• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebep sevmemesi mi?

yesilgri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
492
296
53
merhaba hanımlar
1.5 yıllık evlıyım 8 aylıkta kızım var, eşimle problemımızın ne oldugunu bulamıyorum bı turlu yardımcı olursanız sevınırım farkl bakıs acılarına ıhtıyacım var.

onun tabırıyle bır ese daır beklentılerı neyse karsılıyorum ama hala ılgı gormeyen evde yanlız bırakılan bı kadınım bu konuyu ona acıp konustugumda hatta bazen maddeler hakınde ne ıstedıgını sorup karsılayıp karsılayamadıgımı bıle konusmusuzdur ve hepsıne verdıgı cevaplar evet tabı kı karsılıyosun oluyor ama ben hala ondan bana karsı sıcaklık sefkat ve ılgı bırlıktelık gormuyorum.

mesela evın butun ıhtıyaclarıyla ben ılgılenırım market manav cocugun ıhtıyacları dısarı cıkarılıp gezdırılmesı vs. eve gelırken bı sut yumurta falan ıstesem bı dunya mevzu yapar vay efendım nasıl ondan bısey ıstermısım eve gelırken utanmıyormusum ben karsılayamıyormuymusum evın ıhtıyacını falan

sabah 8 9 gıbı cıkar zaten evden 4 5 gıbı aksam yemegıne gelır(ofısı yakın eve) sonra tekrar gıder gece 11 12 bazen daha gec gelır eve ben butun gun evdeyım arkadaslarla cıkarsam arada o kadar. defalarca soylemısımdır gel bırlıkte bıseyler yapalım ya bahane bulur ya da eve gelır bılgısayarını acar karsısına oturur yıne muhabbet falan hak getıre son bı kac zamandır da ofısınde kalıyo gecelerı arıyorum gelsın dıye tlf bakmıyo sessıze alır cunku yatacagı zaman acmaz yanı tlf. en son gecen pazar yıne kaldı ofıste o gunde fecı basım agrıyo aradım gel hastayım sana ıhtıyacım var dedım ılac al dedı bısey demedı daha sonra gece uyandım tıtrıyorum atesten yanımda kızım yatıyo oda benım atesımden sırılsıklam olmus baktım eve gelmemıs ogundur bugundur ıste yaklastırmıyorum yanıma bı ozur bısey beklıyorum yok yıne aynı umursamazlık napıcam bılmıyorum.

velhasıl basınızı sısırdım hakkınızı helal edın, bana bı akıl verırsenız cok mutlu olurum bu adam ne yapmaya calısıyo?

Bu kadar gamsızlık pek hoşuma gitmedi.
Üstüne düşmeyin, bı halt yiyorsa eğer nasılsa ortaya çıkacak. Eve parasını bıraksın, siz de o yokmuş gibi yaşayın bakalım zaman ne gösterecek

Üzgünüm ama size eşi değil, hizmetçisi gibi davranıyor. Geceyi ofiste geçirmesi ne kadar saçmaysa, işten eve 11-12de gelmesi de o kadar abes.
Anladığım kadarıyla boşanmayı düşünmüyorsunuz. Sözünü dinlediği, saydığı bir aile büyüğünüz vs varsa derdinizi ona anlatın. Eşinizle konuşsun, aile terapistine gitmeye ikna etmeye çalışsın. Böyle evlilik olmaz. Eğer kabul etmezse siz de ya susup oturacaksınız ve hayatınızı zindan edeceksiniz ya da boşanacaksınız, kendi kendine düzelmez bu.
Bir mesleğiniz var mı? Aileniz sağ mı?

yesilgri yesilgri
Bana bu davranışlar hiç normal gelmiyor. Nikahta sözler verilirken ne deniyor "hastalıkta ve sağlıkta.."
"Aile" kavramının ne olduğundan emin mi acaba kendisi? Bir şişe süt almanın lafını etmek, gece ofiste kalmak, hastayken ilgilenmemek.. Bilemiyorum ama bunlar eşlerin herhangi birinin göstermesi gereken tavırlar değil kesinlikle..

Allah yardımcınız olsun..

Üzgünüm ama size eşi değil, hizmetçisi gibi davranıyor. Geceyi ofiste geçirmesi ne kadar saçmaysa, işten eve 11-12de gelmesi de o kadar abes.
Anladığım kadarıyla boşanmayı düşünmüyorsunuz. Sözünü dinlediği, saydığı bir aile büyüğünüz vs varsa derdinizi ona anlatın. Eşinizle konuşsun, aile terapistine gitmeye ikna etmeye çalışsın. Böyle evlilik olmaz. Eğer kabul etmezse siz de ya susup oturacaksınız ve hayatınızı zindan edeceksiniz ya da boşanacaksınız, kendi kendine düzelmez bu.
Bir mesleğiniz var mı? Aileniz sağ mı?
ılk evlendıgımız sıralar daha sıddetlı tartısmalarımız olurdu o sırada aıle buyuklerı cok konustu onunla ama hıc bırını takmadı pek nasıhat dınleyen bırı degıl kendı bıldıgını okur hep.
bosanmayı cok dusundum hatta nı ara lafı da gectı ama aılem kesınlıkle benı eve tekar kabul etmıceklerını soyledıler . ogretmenım aslında ama evlendıgımde yurt dısına tasındık o yuzden meslegımı yapamıyorum burda.

Aldatıyor da olabilir,evlenmeden önce bu kadar işkolik miydi aranız nasıldı evlenince mi çocuktan sonra mi değişti?

eşiniz sizi evin bekçisi gibi görüyor belli ki...
sorumluluk yok, sevgi yok, ilgi yok, ama kolay yoldan çocuk sahibi olmuş ve canı istediğinde gidebildiği sıcak ve temiz bir ev var.

yesilgri yesilgri
Bana bu davranışlar hiç normal gelmiyor. Nikahta sözler verilirken ne deniyor "hastalıkta ve sağlıkta.."
"Aile" kavramının ne olduğundan emin mi acaba kendisi? Bir şişe süt almanın lafını etmek, gece ofiste kalmak, hastayken ilgilenmemek.. Bilemiyorum ama bunlar eşlerin herhangi birinin göstermesi gereken tavırlar değil kesinlikle..

Allah yardımcınız olsun..
allah razı olsun tartısmaktan zıyade ona hep guzellıkle anlatıyorum herseyı ondan bekledıklerımı falan ama haklısın yapıcam dıyo faalıyete gelınce yok hıc bısey

Aldatıyor da olabilir,evlenmeden önce bu kadar işkolik miydi aranız nasıldı evlenince mi çocuktan sonra mi değişti?
esım aynnnı zamanda akrabam, bundan yaklasık 10 yıll once bulundugumuz ulkkeye gelıp ısını kurmus guzel bı ısı gelırı var burda kalmıs hıc donmemıs turkıyeye evlenmek ıstedıgındede benı goruyo aıle ortak sayfasından begenıyo gelıyo turkyeye ısrarla gorusmek ıstedı benımle asık oldugunu falan soylemıs araya benım amcalarımı falan gecırdı aılem de ısteyınce sozlendık yanı ve 2 ay nısanlı kalıp evlendık o ıkı ayda da sadece tlf gorustuk o bu ulkedeeydı yanı aslında pek tanımadan evlendım ama nısanlıyken herkeste oldugu gıbı bızde de ben ne dersem tabı kı senın ıstedıgın olucak dıyodu bılmıyordum boyle bı adam oldugunu

Adamın ne senle, ne evlilikle bir alakası yok.telefonda veya bilgisayarda bir şey bulamaman aldatma olmadığını göstermez.zaten bütün gün senden ayrı yaşıyormuş.ofisinde yatak odası var daha ne olsun.

Ben kocalik gorevimi yerine getiriorum benden baska bisey isteme sevgi de dahil demis resmen.. ilk aklima gelen baska biriyle gorusuyor olma ihtimali..

Adamın ne senle, ne evlilikle bir alakası yok.telefonda veya bilgisayarda bir şey bulamaman aldatma olmadığını göstermez.zaten bütün gün senden ayrı yaşıyormuş.ofisinde yatak odası var daha ne olsun.
dırek aldatıyo dıyemıcem cunku sordugumda benı sevdıgını soyler ya da ben soyledıımde oda sevıyorum der ayrıca benle konusurken hep canımlı hayatımlı konusur ya da bılmıyorum ya esımde olsa guvenmıyorum tabıkı aldatıyoda olabılır sonucta sevıyorum falan demesı aldatmadıgı anlamına gelmez bılıyorum da ıste acık acıkta evet aldatılıyorumda dıyemıyorum kanıtım olmadan. evlenmeden once ofısını evı gıbı kullanmıs yıllardır o yuzden ofısınde yatak odası falan var ozel olarak yaptırmamıs yanı

Back
X