuk ama tavırlı bundan sonra sana hiç karısmam kafana göre takıl falan dedi hiç güvenmiyor mu cok mu kıskanç cözemedim güvenmemesi için gercekten içbir sebep yok düsünüyorum da acaba tartısmak için bahaneler mi üretiyor bi tuhaf bu aralar biyere gidecegim dediğimde üst üste arar evdeyim isteyim dediğimde en fazla iki defa mesaj attım simdi nankörlük ediyosun sana olduğum kadar kimseye doğru olmadım sıkıntı yapma nasıl istersen öyle yaparız dedim cevap vermedi.. sizce bizde durum ne?