Sebepsiz Ayrilik?

Sliimshady

MimarHanim
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
285
121
Merabalar arkadaslar
Benim uuuzuuun yillardir 5.5 yillik bir iliskim var-di.
Bir cok sorunun ustesinden geldik sinav donemlerinden ciktik ayni sehir de universiteler kazandik.
Bir suru sorunumuz oldu hepsini atlattik iyi gunde kotu gunde hep birbirimizin yaninda olduk.
Yani anlayacaginiz guzel bir iliskiydi. Taa ki iki uc gune kadar.
Ayrilmamiz gerektigini soyledi ben sasirdim tabi ki nedenini sorguladim ama elle tutulur bir sey bulamadim.
Beni sevdigini ama boyle olmasi gerektigini savundu.
Tabi ki de ben bunu kabul etmedim.
Baska biri mi var diye dusundum ama bunu soracak kadar da saygisiz olamadim, cunku guveniyorum boyle bir seyle de suclayamazdim.
Benden bikmadigini tam tersine her seyin guzel oldugunu ama bunun olmasi gerektigini soyleyip durdu
Yani benden ayrilmak istiyorsa ayrilsin tabi ki en dogal hakki karsilikli saygi icerisinde ama kac yildir emek verdigimiz iliskinin sebepsiz bitmesini anlayamiyorum. Gururumu kiripta tekrar konusmakta istemiyorum.
Aklima gelen tek sey karsimdaki kisinin annesi ve babasi ayri. Annesiyle yasiyordu bizim oldugumuz sehirde. Babasi istanbulda iyi bir firma sahibi oglunu istanbulda bir universiteye gecirip islerinde yardimci olmasini istemisti. Cunku tek oglu ve gercekten zor durumdaydi.
Bu sebepten uzulecegimi mi dusunerek ayrildi acaba yoksa aklima getirmek istemesemde baska birinden mi hoslanmaya basladi.
Acikcasi napcagimi bilmiyorum ve her gun kendi kendimi yiyorum.

Öyle bisey olsa neden ayrilsin ki uzaktan ilişki yürüten yüzlerce insan var, o da yapardi isteseydi.
Ama çok sinir oluyorum böyle nedensiz gidenlere 5 buçuk yılını vermissin bunu öğrenmek en doğal hakkin. En azindan daha kolay kabullenirdin ayrılığı. Başka biri olabilir malesef

Bu erkeklere rahat batıyor...Ya da dediğiniz gibi babasının yanında rahat bir hayat yaşamak istiyordur ama sizi üzmektente korkuyor olabilir ama dile kolay 5.5 yıllık ilişkinin bitme sebebi bu olamaz...Başka biride olmaz diye düşünüyorum kim için bi insan bi anda 5 yıldan vazgeçer ki... Çok ilginç ve nedenini gerçekten merak ettim takipteyim:KK14:

Öyle bisey olsa neden ayrilsin ki uzaktan ilişki yürüten yüzlerce insan var, o da yapardi isteseydi.
Ama çok sinir oluyorum böyle nedensiz gidenlere 5 buçuk yılını vermissin bunu öğrenmek en doğal hakkin. En azindan daha kolay kabullenirdin ayrılığı. Başka biri olabilir malesef

Soyle ki biz farkli sehirlere gidersek yurutemeyecegimizi biliyorduk karsilikli konusmustuk bu sebeple ayni sehiri tercih etmistik.
Ondan dolayi bir de eger istanbula giderse ortak gorusebilcegimiz pek bir yer kalmiyor. Bilemedim baskasi olsa icim rahatlar kendi tercihi terbiyesizligi derim en azindan.

Bu erkeklere rahat batıyor...Ya da dediğiniz gibi babasının yanında rahat bir hayat yaşamak istiyordur ama sizi üzmektente korkuyor olabilir ama dile kolay 5.5 yıllık ilişkinin bitme sebebi bu olamaz...Başka biride olmaz diye düşünüyorum kim için bi insan bi anda 5 yıldan vazgeçer ki... Çok ilginç ve nedenini gerçekten merak ettim takipteyim:KK14:

Bende siizn gibi dusunuyorum. Cesaret edebildiyse 5 yillik iliskiden vazgecmeye baska biri icin helal olsun yani.

Sebepsiz ayrılık yoktur,er yada geç ortaya çıkar sebebi.seven erkek ne kadar uzakta olsa ayrılamaz sevdiğinden.hakkında Hayırlısı olsun

Açıkça konuşmalısın, konuşmak gurursuzluk olur demişsin ama arada 5,5 yıllık bir ilişki, hiç bir sebep söylemeden bitirmek isteyen bir sevgili var. Erkeklerin bu böyle olması gerekiyor diye işin içinden sıyrılmalarına da sinir oluyorum. Neden bittiğini bilmek senin hakkın. Başkası mı var yoksa cidden uzak mesafe yüzünden mi bitirmek istiyor gerçek sebep ne açıkça söylesin. Kafanda soru işaretleriyle yaşamak çok zor, en azından sen sebebi öğrenir kafanda tamamen bitirirsin ya da çözebileceğiniz bir sorun varsa beraber uğraşırsınız. Bu şekilde ilişki bitirilmez...

Dogru diyorsunuz ama ya ben safim yaniliyorum ya da karsimdaki cok zeki.
Cunku bunlari konusurken ben ilk defa agladigini duydum karsimdaki insanin.
Belki de sucluluk aglamasidir tabi

Bende siizn gibi dusunuyorum. Cesaret edebildiyse 5 yillik iliskiden vazgecmeye baska biri icin helal olsun yani.
Ben bile çok merak ediyorum...Bence yüzyüze konuşun 5 yılın hatrına...Sizin aranızda artık ilk o adım atsın falan kalmaması gerek...Buluşun zaten yüzünden anlarsınız üzgün mü yoksa cool mu davranıyor....Ve medenice bunun sebebinin ne olduğunu sorun gayet dik durarak sadece merak ettim sonuçta 5 yıl geçirdik birlikte bunu bilmek hakkım kafamı soru işaretleri kemirsin istemiyorum nedenini öğrenip medenice gitmek istiyorum diyin...bu sizin hakkınız

Çok iyi niyelisin.
Uzun birliktelikler de bazen bir tarafın göremediği sorunlar çözülmedikçe karşı tarafın gözünde dağ gibi büyür. Birikimler sonucu sorgulamalar başlar...

Soyle ki biz farkli sehirlere gidersek yurutemeyecegimizi biliyorduk karsilikli konusmustuk bu sebeple ayni sehiri tercih etmistik.
Ondan dolayi bir de eger istanbula giderse ortak gorusebilcegimiz pek bir yer kalmiyor. Bilemedim baskasi olsa icim rahatlar kendi tercihi terbiyesizligi derim en azindan.
Sen onun yerinde olsan ayrılır miydin ? Ben sanmıyorum ayrılacağını çünkü seviyosun. O da ayrilmamaliydi uzakta olup evlilik yürüten bile var. Kaç yaşındasınız bu arada ?

Açıkça konuşmalısın, konuşmak gurursuzluk olur demişsin ama arada 5,5 yıllık bir ilişki, hiç bir sebep söylemeden bitirmek isteyen bir sevgili var. Erkeklerin bu böyle olması gerekiyor diye işin içinden sıyrılmalarına da sinir oluyorum. Neden bittiğini bilmek senin hakkın. Başkası mı var yoksa cidden uzak mesafe yüzünden mi bitirmek istiyor gerçek sebep ne açıkça söylesin. Kafanda soru işaretleriyle yaşamak çok zor, en azından sen sebebi öğrenir kafanda tamamen bitirirsin ya da çözebileceğiniz bir sorun varsa beraber uğraşırsınız. Bu şekilde ilişki bitirilmez...

Bilmiyorum konusmak mantikli olani ama kendimi kucultmekte istemiyorum fazlasiyla

Çok iyi niyelisin.
Uzun birliktelikler de bazen bir tarafın göremediği sorunlar çözülmedikçe karşı tarafın gözünde dağ gibi büyür. Birikimler sonucu sorgulamalar başlar...

Evet ben de oyle dusundum sorguladim ben mi yanlis davraniyorum acaba yanlis bir sey mi yaptim onu uzecek ya da bikti mi bunlarin hepsini sorguladim ama soyledigi tek sey seninle alakli hic bir sorunum yok tam tersine sen benim icin cok degerlisin ve seni seviyorum diyor. Bu da daha fazla benim kafami karistiriyor

Şuan benim olduğum durumdasın vallahi çözüm bulursan gel bana da söyle. Zaten insanı delirten de ortada bir sebep olmaması. :KK14: O kadar emek boş yere gidiyor ve elimizden de bir şey gelmiyor ne acı.

Başka biri vardır, ya da sıkılmıştır. Senin üzülmemen için senden ayrıldığını falan düşünme, ayrılınca daha çok üzüldün çunku. Anlayamıyorum bir de seni seviyorum ama ayrılmamız lazım. Ne saçma sapan bir cümle.

X