L Leyla_ada Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2021 11 4 1 30 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrulim38 #21 ebrulim38 .!.: Kızlar bir yıldır gebe kalamıyorum Herşeyim normal Eşiminde öyle Ovulasyon takibi aylardır yapıyorum İki kez yumurta catlatma tedavisi negatif Gecen ay hsg rahim filmi cekildi temiz Bu ay da adetime 4 gün kala test yaptm negatif Artık tükendim napcagımı bilmiyorum Benim durumumu yaşayan var mı??? Genişletmek için tıkla... Eşinizin spermin sz da olsa dusukluk varsa bu da engel oluyor
ebrulim38 .!.: Kızlar bir yıldır gebe kalamıyorum Herşeyim normal Eşiminde öyle Ovulasyon takibi aylardır yapıyorum İki kez yumurta catlatma tedavisi negatif Gecen ay hsg rahim filmi cekildi temiz Bu ay da adetime 4 gün kala test yaptm negatif Artık tükendim napcagımı bilmiyorum Benim durumumu yaşayan var mı??? Genişletmek için tıkla... Eşinizin spermin sz da olsa dusukluk varsa bu da engel oluyor
P Pms12 Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2021 5 1 16 32 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrulim38 #22 ebrulim38 .!.: Kızlar bir yıldır gebe kalamıyorum Herşeyim normal Eşiminde öyle Ovulasyon takibi aylardır yapıyorum İki kez yumurta catlatma tedavisi negatif Gecen ay hsg rahim filmi cekildi temiz Bu ay da adetime 4 gün kala test yaptm negatif Artık tükendim napcagımı bilmiyorum Benim durumumu yaşayan var mı??? Genişletmek için tıkla... Bir yıl ne ki biz 7yıldır korunmuyoruz
ebrulim38 .!.: Kızlar bir yıldır gebe kalamıyorum Herşeyim normal Eşiminde öyle Ovulasyon takibi aylardır yapıyorum İki kez yumurta catlatma tedavisi negatif Gecen ay hsg rahim filmi cekildi temiz Bu ay da adetime 4 gün kala test yaptm negatif Artık tükendim napcagımı bilmiyorum Benim durumumu yaşayan var mı??? Genişletmek için tıkla... Bir yıl ne ki biz 7yıldır korunmuyoruz
S Saripapatya22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2020 2.970 3.048 83 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrulim38 #23 ebrulim38 .!.: Kızlar bir yıldır gebe kalamıyorum Herşeyim normal Eşiminde öyle Ovulasyon takibi aylardır yapıyorum İki kez yumurta catlatma tedavisi negatif Gecen ay hsg rahim filmi cekildi temiz Bu ay da adetime 4 gün kala test yaptm negatif Artık tükendim napcagımı bilmiyorum Benim durumumu yaşayan var mı??? Genişletmek için tıkla... Benim de öyleydi canım aşılama yaptım tuttu
ebrulim38 .!.: Kızlar bir yıldır gebe kalamıyorum Herşeyim normal Eşiminde öyle Ovulasyon takibi aylardır yapıyorum İki kez yumurta catlatma tedavisi negatif Gecen ay hsg rahim filmi cekildi temiz Bu ay da adetime 4 gün kala test yaptm negatif Artık tükendim napcagımı bilmiyorum Benim durumumu yaşayan var mı??? Genişletmek için tıkla... Benim de öyleydi canım aşılama yaptım tuttu