Sebepsiz infertilite olup hamile kalan var mı

Pisicik75

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
12
3
6
32
Sebepsiz infertilite olup hamile kalanlar hangi yöntemleri denediniz biraz yardımcı olur musunuz?

Sebepsiz infertilite olup hamile kalanlar hangi yöntemleri denediniz biraz yardımcı olur musunuz?
Evet ben kaldım. ilk bebegim tup bebek. Doğumdan 15 ay sonrada normal yolla hamile kaldım. Tavsiyem hemen istiyorsan tup bebek düşün. Ben yumurta takipi klomen aşılama hepsini 2 şer kez denedim. Sonuc alamadım ve pişman oldum.

Peki hangi doktora gittiniz ortalama ne kadara hallettiniz ona göre kendimi hazırlamak istiyorum zor bir süreç mi

2 sene geçti aşilama yapildi her yontem denendi ve olmadiysa tup bebege geçin...
Asilama yaptirdim tutmadi doktorum tutana kadar yapacaz dedi kabul etmedim tup bebege gectim. Birde tup bebek doktorlari detayli arastirmada yapiyor neden olmadigiyla ilgili.. Mesela hicbir kadin dogum uzmani laparoskobi yapalim demez.. ben 5 senedir sebepsizim ilk tup bebekle hamileyim cnm dariisi basina ve tum isteyenlere insallah

Ortalama 1 yılı geçti henüz ilk bebek olucak hsg falan çekildi hsg sonrası ihtimal yüksek olduğu için kendimize 3 ay süre verdik olmazsa mecbur tüp bebek olucak ama süreç korkutuyor işte

Ben ben 4 yıl içinde 2 kez aşılama yapıldı tutmadi öncesinde 1 kez dış gebelik geçirdim hsg çekildi sag tüpüm tikaliydi o açıldı şubat ayinda tüp bebek yaptıracaktım kasim ayinda hamile kaldım

Benimde sol tüpden geçiş var ama sızıntı şeklinde sağ tüpte hiç sıkıntı yok hiç hamile kalamadım eşimin morfolojisi 7 çıktı genel yorumlara baktığımda aşılama pek tutmuyor gibi anlıyorum tüp bebek sanırım daha iyi

Isine yararsa sana eşimin en son sonuçlarını gönderiyorum aşılama psikolojik olarak yıpratıyor insani tutma ihtimali düşük insanin hevesi kırılıyor durumun varsa tüp bebek dene kesinlikle

Biraz birikimim var valla tüp bebek denicem galiba şuan o yattı aklıma 2 maks 3 ay daha denicem olmazsa sonra tüp denicem hatta 2 embriyo bile koydurabilirim riske atmamak için böyle düşünüyorum bakalım hasta olunca doktora tekrar gidicem 3 günü gel demişti doktor ne önerecek bilmiyorum ama artık okumaktan araştırmaktan profosör olduk eşimle ikimiz herseyi ezbere biliyoruz belki de çok kafaya takıyorum herkes rahat ol diyor ama pek mümkün olmuyor bemde ters tepiyor sanki

Ben de sebepsiz infertilite ile doğal yolla hamile kaldım, kendiliğinden oldu. Hiç beklemediğim düşünmediğim hatta bebek fikrini ertelediğimiz ay hamile olduğumu öğrendim (zaten olmuyor diye korunmuyorduk)

Ben de sebepsiz infertilite ile doğal yolla hamile kaldım, kendiliğinden oldu. Hiç beklemediğim düşünmediğim hatta bebek fikrini ertelediğimiz ay hamile olduğumu öğrendim (zaten olmuyor diye korunmuyorduk)
Ne güzel keşke bizimde öyle olsa gözünüz aydın çok sevindim

Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti . Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun

Ben 2bucuk sene denedim 3kez aşılama oldum artık tül bebeğe gidecektim ve adet olamyi bekliyordum işlemlere basliycaz adet olunca.ama adetim 4gun gecikti .daha öncede geciktigi olmuştu beklemeye devam ettim.6gun oldu artık dayanamıyordum test yaptım hafif silik 2cizgi gördüm yine inananamadim.okadar uğraştık okadar bekledik insan hiç inanamiyor.cok zor sureclerdi gerçekten.gece kan verdim acile gisldip beta HCG pozitif Allah'ım dünyalar benim oldu okadar uğraşmıştır olmamisti bu ay nasıl olduda oldu hiç bir açıklamam yok gerçekten.hic bir açıklamam yok Allah'ım bana bı mucize verdi tek açıklamam bu.cok şükür bin şükür Allah'ıma.arkadaslar zamanı varmış demekki uzmeyin kendinizi zamanı gelince geliyor mucizemiz.dualarim çok Allah'ım her isteyene nasip etsin inşallah.tum testlerimiz yapıldı sebebi bilinmeyen infertilite tanımız vardi.biarada tek tek neler yaptığımızı anlatırım inşallah.

Banada dr sebebsiz infertilite demişti 4 yıl olmadi cocugum 1 yıl tedavi+aşılama olmadı.doktor en son tüp bebek dedi.Olursa olur olmazsa olmaz dedim kafamdan attım hic beklemedigim bir zamanda hamile kaldım.Allah vakti zamanı gelince veriyor sabır herseyden önce sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…