Evet ben kaldım. ilk bebegim tup bebek. Doğumdan 15 ay sonrada normal yolla hamile kaldım. Tavsiyem hemen istiyorsan tup bebek düşün. Ben yumurta takipi klomen aşılama hepsini 2 şer kez denedim. Sonuc alamadım ve pişman oldum.Sebepsiz infertilite olup hamile kalanlar hangi yöntemleri denediniz biraz yardımcı olur musunuz?
Ortalama 1 yılı geçti henüz ilk bebek olucak hsg falan çekildi hsg sonrası ihtimal yüksek olduğu için kendimize 3 ay süre verdik olmazsa mecbur tüp bebek olucak ama süreç korkutuyor işte2 sene geçti aşilama yapildi her yontem denendi ve olmadiysa tup bebege geçin...
Asilama yaptirdim tutmadi doktorum tutana kadar yapacaz dedi kabul etmedim tup bebege gectim. Birde tup bebek doktorlari detayli arastirmada yapiyor neden olmadigiyla ilgili.. Mesela hicbir kadin dogum uzmani laparoskobi yapalim demez.. ben 5 senedir sebepsizim ilk tup bebekle hamileyim cnm dariisi basina ve tum isteyenlere insallah
Ortalama 1 yılı geçti henüz ilk bebek olucak hsg falan çekildi hsg sonrası ihtimal yüksek olduğu için kendimize 3 ay süre verdik olmazsa mecbur tüp bebek olucak ama süreç korkutuyor işte
Benimde sol tüpden geçiş var ama sızıntı şeklinde sağ tüpte hiç sıkıntı yok hiç hamile kalamadım eşimin morfolojisi 7 çıktı genel yorumlara baktığımda aşılama pek tutmuyor gibi anlıyorum tüp bebek sanırım daha iyiBen ben 4 yıl içinde 2 kez aşılama yapıldı tutmadi öncesinde 1 kez dış gebelik geçirdim hsg çekildi sag tüpüm tikaliydi o açıldı şubat ayinda tüp bebek yaptıracaktım kasim ayinda hamile kaldım
İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile olur bizimde bebişlermiz olsun bir de insanlar sürekli sordukça saldırasım geliyor başkasının bebeğini görünce içten içe üzülüyorumben kaldım canım bu ay 3 yıl dan sonra ama kimyasal oldu bu bile umut oldu bana
Isine yararsa sana eşimin en son sonuçlarını gönderiyorum aşılama psikolojik olarak yıpratıyor insani tutma ihtimali düşük insanin hevesi kırılıyor durumun varsa tüp bebek dene kesinlikleBenimde sol tüpden geçiş var ama sızıntı şeklinde sağ tüpte hiç sıkıntı yok hiç hamile kalamadım eşimin morfolojisi 7 çıktı genel yorumlara baktığımda aşılama pek tutmuyor gibi anlıyorum tüp bebek sanırım daha iyi
Biraz birikimim var valla tüp bebek denicem galiba şuan o yattı aklıma 2 maks 3 ay daha denicem olmazsa sonra tüp denicem hatta 2 embriyo bile koydurabilirim riske atmamak için böyle düşünüyorum bakalım hasta olunca doktora tekrar gidicem 3 günü gel demişti doktor ne önerecek bilmiyorum ama artık okumaktan araştırmaktan profosör olduk eşimle ikimiz herseyi ezbere biliyoruz belki de çok kafaya takıyorum herkes rahat ol diyor ama pek mümkün olmuyor bemde ters tepiyor sankiIsine yararsa sana eşimin en son sonuçlarını gönderiyorum aşılama psikolojik olarak yıpratıyor insani tutma ihtimali düşük insanin hevesi kırılıyor durumun varsa tüp bebek dene kesinlikleEki Görüntüle 2277354
Ben de sebepsiz infertilite ile doğal yolla hamile kaldım, kendiliğinden oldu. Hiç beklemediğim düşünmediğim hatta bebek fikrini ertelediğimiz ay hamile olduğumu öğrendim (zaten olmuyor diye korunmuyorduk)Sebepsiz infertilite olup hamile kalanlar hangi yöntemleri denediniz biraz yardımcı olur musunuz?
Ne güzel keşke bizimde öyle olsa gözünüz aydın çok sevindimBen de sebepsiz infertilite ile doğal yolla hamile kaldım, kendiliğinden oldu. Hiç beklemediğim düşünmediğim hatta bebek fikrini ertelediğimiz ay hamile olduğumu öğrendim (zaten olmuyor diye korunmuyorduk)
Sebepsiz infertilite olup ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?