- 28 Nisan 2016
- 47
- 16
- 88
- Konu Sahibi zeynebsi45
-
Bilmiyorum ki bunu nasıl ogrencem onu da bilmiyorum çünkü hiç ortak arkadaşımız yokacaba başka birilemi tanıştı
Sence sorsam mi ona nedeniniacaba başka birilemi tanıştı
mesaj at sebebini ogrenmek istiyorum diye...merak etme ısrarcı degilim senin secimine saygı gostercem ama aklima baska biri olma ihtimli geliyor boyle bisey vrsa bilmek istiyorum diye yaz bence.ya bi taraftan dogru söluosunda ilerde terk etse daha kötü olabılırdı ama gercekten kötü bişey yasanmadı mesela dısarı cıkıoruz cok ılgılı alakalı davranıodu espriler fln bi anda kestı muabbetı bastan öle davransa zaten beklenti icine girmez insan hosuna da giden biri olunca gitmesin ıstıosun işte baska birimi var acaba diyosun
bence kendine bu kötülüğü yapma daha fazla...adam bak ne güzel uzatmadan brakms...binlerce adam var taklma dünyaya bi kere geliyosun onu da sana yara bandı muamelesi yapan birini düsünerek mi gecirecen?ya yedekte tutuyo yada yeni ilişkiden cıktıysa yara bandı muamelesi yaptı bna diye düsünüorum sonrada aklı basına gelıp iice ilerlemeden bitirdi gbime gelio ama diorumya ilk adımı bn attım cok hos bırı dye bile bile acı cektırcegını anladım halde ıstıorm ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?