• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigim esimi anlamiyorum sizce beni seviyormu??

Erkekler,sevmediği kadin için parasını ve zamanını harcamak istemez.Bence eşinizin hala sizde gönlü var.Anladigim kadarıyla ufak tefek sorunlar dışında kötü bitmemiş evliliginiz.Sanirim ikinizde çok fazla gurur ve inat yapmışsınız.Severek ayrıldığınızı düşünüyorum.Ayrilma sebeplerinden biri de eşimin yoğun çalışması kızıma ve bana zaman ayıramamasi demişsiniz.Esiniz yaptığı hatanın farkına varmış ama geç olmuş ve şimdi hatasını telafi etmek için tatile gitme teklifinde bulunmuş.Sizinle zaman geçirmek istiyor.Ama siz mesafeli durduğunuz için ve sürekli reddedildigi için zaman zaman sizin ona karşı hislerinizin bittiğini düşünüp karamsarlığa kapılıyor ve kendini geri çekiyor.Bazen de yakın tavrınızdan dolayi cesaret alıp size bir adım atıyor.Eski eşiniz gelgit yaşadığı zaman kendi davranışlarınızı bir süzgeçten geçirin bakalım.Siz nasıl davrandığınızda yakınlasiyor ve uzaklaşıyor.Şiddet,ihanet,alkol,kumar,sorumsuzluk vs gibi hataları olmadıysa tekrar denenebilir bence.Ben denemek isterdim şahsen.Sevgim,saygım bitmediyse 2.bir şansı verirdim.Eger eski eşinizle tatile gitmeyi ve yeniden denemeyi düşünürseniz sakın ailenizden saklamayın.Cocugumuz için tekrar denemek istiyoruz ama biraz zamana ihtiyacımız var deyin.Öyle hissediyorum ki eski eşiniz bu tatili sizinle tekrar yakınlaşmak ve denemek istediğini söylemek için istiyor.

Back
X