Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu is cidden rahatlik isi.. stresi biraktiginda hamile
Kalirsin..bu kadar kisi soyluyor bunu, bende dahil(!) ki bi engeliniz zaten yokmus tibben. Allah istemeyene verir, isteyeni bekletir diye birsey var..herkesin bi
Imtihani var, ama inanin vazgectiginzde oluyor, bu da kafanizi bosalttiginiz icin. Siz yinede bir kac doktor daha gezin yani tek doktorda kalmak her zaman iyi birsey degil. Allahim senide tum bebek isteyenlerede saglikli sihhatli hayirli bebekler versin, bizdekilerede saglik sihhat guzel hayirli
Omur versin insallah.. isteyen herkesin kucagi dolsun
Bu konuyu açtığımda çok üzgündüm. Gercekten de aman olmuyo napalım dediğim ay oldu. Çok şükür 23 haftalık olduk bile. Stres çok etkiliyor diye düşünüyorum
Bu konuyu açtığımda çok üzgündüm. Gercekten de aman olmuyo napalım dediğim ay oldu. Çok şükür 23 haftalık olduk bile. Stres çok etkiliyor diye düşünüyorum