sebeplerim boşanmak için yeterlimi kizlar sizce daha sonra pisman olmaktan korkuyorum :((

z_damla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
95
73
esimle 8 yillik evliyiz ve 2 tanede cocuğumuz var. hep promlemliydik beni sevdigini soyluyordu ama sevgiye dair pek birseyini gordugum soylenemez cocuklarina cok ilgilidir ama evin icinde ben konusmasam haftalarca konusmaz yatak odasinda bile öpmez guzel seyler soylemezdi isini bitirip arkasini doner uyurdu bu hali yuzunden artik onunla ayni yataga giremez olmustum son 5 aydir. aile mudehalelerine girersem zaten o hat safhadaydi bizimkilerde onunkilerde. son zamanda cok sey yasadik daha onceki actigim konuda anlattim. ben bosanmak istemesem onun oyle bir cabasi yok sevdigini soyluyor hep evleri ayirdik bu hafta bosanma davasi acicaz ne derse artik ona geliyorumki biran once anlasmali sekilde bitsin diye ben zaten seviyorum hemde cok bundan sonra ondan baskasinin hayatima girme ihtimali yok denecek kadar ama onunlaykende cok mutsuz oluyorum ve hep kavga ediyoruz ne yapicami bilemiyorum kizlar bana biraz yardimci olun

Anladigim kadariyla cok ilgisiz bi koca ama ilgili bir baba. Ilgiden baska sorunlariniz var mi?
Madem cok seviyorsunuz evleri ayiracagina bi konussaydiniz keske..

Evleri ayirdiginizda ki tepki neydi? Eger hala ilgisiz ise bence bosanman dogru karar..
Hic baskasini sevemem falan diye buyuk konusma. Emin ol sevecegin biri karsina cikacaktir.

ona neden bana karsi bu kadar ilgisizsin dedigimde sen hep benimle ayrilmayi düsündugunu bildigimden sana tam anlamiyla kendimi veremiyorum istem disi filan diyordu son yasanan olaylarda kardesiyle konustugu bi ses kaydi gecti elime ve ordada kardesine diyorki ailemle sorun yasadigi icin ben rahat olamiyorum ona gerektigi gibi davranmiyorum onun yaninda olsamda ona huzur vermiyorum onun benden tek istedigi sey ilgi ailemle iyi gecinirse bende rahat olup ona karsi ilgili olmaya calisirim filan diyor oysa ailesi o kadar hatalilarki o ailesinin hatalarini gormek istemiyor en son evin tapusunu filanda baskasinin uzerine yapmisti bosanma hazirligi olarak ama bi tane cicek aldi geldi bana sozler verdi bundan sonra daha iyi olucam diye ama ailesiyle ilk karsilasmasinda beni onlarin yaninda azarladi onlarin gonlune hosvarsin diye o kadar caresizimki iki tane kucuk cocuk onlari babasiz birakicam diye suclu hissediyorum kendimi ama konusuyorum iki gun iyi oluyor sonra hep ayni

ona neden bana karsi bu kadar ilgisizsin dedigimde sen hep benimle ayrilmayi düsündugunu bildigimden sana tam anlamiyla kendimi veremiyorum istem disi filan diyordu son yasanan olaylarda kardesiyle konustugu bi ses kaydi gecti elime ve ordada kardesine diyorki ailemle sorun yasadigi icin ben rahat olamiyorum ona gerektigi gibi davranmiyorum onun yaninda olsamda ona huzur vermiyorum onun benden tek istedigi sey ilgi ailemle iyi gecinirse bende rahat olup ona karsi ilgili olmaya calisirim filan diyor oysa ailesi o kadar hatalilarki o ailesinin hatalarini gormek istemiyor en son evin tapusunu filanda baskasinin uzerine yapmisti bosanma hazirligi olarak ama bi tane cicek aldi geldi bana sozler verdi bundan sonra daha iyi olucam diye ama ailesiyle ilk karsilasmasinda beni onlarin yaninda azarladi onlarin gonlune hosvarsin diye o kadar caresizimki iki tane kucuk cocuk onlari babasiz birakicam diye suclu hissediyorum kendimi ama konusuyorum iki gun iyi oluyor sonra hep ayni

O zaman üzgünüm ama ılımlı olamayacağım. Konuşulduktan iki gün sonra aynı insan olacaksa ne anladım ben o işten?

Eğer ile, ama ile, keşke ile yaşanmaz ilişkiler ve aşk ...

Sizin bey olayı tamamen bunlara bağlamış yani sen eğer ailesi ile iyi geçinirsen seninle ilgilenecek, iyi geçinmezsen böyle olacak. Normal bir durum değil ki bu... Maalesef aile olmanın ne demek olduğunu, insanın eşi ile anne-babası arasında denge kurması gerektiğini bilecek olgunluğa erişememiş ve erişemeyecek. Hakkınızda hayırlısı olsun, başka bir şey diyemiyorum.

bakimli güzel biriyim ve etrafimdaki herkes beni cok fazla övüyor kendi akrabalarida dahil gelinimiz insallah boyle olur diyorlar guzel oldugumu hep soyluyorlar ailesinin onca yaptiklarina baskasi olsa yuzlerine bakmazdi ben hafta bir gun gidiyormussumda neden 2 gun gitmiyormussum vs vs ben nerde hata yaptim bilmiyorum

Ailesi ile iyi geçinmeyecek veya alttan almayacak kadar ne sıkıntınız oldu?

esimle 8 yillik evliyiz ve 2 tanede cocuğumuz var. hep promlemliydik beni sevdigini soyluyordu ama sevgiye dair pek birseyini gordugum soylenemez cocuklarina cok ilgilidir ama evin icinde ben konusmasam haftalarca konusmaz yatak odasinda bile öpmez guzel seyler soylemezdi isini bitirip arkasini doner uyurdu bu hali yuzunden artik onunla ayni yataga giremez olmustum son 5 aydir. aile mudehalelerine girersem zaten o hat safhadaydi bizimkilerde onunkilerde. son zamanda cok sey yasadik daha onceki actigim konuda anlattim. ben bosanmak istemesem onun oyle bir cabasi yok sevdigini soyluyor hep evleri ayirdik bu hafta bosanma davasi acicaz ne derse artik ona geliyorumki biran once anlasmali sekilde bitsin diye ben zaten seviyorum hemde cok bundan sonra ondan baskasinin hayatima girme ihtimali yok denecek kadar ama onunlaykende cok mutsuz oluyorum ve hep kavga ediyoruz ne yapicami bilemiyorum kizlar bana biraz yardimci olun
Siz ayirmissin bile herseyi. Oturup hic düsündünüzmü acaba oda kafasina takiyormu benim taktigim kadar? Bosanmak istemese evi ayirmaniza sonuna kadar karsi cikar direnirdi

annemin bir lafı var, "bazen sevmek yetmez..." malesef evliliği yürütmek için saygı, sevgi, anlayış, sadekat gibi birçok şey bir arada olmalı. sadece sevmek mutlu olmaya yetmiyor.

mutsuz musunuz?
çabalıyorsunuz ama karşıdan bir şey göremiyor musunuz?
evet e evet yeterli sebepler

Bir kadın durduk yere boşanmak istemez. Herkesin harcı değil düzenini bozup anne baba evine dönmek. Dönmeyecekse de tek başına ayakta kalmak.
Siz düşündüğünüze göre vardır sebebi. Burada yedi kat yabancıyız, ne biz dedik diye boşanılır ne de boşanmaktan vazgeçilir. Hakkınızda hayırlısı.

Seviyorum demişsiniz bu minvalden yola çıkacağım... Bende eşimi çok seviyorum inanın sırf bu sebebten onu boşamadım... Hatta benim yerimde başkası olsa eşimi belki elli defa boşardı... Yaklaşık 9 yıldır işi dolayısıyla yurtdışında yaşıyor 6 ayda bir gelip 15 gün kalabiliyor ...
Ailesiyle ilgili hiçbir sorunda beni tutmadı ama onları da tutmadı ortayı bulun karışmıyorum dedi hep
Kayınvalidem bana karşı önyargılıydı Allah'ın izniyle bunu yendim daima çok iyi davrandım Allah var o da nankörlük etmedi şimdi beni evlatlarından ayırmaZ... Eğer vaktiniz varsa konularıma bakın neler yaşadım...
Tavsiyeme gelirsek boşanmayın
Boşanınca üzüleceğinizi hissediyorum
Eğer sevgi varsa ayrılık çok zor gelir yavrularınız boynunu büker ... Çok mu zor bir kaç şeyi alttan almak görmezden duymazdan gelmek ...

seven erkek böyle yapmaz
ne demek ya yatak odasında bile öpmemek
ailesiyle iyi anlaşsan birden ilgilenme isteğiyle mi dolacak içi? yeterince sevmiyor bence

her şey olabilir de bu evin tapusunu başkasının üzerine yaptırması af edilir bir şey değil senin ve çocuklarının kısmetini alama diye başkasına geçirmek bilemedim

siz boşanmaya hazır değilsiniz. Boşanırsanız pişman olursunuz. Bence düzeltilemeyecek şeyler de değil. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Sebepleriniz de bence yeterli değil. Karşılıklı sebepleri olabilecek şeyler hepsi çünkü. Siz boşanma çığırtkanlarına kulak asmayın. Eşiniz de memnun değildir eminim bu durumdan. Çözün.

X