Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anjel peki neden aşılama ve tüp bebek tutmadı?doktor bize tüp bebek için şanslı adaylardansınız dedi,ama tutmayabiliyordademekki Allah verirse olucak,doktorlarda aracı sadece hayırlısı olsun.dua etmekten başka çaremiz yok kızlar....
merhaba kizlar ben de sebepsiz infertilite grubundaydim galiba aci bir sonla ciktim bu gruptan. 22 ay sonra dogal yoldan hamile kaldim ama bebegim 10. haftada kalbi durdu ve aldilar ne yazikki!! bir hafta oluyor yerde miyim gokte mi, hamile kalmam da kaybetmem de bir ruyay miydi? kisacasi kotuyum hem de cok kotu....
bana da akliniza gelen genetik test haricinde tum testler yapildi spermimiz bol, yumurtlamam cok iyi ve duzenliydi...
simdi ne denir bilmiyorum ama sizden rica ediyorum duanizi "saglicakla kucagima alabilcegim bir gebelikse Allahim nasip et" diye yapin, inananin bu kadar bekleyis ve acidan sonra boyle bir son cok yikici....belki faydasi olacaksa hamile kaldigim ayin en az stres yaptigim ay oldugunu cok aklimda olmadigini soylemem gerekir.
Allah tez zamanda saglikli hamilelikler nasip etsin...amin.
slm kızlar bana da aynı sebebsiz dediler,3 aşilama yaptırdım önceden rahim filim çektirdim bir kaç ay doktorum takib etti.Sonra 3 aşilama.Olmadı.3 sene uraşiyorus.Son dedi sebebsiz dedi şimdi tüp bebek dedi ve son dedi laparoskopi yapalım dedı.Filimde her şey temiz ama bakalım.Laparoskopi sonuçu tüplerim kapalıymiş.Sol tüpümü açtılar sağ açamadılar.Ben şok geçirdim.3 sene her şey çok güzal dediler ve boyle ...ve üstelik3 sene boşuna her şey yapıldı.Laparoskopiden sonra gene 1 aşilama oldum ama oda tutmadı.Şimdi doktor sadece tüp dedi.Ama bende tükendim.Artık ne gücüm ne sinirim nede sabırım kaldı.Sadece bunu biliyorum tüp yapı de o da tutmasa ben kaldıramam bunu.iki ay kendımi su akıntısına braktım .Artık olucaksa olsun inancim kalmadı..