sebepsiz ağlamalarım...

mutlugunlerdenkalma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
626
1.067
33
kızlar merhabaaa,

son bir haftadır birden bire sessiz sessiz ağlıyorum. her şeye üzülüyorum. yanaklarımdan ardı ardına süzülüyo yaşlar.

psikoloğa gidin diyeceksiniz ki haklısınız, ama ne anlatayım ki?

öyle bildiğim şudur dediğim bi derdim yok.

hani adet döneminde duygusallaşırız ya, öyle içleniyorum. ama o dönemde değilim.

mevsimden midir sizde var mı böyle birşey? ya da bir tahmininiz var mı?

şaştım kaldım her şeye üzülüyorum. yok montu sıcak tutmuyo galiba, yok gariban belli, yok acaba canı bişey mi istedi diye önüme gelene ağlıyorum. evet insani bi duygu ama bu ara çok ağlıyorum garip geldi açıkçası. ağzım burnum titriyo çocuk ağlaması gibi ağlıyorum tövbeler olsun.

var mı böyle benim gibi içli içli ağlayan ya da sizce bu kafama takmam gereken bişey mi?

kızlar merhabaaa,

son bir haftadır birden bire sessiz sessiz ağlıyorum. her şeye üzülüyorum. yanaklarımdan ardı ardına süzülüyo yaşlar.

hani adet döneminde duygusallaşırız ya, öyle içleniyorum. ama o dönemde değilim.

şaştım kaldım her şeye üzülüyorum. yok montu sıcak tutmuyo galiba, yok gariban belli, yok acaba canı bişey mi istedi diye önüme gelene ağlıyorum. evet insani bi duygu ama bu ara çok ağlıyorum garip geldi açıkçası. ağzım burnum titriyo çocuk ağlaması gibi ağlıyorum tövbeler olsun.

var mı böyle benim gibi içli içli ağlayan ya da sizce bu kafama takmam gereken bişey mi?

Hemen psikoloğa psikiyatriste lüzum yok bence
Hormonsaldır
Dolmuşsunuzdur

Geçen gece okuduğum romandaki adamın halime ağladım hüngür hüngür. Bir kadınlar değişik yaratıklarız.

Hemen psikoloğa psikiyatriste lüzum yok bence
Hormonsaldır
Dolmuşsunuzdur

Geçen gece okuduğum romandaki adamın halime ağladım hüngür hüngür. Bir kadınlar değişik yaratıklarız.
her asker gördüğümde ağlarım. hıçkıra hıçkıra. bi başlıyorum dua etmeye allllaaah evine kavuştursun allahhh yarine kavuştursun ardı kesilmiyo.
çocuk görüyorum, üstü eskiyse ağlamaya başlıyorum.

tamam çok insani şeyler ama yanımdaki insanlar ağlamadan da karşılayabiliyor bu durumu.

suratım kurumuyo yahu:(

Benim bi kardeşim öyle grip olup gözün yaşarsa ağlar:KK53:
Hepimiz ona ayrı bir tlerans gösteririz :anne:
Ona birçözüm bulamadık:KK12:

Biz onu öyle kabul ettik:KK19:
yok öyle değilim.

yakınlarımdan çok kişiyi kaybettim. isyan edemem hiç. olanlara dua ederim allah onlara versin ömür diye.

hasta olurum hastayım demem kanser olanlar gelir aklıma dermansız derdi olanları düşünürüm.

hani büyütmem öyle, güçlü dururum kendimce ama işte bu aralar bi sümüklü böceğim anlamadım:)

kızlar merhabaaa,

Dolmussunuz ,simdide tasiyordur.Aglamaktan cekinmeyin ,bir sure sonra rahatlarsiniz.
Arada bende de olur, bir kac gun surer .

her asker gördüğümde ağlarım. hıçkıra hıçkıra. bi başlıyorum dua etmeye allllaaah evine kavuştursun allahhh yarine kavuştursun ardı kesilmiyo.
çocuk görüyorum, üstü eskiyse ağlamaya başlıyorum.

tamam çok insani şeyler ama yanımdaki insanlar ağlamadan da karşılayabiliyor bu durumu.

suratım kurumuyo yahu:KK43:

Hassas birisiniz demek ki.
İsterseniz görünün doktora vardır belki bir sebebi.

Back
X